Şimdi Ara

macbook promu sony vaio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yaz diz üstü bilgisayar almayı düşünüyorum

öncelikle bilgisayarımda tek bir oyun oynuyoum oda World of warcraft macbook zaten bu oyunu destekliyor onun dışında internette çok fazla zaman geçiriyorum, internette film seyrediyorum macbook da sevdiğim özellikleri ise imovie iphoto igarage gibi programlar

öte yandan sony vaio F24P1E almayı düşünüyorum sizce hangisi uygun

Macbook alıcaksam : 5000 tl altı olması gerekiyor

Sony vaio alıcaksam :4000 tl den yukarı olmaması gerekiyor [windows tabanlı bir bilgisayarın bu kadar etmemesi gerekiyor ben şahsen mac osx lion işletim sistemini çok sevdim]

ancak macbook pro nun ekran kartı düşük olduğu için oyunlar nasıl olur bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 27 Mayıs 2012; 12:36:53 >

• gözün kapalı mac al
    wow u çok rahat oynadım imzamdaki sistemde
  • vaio F24P1E ve 15inç mbp ben bunların ikisinede sahibim; bahsi geçen vaio'yu yakından inceleme şansınız oldumu bilmiyorum ama 4kilo civarında bir ağırlığa sahip, onun dışında fanları oldukça berbat bir gürültüyle çalışıyor, ekranı 17inç diye satılmasına rağmen 16inç, benim büyük pişmanlıklarımdan birisidir kendisi. macbook hakkında söylenecek tek sözüm var makinayı aldığınızda yanına bir ssd mutlaka almalısınız sizi 5sene çok rahat götürecektir, taşınabilirlik açısından macbookların eline su dökülemiyor hele ki sony vailo'lar la karşılaştırıldığında. not:15inç mbp'nun ekran kartı 1GB DDR5 ekran kartıdır, bahsedilen vaio'nunkiyse 1GB DDR3 ekran kartıdır. aralarında dağlar kadar teknoloji ve performans farkı var
  • sanırım macbook pro almak iyi bir seçenek gibi gözüküyor ben 17 hazirana kadar bekliycem yeni işletim sistemi ve yeni macbook pro çıkıcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 26 Mayıs 2012; 21:43:08 >
  • macbook al bence.. 5binlik modeli napcan 13" pro al mis gibi hem taşıması kolay olur hemde fiyatı 2500tl vatanda
  • apex den baktım oradada indirmişler 13" fiyatını teknosada da öyle şuanda çok makul gözüküyo galiba yeni modeller çıkacağı içindir şu 2012 modellerinin çıkmasına yakın 15" modellerde de indirim olabilir.15" almayı düşünüyorum.[2" fazla oynamıyo ama biri 4 çekirdekli biri 2 çekirdekli]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucemdem

apex den baktım oradada indirmişler 13" fiyatını teknosada da öyle şuanda çok makul gözüküyo galiba yeni modeller çıkacağı içindir şu 2012 modellerinin çıkmasına yakın 15" modellerde de indirim olabilir.15" almayı düşünüyorum.[2" fazla oynamıyo ama biri 4 çekirdekli biri 2 çekirdekli]

sadece çekirdek değil ekran kartı farklarıda mevcut. 512mb olanda var, 1024mb olanda var. alırken onada dikkat ederseniz fena olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony mağazasına gittim çalışan adam bir dosya açmak için bile kod kullanmanız gerekir dedi kullanmak için bilgisayar mühendisi olmanız gerekir yoksa kullanamazsınız dedi.Macbook'u iyice kötüledi bunlar doğrumu gerçekten.Aynı zaman psp gibi aletleri görmezmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 27 Mayıs 2012; 15:23:27 >
  • quote:

sony mağazasına gittim çalışan adam bir dosya açmak için bile kod kullanmanız gerekir dedi kullanmak için bilgisayar mühendisi olmanız gerekir yoksa kullanamazsınız dedi.Macbook'u iyice kötüledi bunlar doğrumu gerçekten.Aynı zaman psp gibi aletleri görmezmiş

