Şimdi Ara

Maçın ertelenmesine değil ertelenme şekline ve vaktinedir bu tepki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

siz art niyetlsiiniz sizin için o kadar insanının canının hiçbir değeri yok . kızılaydaki patlama 100 metre önümde oldu yaşamayan bilemez oradan yazmak kolay geliyor size allah ıslah eder inşallah sizi

Güzel kardeşim bana duvara konuşuyormuşum hissini yaşatma.

İnatla, kafanıza vura vura tek tek anlatacağım anasını satim.

1) Maçın ertelenmesi doğru çünkü can bu lamı cimi yok.
    2) Fakat bu maç dün ertelenmeliydi.
    3) Dün Beşiktaş-Antalya maçı oynandı, keza ligde diğer maçlar oynandı/oynanıyor değil mi? E kardeşim onlar insan değil mi?
    4) Patlamanın üzerinden geçmiş 36 küsür saat, ki dediğim gibi bu süre zarfında da bir ton maç oynanmış.
    5) Maç saati yaklaşmış, benim taraftarım zaten orada, binlerce insan.. sen kalkıp seyircisiz oynama kararı alarak beni köşeye sıkıştırıyorsun, ben de haliyle gidip ertelensin diye başvuruda bulunuyorum.

Tablo bu.

Ha bir de başkanının yorgunuz vari açıklaması var da onu da sen yukarıdaki tabloda senaryoya uyacak şekilde yerleştir uygun bir yere.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    çimlerin altına bomba yerleştirmediklerine göre, evet seyircisiz oynatarak taraftarların canını kurtardılar. sonra galatasaray adına haksiz bir durum olusunca ertelenmesine karar verildi. neden aklina gelmedi ben de bilmiyorum. belki de asiri fanatizmden. en azindan boyle gunlerde futbolsuz dusunebilmeni oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

quote:

peki ben size bişey soracağım. maçtan 2-3 saat önce ciddi ihbar alındı diyor her yerde. bu maçı oynatsalardı ve allah korusun bi terör olayı yaşansaydı maçta ne olucaktı tahmin edebiliyor musunuz? bunu fenere bağlamak ne bileyim tarif edemiyorum. ayıp

Diyoruz ki sabah 9 da 10 da ertele veya cumartesi akşamı ertele bitsin gitsin. İnların tepkisi son dakika olmasına anlayın artık şunu

ihbar veya bilgi her neyse maçtan 2-3 saat önce geldiyse adamlar ne yapsın? dün maçı oynatmayacak güvenlik sorunu yoktu (bjk maçı oynandıgına göre) ama bugün oldu. ayrıca şunu söyliyim seyircisiz oynama olayı tamamen saçmalıktı futbolcuları stadda bulunan görevlileri hiçe saymaktı.

Zaten bizim derdimiz o. Direk ertelense bu kadar olay olmaz. Ama seyircisiz olayı işin içine girince millet o yüzden çıldırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    taraftarı kurtardılar ? he ordaki 30 40 bin kişi ışınlanma ile evlerine mi döndü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

taraftarı kurtardılar ? he ordaki 30 40 bin kişi ışınlanma ile evlerine mi döndü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan canını bir kenara bırakarak konuşuyorum. İnsan canı derken tabirim yanlış anlaşılmasın lütfen. Ülke insanımızın canı hiçbir derbi, hiçbir sonuç ile ölçülemez. Ama sen gelir ilk seyircisiz oynanacak deyip, dün sıcağı sıcağına bombalı eylem olmuşken Başakşehir'de maç oynatıp, son dakika maç ertelersen ben futbol çerçevesinde art niyet ararım.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    burda kimse hukumetin guvenlik konusundaki basarilarini ovmuyor zaten. 7 gun icinde 2 bomba patladi beceriksizlikten. şimdi de istihbarata geç ulaşmişlar. ne yapsinlar olan oldu diye her seye devam mi desinler. diger konuda da yazdim, futbolculara bir sey olmaz taraftar olebilir diye once taraftara kapatiliyor mac. sonra bakiyorlar gs magdur oluyor tamamen erteleniyor. gs nin cagrisindan sonra inadina seyircisiz oynatsalar daha memnun olacaktin herhalde?

gerci diger konudaki yorumunu gordum. fenerbahce son macini arenada oynarsa orda sampiyonluk ilan ederse kadikoyde kupa kaldirisimiz tek olmaktan cikarsa. neler dusunmussun neler. su ortamda bunlari dusunuyorsan zaten gecmis olsun. ne dense inanmayacaksin ki. iki sene once hapislerde surunen bir adamin tum bakanliklari valilikleri fenerbahcenin sampiyonlugu icin ayarladigina inan sen.

• quote:

peki ben size bişey soracağım. maçtan 2-3 saat önce ciddi ihbar alındı diyor her yerde. bu maçı oynatsalardı ve allah korusun bi terör olayı yaşansaydı maçta ne olucaktı tahmin edebiliyor musunuz? bunu fenere bağlamak ne bileyim tarif edemiyorum. ayıp

Öyle bir şey olursa siz seyircisiz oynayın demez, tüm taraftar gider Taksim'de izler o maçı, ortaya daha beter bir görüntü çıkar. İhbar, istihbarat, ya da her ne varsa direk maçı iptal ettirir, seyircisiz oynansın demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Öyle bir şey olursa siz seyircisiz oynayın demez, tüm taraftar gider Taksim'de izler o maçı, ortaya daha beter bir görüntü çıkar. İhbar, istihbarat, ya da her ne varsa direk maçı iptal ettirir, seyircisiz oynansın demez.

aynı şeyleri konuşuyoruz fakat konuda ki tüm yorumları okumadıgınız için dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. yukarıda bir yorumum daha var onada bakın lütfen. seyircisiz oynatma olayı skandaldır direkt iptal edilmeliydi diyorum zaten.

• quote:

Arkds gozunuzu acin fb yonetimi icin hersey mubah daha ne kadar arkalarinda durucaksiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

aynı şeyleri konuşuyoruz fakat konuda ki tüm yorumları okumadıgınız için dönüp dolaşıp aynı yere geliyor. yukarıda bir yorumum daha var onada bakın lütfen. seyircisiz oynatma olayı skandaldır direkt iptal edilmeliydi diyorum zaten.

O zaman sorun yok, aynı şeyleri konuşuyoruz. Ben sizin alıntıladığım mesajınıza göre cevap vermiştim, yanlış anlaşılma için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

siz art niyetlsiiniz sizin için o kadar insanının canının hiçbir değeri yok . kızılaydaki patlama 100 metre önümde oldu yaşamayan bilemez oradan yazmak kolay geliyor size allah ıslah eder inşallah sizi

Güzel kardeşim bana duvara konuşuyormuşum hissini yaşatma.

İnatla, kafanıza vura vura tek tek anlatacağım anasını satim.

1) Maçın ertelenmesi doğru çünkü can bu lamı cimi yok.
    2) Fakat bu maç dün ertelenmeliydi.
    3) Dün Beşiktaş-Antalya maçı oynandı, keza ligde diğer maçlar oynandı/oynanıyor değil mi? E kardeşim onlar insan değil mi?
    4) Patlamanın üzerinden geçmiş 36 küsür saat, ki dediğim gibi bu süre zarfında da bir ton maç oynanmış.
    5) Maç saati yaklaşmış, benim taraftarım zaten orada, binlerce insan.. sen kalkıp seyircisiz oynama kararı alarak beni köşeye sıkıştırıyorsun, ben de haliyle gidip ertelensin diye başvuruda bulunuyorum.

Tablo bu.

Ha bir de başkanının yorgunuz vari açıklaması var da onu da sen yukarıdaki tabloda senaryoya uyacak şekilde yerleştir uygun bir yere.

adamlar istihbarat almışlar yav neyi anlamak istemiyorsunuz dün alınsa dünden ertelerlerdi

istihbarat
    Yeni öğrenilen bilgiler, haberler.
    Bilgi toplama, haber alma, duyum.
    Bk. haberalma yeri
    (en) İnformation.
    (en) İntelligence.
    (en) News.
    (en) Secret information

• Sanırım çoğu kişi bir noktayı gözden kaçırıyor.Birçok kişi ihbardan bahsediyor.Ancak yapılan açıklamada istihbarat deniyor.İhbar Suçlu saydığı birini veya suç saydığı bir olayı yetkili makama gizlice bildirme, ele verme demektir.İstihbarat ise kişi, kurum-kuruluş, devletler ve diğer organizasyonlar hakkında açık veya kapalı kaynaklardan haber, doküman veya bilgi toplayıp, analiz ve değerlendirmeler işlemlerine tabi tutarak sonuca ulaşılması anlamına gelmektedir.Yani devlet bunu yapmak isteyen kişi ya da kişileri biliyor.(olmalı)Ve ona göre de yakalayacaktır.Yetkililerin bu konuda ifşa yoluna giderek bu kişi ya da kişileri açıklamaları gerekmektedir.Eğer bu konuda hiç açıklama yapılmaz ve olay bir şekilde kapatılırsa bunun bir tezgah olduğu fikri akıllara yerleşecektir.Bu nedenle kesinlikle ama kesinlikle bu süreç takip edilmeli,unutulmamalı ve tüm bilgilerin kamuoyuna açıklanması sağlanmalı ya da sağlattırılmalıdır.

• Abi ertenlenme zamanı ne alaka ?Anasını satayim istihbarat 1 gün önceden gelecek diye bir kural mı var ,neyin kafasını yaşıyorsun ?

Yeri gelir maçtan 10 dakika önce istihbarat edinilir maç iptal edilir , zihniyete bak .
  • Hala anlamadığınız birşey var ama zorlasakda anlamayacaksınız.

İstihbarat maçtan 2 saat önce geldi diyorsunuz dimi,bizde diyoruzki tamam istihbarat alındı stadta bomba patlayacak peki seyircisiz oynama fikri ne alaka.

Önce bunu bir açıklasanıza,SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARI NEDEN ALINDI

İlk baştan istihbarat alındı maç ertelenmiştir kararı çıksa kimse zaten olayı buralara getirmeyecekti.Ama seyircisiz kararından sonra G.Saray kulübünün başvurusu üzerine erteleme kararı çıktı.Bunu anlayabiliyorsunuz değilmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Hala anlamadığınız birşey var ama zorlasakda anlamayacaksınız.

İstihbarat maçtan 2 saat önce geldi diyorsunuz dimi,bizde diyoruzki tamam istihbarat alındı stadta bomba patlayacak peki seyircisiz oynama fikri ne alaka.

Önce bunu bir açıklasanıza,SEYİRCİSİZ OYNAMA KARARI NEDEN ALINDI

İlk baştan istihbarat alındı maç ertelenmiştir kararı çıksa kimse zaten olayı buralara getirmeyecekti.Ama seyircisiz kararından sonra G.Saray kulübünün başvurusu üzerine erteleme kararı çıktı.Bunu anlayabiliyorsunuz değilmi...

Anlamayacaklar birader boşa anlatma.Anlamayacaklar, üstüne laf atacaklar sana asabını bozacaklar.Muhalefet olmak uğruna saçma şeyler yazacaklar.Boşa kürek çekme.

• Macabre, aklı başında adamsın, şüphem yok. Bu iktidarı da zerre kadar sevmem, 1 2 postumu okursan senin de bundan şüphen olmaz, savunduğumu falan düşünme. lakin dünkü bjk maçı neden oynandı da gs fb derbisi oynanmadı demek gerçekten tuhaflık. dünkü maç daha siradanligi olan bir maçtı. nitekim bir istihbarat varsa eğer bu maçla alakalı, dünkü maçı oynattik bunu neden oynatmayalim diyip insanları ölüme teslim edemezler sonuçta.
    ertelenme kararina ben de tepkiliyim. koskoca devlet mekanizmasi canlı bombayi durdurmak yerine sosyal alanı kısıtlıyorsa tabiki elestirilmeli fakat burada suçlu fenerbahçe değil. nitekim bu iktidarın becerebildigi bu kadar.
    istihbaratin olay anina yakin bi zamanda alınması çok olası. aksi takdirde aziz yıldırım bu maçı erteletebilecek güçte olsa zaten 1 sene içeride yatmazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Macabre, aklı başında adamsın, şüphem yok. Bu iktidarı da zerre kadar sevmem, 1 2 postumu okursan senin de bundan şüphen olmaz, savunduğumu falan düşünme. lakin dünkü bjk maçı neden oynandı da gs fb derbisi oynanmadı demek gerçekten tuhaflık. dünkü maç daha siradanligi olan bir maçtı. nitekim bir istihbarat varsa eğer bu maçla alakalı, dünkü maçı oynattik bunu neden oynatmayalim diyip insanları ölüme teslim edemezler sonuçta.
    ertelenme kararina ben de tepkiliyim. koskoca devlet mekanizmasi canlı bombayi durdurmak yerine sosyal alanı kısıtlıyorsa tabiki elestirilmeli fakat burada suçlu fenerbahçe değil. nitekim bu iktidarın becerebildigi bu kadar.
    istihbaratin olay anina yakin bi zamanda alınması çok olası. aksi takdirde aziz yıldırım bu maçı erteletebilecek güçte olsa zaten 1 sene içeride yatmazdi.

sıradan ne demek beşiktaşlılar bomba patlaması ile ölse sıradan mı olacaktı? gs-fb de patlayacak bomba daha mı önemli. ikisinde insan ölecek...

• Maç iptal oldu ya, artık amaçlarına ulaşamıyacak terör örgütü. Artık bombalar patlamayacak. Ne güzel.
    Bu aynı şeye benziyor, ölmemek isitiyorsanız sokağa çıkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Macabre, aklı başında adamsın, şüphem yok. Bu iktidarı da zerre kadar sevmem, 1 2 postumu okursan senin de bundan şüphen olmaz, savunduğumu falan düşünme. lakin dünkü bjk maçı neden oynandı da gs fb derbisi oynanmadı demek gerçekten tuhaflık. dünkü maç daha siradanligi olan bir maçtı. nitekim bir istihbarat varsa eğer bu maçla alakalı, dünkü maçı oynattik bunu neden oynatmayalim diyip insanları ölüme teslim edemezler sonuçta.

sıradan ne demek beşiktaşlılar bomba patlaması ile ölse sıradan mı olacaktı? gs-fb de patlayacak bomba daha mı önemli. ikisinde insan ölecek...

daha sıradan bir maçtı herhangi bir saldırı tehlikesi yoktu diyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.