Şimdi Ara

Macbook Pro Yeni Güncelleme Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Macbook Pro 13' 2012 model cihazıma en son gelen güncellemeden sonra (10.9.2) power tuşu uyku modu işlevini yerine getirmiyor. Mavericks güncellemesi ile power tuşu artık cihazı kapatmayıp direk uyku moduna alıyordu ama şuan power tuşu hiçbir işlev görmüyor.Eğer sizdekiler çalışıyorsa garantiye bi gitmek lazımm.

Teşekkürler

• Sistem tercihlerinden guc seceneklerine bir goz atin emin degilim ama orda olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntı bende de var. Ayarları kurcaladım ama birşey bulamadım.

Bir çözüm yolu buldunuzmu acaba ?
  • blood955 kullanıcısına yanıt
    Bulamadım şuana kadar ayarla ilgili bir durum değil sanırım.
  • srcncc S kullanıcısına yanıt
    Mountain Lion da power tuşu kapatma seçenekleri sunardı, Mavericks ile birlik power tuşu uyku modu olarak atandı ve uzun süreli basımda ML daki gibi seçenek sunmaktaydı. Bu son güncellemeyle tahminim yanlışlıkla basılmalardan dolayı tek basmayı devre dışı bıraktılar ama uzun süreli basımda seçenek sunma devam etmekte.
  • p4mdut kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu söylemek gerekirse uzun basmayıda denememiştim,söyledikleriniz mantıklı yanlış basılmalardan dolayı yapmış olabilirler.cd-rom tuşu olmadığı için yenilerde yanlış basmaya daha müsait.teşekkürler cevap için.
  • srcncc S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek tuş daha pratik oluyordu...
  • Ben de dün farkettim tesadüfen... E bu kez de seçenekleri görecez diye zorla kapatırsak basılı tutup böylesi daha riskli bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.