Şimdi Ara

Online TG Denemeleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet biliyorsunuz ki TG Denemeleri düzenleyen yayınevleri kurumların kapatılmasından ötürü klasik kitapçık dağıtımıyla sınav yapamıyor bundan dolayı da çareyi de bu tip organizasyonları internet üzerinden yürütmekte buluyorlar.Biliyorum her ne kadar sınavın hamuru ile örtüşmese de sizce böyle zorlu koşullar altında sıralamasını öğrenmek isteyen bir öğrenci olarak bu alternatif değerlendirilmeli mi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bilgisayara aralıksız olarak 2 saat 3 saat bakma durumu bana imkansız geliyor hocam ama çevremde bu denemelerden verim alan insanlar var sizde denerseniz ve beğenirseniz niçin devam etmeyesiniz?
  • witch06_20 kullanıcısına yanıt
    Verim konusunda size katılıyorum hocam özellikle evde olunca gereken tüm çevre şartlarını siz sağlamak zorundasınız bir de sayısal işlem gerektiren kısımlarda(geometri dahil) sorulardaki bazı detayları elle yazmak biraz zaman kaybettiriyor ilk denemedeki acemilikten bende biraz zorlandım ama alışınca da oradaki ortam az çok insana bağışıklık kazandırıyor biraz da bunun için sıcak bakıyorum açıkçası.

• Hocam ben de o kadar alıştım ki internetten çözmeye, kitap üzerinden alan denemesi çözerken sorudan sonra elim önümdeki mouse a gitmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nietzscheöldüğünde -- 28 Mart 2020; 22:51:50 >
  • Yakında benim de durumum bu olacak sanırım 😂

• Ya arkadaşlar geometri sorularını nasıl çözüyorsunuz bilgisayarda? Bazıları zorluyor mesela benim dershanemin yaptığı online deneme sınavında tahta kalemiyle ekranın ustune çizim yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.