Şimdi Ara

Mach3 makine + 3 bıçak = 12.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, demin aksaray park sitedeki adesede gezerken gördüm. Mach3 makine + 3 adet bıçak 12.90 idi. Kutusuna bakılınca anlaşılıyor, olimpiyatlar icin özel üretilmiş ve üstünde de 'limited edition' yazıyor. Lacivert sarı bir kutusu var. Görevliye sordum, kampanyanın ne zamana kadar süreceğini bilmiyorum, belki yarın olmayabilir, dedi. Ben 3 paket aldım. Yani toplam 12 bıçak ve 3 adet sap 38 liraya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 7 Ağustos 2012; 19:03:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selam ben aksarayda sitesinde göremedim adresini nerede yardımcı olursanız yarın bakıcam.
    saygılar.
  • Özdilektede var dostlar aynı ürün

• iyi fırsatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Arkadaşlar, demin aksaray park sitedeki adesede gezerken gördüm. Mach3 makine + 3 adet bıçak 12.90 idi. Kutusuna bakılınca anlaşılıyor, olimpiyatlar icin özel üretilmiş ve üstünde de 'limited edition' yazıyor. Lacivert sarı bir kutusu var. Görevliye sordum, kampanyanın ne zamana kadar süreceğini bilmiyorum, belki yarın olmayabilir, dedi. Ben 3 paket aldım. Yani toplam 12 bıçak ve 3 adet sap 38 liraya geldi.

Her ucunan sap vermeseler olmaz mı?

• migros carrefour gibi yerlerde yokmudur bu kampanya acaba?

ben mecidiyeköydeyim burda adese ve özdilek yok.varsa da ben görmedim.
  • Teacher22 haklı: Kartuş fiyatları daha pahalı olunca makine+kartuş birarada kampanyalarına yüklendik. Bende de makineler birikti.

Not: Aynı ürünler aynı fiyata (Mach3 makine + 3 adet bıçak 12.90 TL) Migroslarda hem internet hem de mağazalar üzerinden alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegean.nomad

Teacher22 haklı: Kartuş fiyatları daha pahalı olunca makine+kartuş birarada kampanyalarına yüklendik. Bende de makineler birikti.

Not: Aynı ürünler aynı fiyata (Mach3 makine + 3 adet bıçak 12.90 TL) Migroslarda hem internet hem de mağazalar üzerinden alınabiliyor.

link verirmisin hocam ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yer_cekimi

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=17658411&shopCategoryId=32180

link için teşekkürler
    migros club üyelerine aynı fiyat gibiama ürün aynı değil sanırım.

forumdaki makina+3 bıçak migrostaki makina+2 bıçak değil mi?
  • Aynı ürün: Makine + 3 bıçak. Bıçaklardan biri makineye takılı, yani yedekte 2 adet verilince toplam 3 ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegean.nomad

Aynı ürün: Makine + 3 bıçak. Bıçaklardan biri makineye takılı, yani yedekte 2 adet verilince toplam 3 ediyor.

başlığı açan arkadaş 3 tane aldığını ve toplam 12 bıçak ve 3 adet sap 38 liraya geldi. O zaman her kutuda bir sap ve 4 bıçak olması lazım.
  • 19 civarıydı heralde

• 19 civarıydı heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.