Şimdi Ara

Macfit PT Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce bir spor geçmişim yok. Sağlıklı bir şekilde biraz kilo verip kas kazanmak istiyorum. Macfit de pt ücretleri ne kadar oluyor acaba ? Örnek veriyorum ben makinelerle çalışırken sürekli bekliyor mu yanımda hareketlerin doğruluğu için, yoksa gösterip gidiyor mu hemen ? Birde diyet listesi vb şeylerde de yardımcı oluyorlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harun abi iyi pt ona git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pt saatlik 1k olur genelde. tamamen ilgilenirler.

senin dediğin şekilde olmasını istiyosan normal kayıt yaptırman lazım. ilk gün spor listeni yazar ve bilmiyorum dersen o gün ilk hareketleri gösterir ama bi daha bakmaz. bir süre sonra tekrar liste yaptırmak istersen yine yardımcı olur.

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam acaba kaç ders pt ile çalışmak yeterli olur sizce. 1k iyiymiş biraz 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

Ben 6 aydır, haftada iki gidiyorum, bırakmayı düşünmüyorum henüz. Bir süre sonra haftada bire indireceğim antrenmanları ama.

Bilgili birinin plan yapıp destek olması çok faydalı oluyor. Hem gelişimim çok hızlı, hem de sakatlık riski yok. Ek olarak da diz sakatlığım nedeniyle ekstra antrenman da yapıyoruz.

Beslenme konusunda ise, benim çalıştığım kişi yalnızca protein, karbonhidrat, yağ ve kalori hedefleri verdi. Gerisine karışmıyor, ben diyetisyen değilim diyor.

• f0rester kullanıcısına yanıt

valla hocam ben pt tavsiye etmem açıkcası. 10 ders alıp 10k vereceğinize gidin bilen bir arkadaşınız varsa ona 2 aylık salon ısmarlayın size daha çok yardımcı olur artan parayı da yeme içmenize ayırırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zone-h.org sitesi hakkında.
    18 yıl önce açıldı
    Online TG Denemeleri Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.