Şimdi Ara

Macbook Pro Retina vs Asus UX305LA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Macbook Pro'lara zam gelmesinden sonra alternatif arayışlara başladım.
    Oyun olarak Football Manager, Europa Universalis 4 ve Mount and Blade dışında bilgisayarda oyun oynamayacağım. Gündelik işler, film dışında bazı programlarda yarıyolda bırakmasın istiyorum. Onun haricinde hafif olsun,ekranı güzel olsun ve şarjı uzun gitsin istiyorum.
    Araştırırken Asus'ta onun muadili olarak şunu buldum. (Tam olarak muadili sayılmaz gerçi ama neyse)
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-ux305la-fb025t-ultrabook-pmu346888

Ne diyorsunuz? Macbook Pro için yurtdışından almam gerekecek bu fiyata yaklaşmak için. Yurtiçinde ucuzlayacağını sanmıyorum, hele FED faiz artırımına giderse dolar daha da artacak. Ki o zaman belki yurtdışından bile almak mantıklı olmayabilir.

• Ux305la ya o kadar para vermeye niyetliyseniz ux305ua 6. nesil intel işlemcileri beklemek daha mantıklı. Ayrıca beklemem derseniz hp envy 13 d000nt i5 ve d001nt i7 işlemcili 6. Nesil intel skylake işlemcili modelleri satışta şu an. 3900 tl i7 3200 tl i5 işlemcili fiyatları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim aslında aklımda hep Mb vardı ama 3500-3600 bandında satılırken alamadım. Şimdi de inanılmaz bi zam geldi. İneceği de yok, alternatiflere yöneleyim diyordum. Gerçi hala şarj ve ekran kalitesi konusunda apple'a yaklaşamıyorlar sanırım ama UX305UA'yı beklemek en mantıklısı

Orijinalden alıntı: waits

Beklemek problem değil de 6.nesil işlemcili modelleri çıktığında Macbook fiyatından satılacaksa Macbook almak daha mantıklı değil mi?
    Benim aslında aklımda hep Mb vardı ama 3500-3600 bandında satılırken alamadım. Şimdi de inanılmaz bi zam geldi. İneceği de yok, alternatiflere yöneleyim diyordum. Gerçi hala şarj ve ekran kalitesi konusunda apple'a yaklaşamıyorlar sanırım ama UX305UA'yı beklemek en mantıklısı

Haklisiniz tabi. Bu fiyatlara cikmisken Mac os daha mantıklı. Ben de cok dusundum ama tum orijinal kullandigim yazilimlar windows ekosistemi icinde. Ofisinden tutun da vs vs. Bunlari mac os kullanabilsem o paralari windows cihaza vermek zor gelir. Ama bir de fiyat avantaji var. I7 8gb ram 256 ssd bir macbook cok ucuk fiyatlarda. Ama misal hp envy 13 d001nt 3900tl. Mat ve kaliteli ips ekran emin olun apple kalitesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazondan aldigim ux305la geldi
    700 dolar iken 845 dolara almistim

az isiniyor hizi falan gayet guzel

touchpad ini pek begenmedim onun disinda iyi

icinde gereksiz asus yazilimari yuklu gelmedi
    aradim aradim bulamadim

garrantisi TR de geciyormus
    aradim teyit ettim 1 yl garantisi varmis
    faturaya gerek yok dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Pro
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.