|
M5 Pro ve M5 Max işlemcili MacBook Pro tanıtıldı, Türkiye'de satışa çıktı
-
-
Air 62 bin başlangıç(eğitim) M4'e göre epeyi yüksek gibi.
Ekleme: Apple M4'lere çok zam yapmış, ben eski fiyatına göre yorumladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 3 Mart 2026; 19:22:55 >
-
:D Yurtdışı fiyatları ile aynı fiyat olmadıkça inatla almayan ben :) 5080 ekran kartı olsa valla diyeceğim fiyatını hak ediyor :D arkadaş bir gün hava atıyor m4 max ile her oyunu açar mükemmel olmuş diye cyberpunk full ayarlarda 6-7 fps aldı :D keşke cpu ya yoğunlaşacağı kadar gpu ya filanda yoğunlaşsada şu istedikleri parayı hak etseler! 4K render işlemleride uzun sürmesi cabası
Bir developer gözünden dediğiniz tam komedi.
Mac'ten daha iyi hiçbir Win cihaz yok taşınabilirde.
_____________________________ -
İyi de benim ismim Linux super user.
Windows u bu makinenin 100gb bi yerine kurarım gerisine Ubuntu kurarım. 200 GB da NTFS ortak alan tanımlarım. ryzen 395 de her türlü idede gayet hızlı çalışır. Üstelik visual studio ve kdevelop u aynı pcde kullanabilirim. Bir yazılımcı daha ne ister?
Şu andaki sistemim 1.5 terabayt çift disk 512 GB Ubuntu 300 GB manjaro 200 GB Windows kalan alan da ortak alan. Steam oyunları ve projelerimi ortak alana kurup her üç işletim sisteminden de erişiyorum. Tek sorun Steam oyununu başka sistemde açınca 2gb gibi bir yama yapmak gerekiyor.
Windows u sadece desktop programing ve Linux desteği olmayan (anticheatli) oyunları açmak için kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 4 Mart 2026; 13:20:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet hocam, herkesin ihtiyacı farklı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt