Şimdi Ara

Maçı Prandelli hediye etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen son 4 maçın da en kötü iki ismi olan Selçuk'u ve Veysel'i oynatıyorsun. Son maçın en iyilerinden olan Tarık'ın yerine sahanın açık ara en kötüsü olan Veysel'i oynattı. Takıma katılalı 2 hafta bile olmamış Pandev'i Bruma'yı kesip oynattı ki. Bruma ise 3 maçta da takımımızı atağa taşıyan tek kişi. Elinde Olcan gibi bir adam var onu 3 maçta da yedek bırakıyorsun. Çok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum ama bence Pandev oyunda kalmalıydı, tekniği ve kurnazlığı ile birşeyler yapabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Katılıyorum ama bence Pandev oyunda kalmalıydı, tekniği ve kurnazlığı ile birşeyler yapabilirdi.

Tv'den ne kadar görünüyor bilmiyorum ama adam hiç mücadele etmedi. Çok bile kaldı bana kalırsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Katılıyorum ama bence Pandev oyunda kalmalıydı, tekniği ve kurnazlığı ile birşeyler yapabilirdi.

Tv'den ne kadar görünüyor bilmiyorum ama adam hiç mücadele etmedi. Çok bile kaldı bana kalırsa.

adama baya sıkı markaj uyguladılar o bile kurtarabilirdi bizi onu tutarlarken digerleri belki atabilirdi...adam gelip ortasahdan topu alıp gitmeye çalışıyordu burak gibi yeridne beklemiyordu ene azından.
  • Bu İtalyanlar basiti göremiyor ve korkak oluyor bize Alman hoca lazım

• Katılıyorum

• burada 50 kere yazdık, bize sonradan girecek pivot santrafor lazım diye. skor lazım olunca gelen ortalarla iş yapsın diye sokulan adam umut bulut

en büyük hatası tüm hazırlık döneminde çalışılan 4231 i süper kupa maçından sonra anında terk etmesi.ligde 2 maçtada bu sistemle eksik bursa eses e bile diş geçiremedik, kalkıp anderlecht gibi bir takıma deniyorsun.
    maç sonu rakip hocanın açıklamaları dinleyin gs kanatları kullanmıyor diye risk aldım dedi, adam baktı orta sahada dipdibe 4 tane futbolcu ile gs birşeyler yapıyor defans çıkarıp suarezi aldı

kanatsız tüm sistemlerden nefret ediyorum, bekler caner cicinho olur anlarım bizde iyi orta yapan 1 tane bek yok, tek başına koca kanatı savunacak 1 tane bek yok 4312 oynuyoruz

veysel konusu, bütün hazırlık maçlarında maçın en iyisi seçilmedi mi bu arkadaş? ne değiştide son 3 maçta rezalet. cevabı basit önünde kanat yok, adam zaten sonradan bek olmuş kalkıp bütün kanatı teslim edersen patlar.

telles 1 aydır maç yapmıyor o yaptığı son maçtada rezalet oynamış üstüne hazırlık maçlarında zaten dökülmüş, son maçta kadroya bile girememiş ama mutlak 3 puan alınması gereken maçta 11 de
    bu adamın transferi bir kere başlı başına fiyasko, adam 352 sol açığı. onda da 00 10 maçların takımında 1 sezon oynamış,scout ekibinin yaptırdığı 1 tane tutan transfer yok 1 yıl önce terim ile kovulmalıydılar

selçuk konusu ayrı dert. maç sonu açıklamalara bakarsak sahiplenme adına yine 11 oynatmaya devam edecek.

prandelli bu kafayla giderse fb maçından sonra kovulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-1-2-1-2 taktiğinde beklerin Roberto Carlos gibi Dani Alves gibi bir şey olmaları lazım. Yoksa bu taktikte kanatları bitirirsin. Rakip çok kolay önlem alır sana. İkinci yarı kanatlı oyuna geçince takımın şaha kalktığını gördük. Formsuz meloyla selçukla takıma yeni katılmış dzemaili ile 4-1-2-1-2 oynayamazsın. Oynarsan Anderlecth gelir seni madara eder kendi sahanda. Dortmundla ya da Arsenalle oynasaydık dün en az 3 yerdik açık konuşalım. Sorun yalnızca diziliş bence.

Ayrıca Burak ve Pandev ikili forvetin yardımcısı olabilecek tipler. Umut Burak olur. Umut Pandevde olur. Ama asla Burak Pandev yanyana oynamaz.

Teknik ekip Prandelli ve yardımcılılarıyla beraber 6-7 kişilik bir kadro ama nasıl bu takımı bu kadar kötü oynatmayı başarıyolar ilginç.
  • quote:

quote:

Pandev teknik olabilir ama yürüyor. Adamın içi geçmiş .

Adam gibi forvet alamadılar takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

quote:

adama baya sıkı markaj uyguladılar o bile kurtarabilirdi bizi onu tutarlarken digerleri belki atabilirdi...adam gelip ortasahdan topu alıp gitmeye çalışıyordu burak gibi yeridne beklemiyordu ene azından.

O yüzdenmi golu yedin üstelikde sonrasinda adamlar 2 3 tanede bos kacirdilar.
    Kim Pandevi tutmus ya adam hazir degil mevkisiyle alakasiz yerde oynadi de kabulde yok tutmuslar yok bilmem ne birakin bu isi arkadasim.
    Aldinmi bu adami Burak ve Pandev hucumda yan yana oynat sözüm olmaz yada Burak yerine Pandev oynasin gene lafim olmaz ama hic bir cacik yapamadigi macta birakin carpitma yapmayi.
    Ha adam kötüydü ama bunun suclusu gene Pandev degil kenardaki hoca bozuntusu.

• Çok mu zordu ilerideki hattın

Bruma-Sneijder-Olcan
    Pandev

Olması.
  • PRANDELLİ MRANDELLİ FELAN BİLMEM BEN MANCİNİ OLSA BU MAÇI SÖKE SÖKE ALMIŞTIK ŞUAN NASI FARK ATTIK DİYE AÇILIYODU KONULAR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip teknik direktör bile gs ı kanattan bekliyorduk onlar kanattan gelemyince bi fw daha soktum diyor .daha ne diyelim rakip bile bu takımın nasıl başarılı olacağını çözmüş.
  • Olcan Fener maçında ve Milli Takımda çok kötü oynadı. Bruma iyi ama henüz tam hazır değil. Maçın tamamını kaldıramazdı.
    Pandev konusunda haklısın. Bence Burak'ı çıkarmalıydı...

Antremanlarda eksik görüyorsa oynatmaz. Biz daha mı iyi bileceğiz.

Ama dur ya biz daha iyi bilmeliyiz di mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.