Şimdi Ara

Macbook'uma virüs mü bulaştı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Webde gezinirken her girdiğim sitede fotoda görüğünüz yeni bir sekme daha yanda açılıyor hem de her sitede.Artık internete girmekten soğuttu beni.Bu uygulamayı da indirdim ama paralı olduğu için pek kullanmadım.Ayrıca diğer iki resimdeki sayfalar da açılıyor.Sizce virüs mü var?Virüs yoksa bu sayfayı nasıl engelleyebilirim?
    Bu arada bilgisayarda herhangi başka bir sorun yok
    ve avast antivürüs programı için ne düşünüyorsunuz?

Macbook'uma virüs mü bulaştı? Macbook'uma virüs mü bulaştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedidirokedi -- 29 Ocak 2016; 22:23:39 >

• Virüs değil bir çeşit yönlendirici mac kullanmıyorum ama iphone için benzer bir şeyle karşılaştım ttweb tarzı modem kaynaklı idi benim gördüğüm ama yeni nesil modemlerde bu tip yönlendirme açıkları yok,

İnternet hafızasını komple temizleyebileceğin bir şey yapman lazım windows olsa basitce anlatırdım ama mac için anlatamıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemim baya eski valla ama o modemi yıllardır kullanıyorum bu sorun yeni çıktı ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

https://www.malwarebytes.org/mwb-download/

İndirdim ama bir uygulama açılmadı kod yazan birkaç dosya indi sadece.Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedidirokedi -- 31 Ocak 2016; 19:22:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.