Şimdi Ara

MacBook sararır ya da kararır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. MacBook almak istiyorum ama touchpad in bilek yeri yada herhangi bir yerde sararma ya da kararmı görülür mü ? kullananlar veya bilenler cevaplasın lütfen.

• apple ın ürettiği en dandik ürün macbook beyazlar ama sararma vb. şeyler hiç duymadım.
  • Eski MacBooklarda bahsettiğiniz yüzeyler mat ve pürüzlüydü ve kir tutuyordu.Yeni unibody gövdelerde o kısımlar dış kapakta olduğu gibi parlak malzemeyle kaplı olduğu için artık sorun olmuyor,ayrıca temizlemesi de oldukça basit eskisine nazaran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Eski MacBooklarda bahsettiğiniz yüzeyler mat ve pürüzlüydü ve kir tutuyordu.Yeni unibody gövdelerde o kısımlar dış kapakta olduğu gibi parlak malzemeyle kaplı olduğu için artık sorun olmuyor,ayrıca temizlemesi de oldukça basit eskisine nazaran.

Bende eski macbook beyaz var, 3 sene oldu hala bembeyaz duruyor. ama burada asıl önemli olan nasıl kullandığınız, benimle aynı zamanda alıp beyaz demeye bin şahit isteyen macbook air larda mevcut. Beyaz renk alıyorsanız, normal laptoplara göre biraz daha özenli olmayı ve daha sık aralıklar ile temizlemeyi de göze almanız gerekiyor.

• birde beyaz gövdelerde sararma sorunu yıllar önce ilk çıkan macbook serisinde vardı, sonrasında çıkan macbook larda böyle bir sararma problemi yaşanmadı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegean_09

Teşekkürler. Peki yeni unibody gövdelileri bulabileceğim biryer varmı ?? birde yeni unibody gövdelerin hızı 2.4 GHz diye duymuştum yine 2.00 GHz mi yoksa 2.4 GHz mi ??

Bu arada şu görüntüden açtım bu konuyu :
    http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://images.appleinsider.com/macbook-discoloration2.jpg&imgrefurl=http://www.appleinsider.com/article.php%3Fid%3D1913&usg=__bg_8YF3x8pC-PlIZx3OInYYq7zU=&h=489&w=600&sz=48&hl=tr&start=0&zoom=1&tbnid=txxHTPOuksKQPM:&tbnh=126&tbnw=152&ei=Pq7kTby6EoPbtAbPnpGEBg&prev=/search%3Fq%3Dmacbook%2Bdiscolor%26um%3D1%26hl%3Dtr%26biw%3D1024%26bih%3D677%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=262&vpy=66&dur=258&hovh=203&hovw=249&tx=127&ty=135&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:0&biw=1024&bih=677

Evet işte bahsettiğim kısımlar bunlardı Yeni gövde de bu kısımlar dıştaki gibi parlak materyalle kaplanmış,bu yüzden hiç kir tutmuyor.Şu vakitten sonra gidip bir mağazaya sıfır MacBook alacağım derseniz tek seçeneğiniz zaten 2,4 Ghz lik modeli olur,2.0 Ghz lar eski kasa... Yeni kasalar da yaklaşık 1,5 - 2 yıldır kullanılıyor MacBook'larda. İlk ve bundan bir önceki modelin işlemci hızı 2.26 Ghz dı.MacBook alacaksanız size tavsiyem 1 hafta daha beklemeniz,çünkü MacBook'lar 1 yılı aşkın süredir yenilenmiyor,mutlaka bir i5 ya da i3 gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler :) peki bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ?? Mac satan biryer ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.