Şimdi Ara

Macbook +Ram takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2011 model 2.3 GHz İntel Core i5 işlemci 4 Gb ram 500 GB HDD bi macbook alıcam Siz kullanan olarak bilirsiniz ayriyeten 4 GB daha Ram ekleyebilir miyim laptop a acaba şimdiden cevaplarınız işin teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 23 Ekim 2015; 23:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece düz macbook pro ya eklenir şu en kalın model olana. MacBook. Macbook pro retina ve air a eklenmez. Düz macbook pro ya hdd de eklenebilir ssd de

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Sadece düz macbook pro ya eklenir şu en kalın model olana. MacBook. Macbook pro retina ve air a eklenmez. Düz macbook pro ya hdd de eklenebilir ssd de

Hocam cihaz resimde ki takılır dimi +Ram ?
     Macbook +Ram takılır mı?

• http://www.kingston.com/tr/memory/search?DeviceType=2&Mfr=APP&Line=MacBook%20Pro&Model=69657&Description=Kingston_System_Specific_Memory_for_Apple_MacBook_Pro_13-inch_(Early_2011)

Yukardaki linkten Macbook Pro uyumlu (Sizin cihaz için) olan Ram modellerini seçiyor. Ve aynı linkte Ram modelinin yanıdaki yönlendirdiği firmadan alabilirsin. Ben Late 2011 13" için bu firmadan 2 x 4gb Ram alıp takmıştım sorunsuz kullanıyorum.

• fotodaki seri numarasını buralara koymadan önce silmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

http://www.kingston.com/tr/memory/search?DeviceType=2&Mfr=APP&Line=MacBook%20Pro&Model=69657&Description=Kingston_System_Specific_Memory_for_Apple_MacBook_Pro_13-inch_(Early_2011)

Yukardaki linkten Macbook Pro uyumlu (Sizin cihaz için) olan Ram modellerini seçiyor. Ve aynı linkte Ram modelinin yanıdaki yönlendirdiği firmadan alabilirsin. Ben Late 2011 13" için bu firmadan 2 x 4gb Ram alıp takmıştım sorunsuz kullanıyorum.

Hocam attığınız linkte ki 4 GB Ram bu linkte kihttps://bilendenal.com/urun/kingston-apple-4gb-ddr3-1333mhz-notebook-bellegi-kta-mb1333s-4g/?identity=2684440420445385844 acaba benim cihazıma uyar mı? Şuan 4 Gb var 8 GB takabilir miyiz acaba yani 4+8 yani?

• Merhaba
    Bilenden al firmasıyla görüşürsen yardımcı oluyor hatta cihaz modelinize hangi ürün uyumlu ise söylüyorlar.
    Ben orantılı olarak orjinalim 2x 2 gb = 4gb idi, yenisi 2x 4gb = 8 gb olarak kullanıyorum. Hatta diskim halen HDD yani SSD'ye çevirmedim ve El Capitana yükseltip kullanıyorum. Cidi bir sıkıntı yaşamadım. İlerde SSD'ye geçersen herhalde cihaz uçacak :))

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.