Bildirim
macbooktan harici hdd ye kopyalama sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben paragon ntfs programını yükledim herhangi bir sorun yok. Normal bir şekilde kopyalayabiliyorum. Deneyin isterseniz.
Sadece, HDD deki Türkçe harflerle yazılmış klasörler tam olarak göstermiyor. Yani bir klasörü açtığımda, alt klasörleri de aynı isimde defalarca tekrarlanıyor. Benim gibi bu sorunu yaşayan oldu mu?
Teşekkürler -
Paragon NTFS ben de tavsiye ediyorum.
spy1983 sorununuzu tam olarak anlayamadım, ama türkçe karakterli klasörlere sorun yaşamadan girebiliyorum. -
Ücretli bu program. Tam sürümü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 29 Şubat 2012; 19:14:44 > -
Doğrudur hocam ama başka yollar var
*öhöm* torrent *öhöm*
Şöyle 5-10 dolar yapsalar da alsak. Kaç kişi alıyordur ki 30 dolara şu uygulamayı -
10 günlük deneme sürümü indirdim. İşe yarıyor. Harici diskten mac e , mac ten harici diske kopyalama tamam. Bakalım araştırıcam 20 dolar çok para .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X