Şimdi Ara

MACFİT BUYAKA ÜYELİK FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MACFİT ile dün görüştüm Buyaka Avm ' de Ocak ayında faaliyete geçmiş şuanda Aylık 130 TL'ye tekabül eden bir üyelik fiyatı mevcut ve salon harika Tepeüstüne yakın olanlara şiddetle öneriyorum fiyatların ay sonuna kadar geçerli olacağını söylediler bende 2 hafta içerisinde üyelik yaptıracağım yüksek ihtimal .

http://www.macfit.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezargana -- 8 Mayıs 2013; 0:32:08 >

• Bir ara baya uygundu fiyat yuksek gibi havuzu yoktu galiba macfit'in myclup daha iyi degilmidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı

• bende üyeyim. çok lüks bir spor salonu pahalı diyip geçmeyin :) aletler en son model havuzu yok diye pahalı demeniz yersiz.. her an temizlik yapılıyor hijyene önem veriliyor. dışarda 2-3 bin havuzlu yere vereceğime burayı tercih ederim. ayrıca macfit olan diğer yerlerede gitme imkanınız olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Pahalı

belediyenin ücretsiz verdiği, 2 aylık, kendi belirlediği gün ve zamanda gelmesi gereken, standart aletlerin olduğu,spor komplekslerine göre pahalı
    zaten diğer özel yerler de aylığı 50 liradan aşağı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakb4b4

bende üyeyim. çok lüks bir spor salonu pahalı diyip geçmeyin :) aletler en son model havuzu yok diye pahalı demeniz yersiz.. her an temizlik yapılıyor hijyene önem veriliyor. dışarda 2-3 bin havuzlu yere vereceğime burayı tercih ederim. ayrıca macfit olan diğer yerlerede gitme imkanınız olucak..

sadece ataköy ve buyaka'da varmış
  • quote:

bende üyeyim. çok lüks bir spor salonu pahalı diyip geçmeyin :) aletler en son model havuzu yok diye pahalı demeniz yersiz.. her an temizlik yapılıyor hijyene önem veriliyor. dışarda 2-3 bin havuzlu yere vereceğime burayı tercih ederim. ayrıca macfit olan diğer yerlerede gitme imkanınız olucak..

bu nasıl oluyor acaba ? bir yere üye ol her yere git gibi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiex -- 8 Mayıs 2013; 10:00:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat neredeyse 2 katına çıkmış

http://forum.donanimhaber.com/m_63180907/mpage_1/f_/key_macfit//tm.htm#65966623

Muhtemelen birinin referansı ile üyelik yaparsanız daha uygun bir fiyata gelir.

• ya arkadaşlar ben fiyat göremedim tepeüstünde oturuyorum düşünüyorumda sitede fiyat göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

ya arkadaşlar ben fiyat göremedim tepeüstünde oturuyorum düşünüyorumda sitede fiyat göremedim

siteye fiyat yazmazlar, telefonda fiyat verebilirler, veya yerine gidip oradan alırsınız.
  • Ben 80 TL'den üye olmuştum.. Gayet de memnunum.. Arkadaşların da dediği gibi temizlik konusunda 10 numaralar.. Ayrıca aletler de son model ve çok kaliteli.. Ayrıca grup dersleri de oldukça eğlenceli.. Tavsiyedir..
  • istanbulda bi kaç yerde daha var ben üye olurken diğer macfitlerede gitme olanağınız olacak diye bilgi vermişlerdi.
    fiyat uygunken üye olduk sebebide biz üye olduğumuzda açılmamıştı fiyat ondan düşüktü. diğer spor merkezlerini ve macfiti gezerek fiyatı ona göre kıyas yapın lütfen :)
    macfitte çalışmıyorum ama 3-4 yıldır bir çok spor merkezine üye oldum gittim, farkı kaliteyi gördüğüm için tavsiye ediyorum sadece..
  • quote:

istanbulda bi kaç yerde daha var ben üye olurken diğer macfitlerede gitme olanağınız olacak diye bilgi vermişlerdi.
    fiyat uygunken üye olduk sebebide biz üye olduğumuzda açılmamıştı fiyat ondan düşüktü. diğer spor merkezlerini ve macfiti gezerek fiyatı ona göre kıyas yapın lütfen :)
    macfitte çalışmıyorum ama 3-4 yıldır bir çok spor merkezine üye oldum gittim, farkı kaliteyi gördüğüm için tavsiye ediyorum sadece..

yeni açılan şubelerin kampanyalarından üye olunduğunda diğer macfitleri kullanma hakkı veriyorlar mı?
  • Referans olabilicek arkadas varmi fiyat ne olabilir ?

• valla bana öyle dediler seçtiğin 3 macfite giriş yapabilceğim konusunda..
    ataşehirde de bir tane açılıyor bilginize. oraya yakın arkadaşlar varsa 1 ay içinde açılacak diye biliyorum aylığı 90-100 falandır sanırım oranında.. araştırın isterseniz.
  • quote:

valla bana öyle dediler seçtiğin 3 macfite giriş yapabilceğim konusunda..
    ataşehirde de bir tane açılıyor bilginize. oraya yakın arkadaşlar varsa 1 ay içinde açılacak diye biliyorum aylığı 90-100 falandır sanırım oranında.. araştırın isterseniz.

MACFit
    Ataşehir Novada

Ataşehir Novada AVM
    Küçükbakkalköy Mah.
    Şehit Şakir Elkovan Cad.
    No: 20 Ataşehir / İstanbul

Tel. 0532 111 1 348

3 aylık kayıt fiyatı nedir, üyelik dondurma, başka şubeleri kullanma hakkı vs bir sürü soru var ama üşengeçlik yapacağım. konu takip.
  • Aylık 130 TL sıcak mı?
    Yıllık nakit ödemede Aylık 80 liraya tekabül eden açılışa özel kampanyası bile saçmaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Pahalı

belediyenin ücretsiz verdiği, 2 aylık, kendi belirlediği gün ve zamanda gelmesi gereken, standart aletlerin olduğu,spor komplekslerine göre pahalı
    zaten diğer özel yerler de aylığı 50 liradan aşağı değil

Ayda 20 TL daha fazla verip Ataşehir Myclup'a giderim.
    Anlayana

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

quote:

valla bana öyle dediler seçtiğin 3 macfite giriş yapabilceğim konusunda..

MACFit
    Ataşehir Novada

Ataşehir Novada AVM
    Küçükbakkalköy Mah.
    Şehit Şakir Elkovan Cad.
    No: 20 Ataşehir / İstanbul

Tel. 0532 111 1 348

3 aylık kayıt fiyatı nedir, üyelik dondurma, başka şubeleri kullanma hakkı vs bir sürü soru var ama üşengeçlik yapacağım. konu takip.

Novada'daki MacFit fiyatları nedir acaba bilen var mı?

Bana oldukça yakın, oraya gidebilirim fiyatları uygunsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Aylık 130 TL sıcak mı?
    Yıllık nakit ödemede Aylık 80 liraya tekabül eden açılışa özel kampanyası bile saçmaydı.

+1

Hatta bize şirket indirimi ile aylık 80 TL'den bile aşağıya 70 civarı aidat önermişlerdi. Bir çok kişi gitmemişti.

130 TL buzz gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.