hayatında bilgisayar kullanmamış birisi bile haftalar içinde macbook'a hakim olacak bilgi seviyesine ulaşabilir. bahsedilen mağazanın çalışanı macbookların işletim sistemini ms-dos la karıştırmış herhalde. atılırda bukadar atılmaz arkadaş, birinin torpillisi olarakmı çalışıyormuş o şahıs bu mağazada
  • Adam iyi atmış kafadan.
    Yalnız mac os benim creative zen mp3 calarımı görmedi. Ayrıca iPhone ve iPad gibi cihazlarda fotograf kısmı için Windows harici disk gibi calistiriken mac belirli programlarda ice aktarma sistemi ile çalışıyor.
    Sony adam gibi bir bilgisayar yapsaydı da alsaydık. 3 tane MacBook kalınlığında kasa yap sonra da iyi satış bekle. Benim FW serisi 4 senelik bilgisayarım son model muadili vaiodan ince. Teknoloji ilerledikçe tasarım incelir mi kalinlasir mı anlamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız bende sony den vazgeçtim zaten

Kesinlikle macbook pro alıcam ancak yeni macbooklar çıkana kadar bekliycem mac osx mountain lion harika olucak gibi internette okudum
  • quote:

sony mağazasına gittim çalışan adam bir dosya açmak için bile kod kullanmanız gerekir dedi kullanmak için bilgisayar mühendisi olmanız gerekir yoksa kullanamazsınız dedi.Macbook'u iyice kötüledi bunlar doğrumu gerçekten.Aynı zaman psp gibi aletleri görmezmiş

Bu adamın aklı başına gelene kadar kafasına macbook ile vurmak gerekiyor nereden uydurmuş bunları
  • quote:

hayatında 5 metreden daha yakından Macbook görmemiş bilgisayar dünyasından bi haber cahilleri çalıştırıyorsa o marka benim için çöpten farksızdır.. arkadaş 10 yıl öncesinin DOS ile çalışan pc leride kalmış hala. yazık..
  • Son olarak bir şey sormak istiyorum macbook pro yu kimlere önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 28 Mayıs 2012; 11:09:03 >
  • cevap yokmu
  • Eğer maddi acıdan sorun yoksa yada 2 yılda bir laptop yada en azından pil değiştirmeyeyim dersen kesinlikle mac al. Benim 4 yıllık mac te hala orijinal pil var ve hala 4 saatten fazla gidiyor. Kullanımına en fazla 1 haftada alışırsın. Eğer foto ve video edit işleriyle uğraşacaksan zaten alternatifin yok. Ama günlük kullanimdada çok çok rahat edersin. Oyun oynamak ise amacın biraz sıkıntılı. Söyle ki ; uygun fiyatlı sıfır Macbook Pro lar da Intel HD ekran kartı var. Oyun oynamak istiyorsan en azından ati ekrankarti olanindan al yada biraz beklersen yeni MacBook Pro larda nvidia serisi olacağı söyleniyor. 1 ay icinde tanıtılacak yeni seri.

Ama tavsiyem ilk önce 2 el bir Macbook Pro yada Macbook ile başlaman. Hem ekonomik olur hemde alışma evresinde olur da hosuna gitmezse zarar etmezsin.

Ben hem is için hem film ve internet için hemde arasirada olsa oyun oynamak için kullanıyorum. İcine Windows 7 de kurdum. Bazı is programlarım sadece Windows ta çalışıyor ama onda da performans normal laptopdan daha iyi.
    Umarım yardımcı olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Son olarak bir şey sormak istiyorum macbook pro yu kimlere önerirsiniz

muhabir edasıyla sorulmuş sorulara cevaplar geç geliyor biraz kusurumuza bakmayın. 7'den 70'e herkeze öneriyoruz.
  • cevaplarınız için teşekkürler

çok yardımcı oldunuz aslında internet üzerinden almayı planlıyorum sizin önerebileceğiniz güvenilebilir siteler varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucemdem -- 29 Mayıs 2012; 20:41:54 >
  • Arkadaslar sizce refurbished urunleri almak mantikli mi? Bu yaz amerikadan 13.3" lik bir i5 macbook almayi dusunuyorum.... 1000 dolar civari bir fiyati var.... Refurbished urunlerin de cok sorunsuz oldugunu okudum forumlarda. Bu konuda ne dersiniz...
  • sıfırı o fiyattan satılıyor zaten, niye refurbished alıyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.