Şimdi Ara

Macbook pro Retina Tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 Macbook pro retina (15) Almak istiyorum modelleri bi türlü karşılaştıramad ım adam gibi..

Max 4700 TL Limitim var. Tavsiyede bulunur musunuz.

Ekran KartıIntel Iris Pro Graphics Olan Bir model var. (ME293TU/A)

Ekran KartıIntel Iris Pro Graphics Yazıyor. Tam olarak nedir bu Gt650 'ye göre..

Ve eğer Fiyata uygun tavsiye yoksa. 2012 M.pro retina önerir misiniz?

önerirseniz hangi modeli önerirsiiz?

Teşekkür ederim. Şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp25 -- 28 Mart 2014; 22:32:55 >

• Yardımcı olcak kimse yokmu acaba :(
  • upp..
  • up... :(
  • Apple ürün tercih ettiğine göre ürünlerinin nasıl olduğunu ve hangi amaca yönelik olduğunu biliyorsun. İntel iris pro yani hd 5200 ekran çipi var işlemcinin içerisinde performans kıyaslaması yapıldığı zaman gt650 çok çok önde sitesinden baktım 4800 tl ye 512 gb lık flash depolama sunan retina ekranlı macbook pro var 128 ve 256 gb lık modelleri mevcut içerisinde intel iris teknolojisi var yani hd 5100 var karar senin appstoreye gir Türkiye de satışı bir süredir başlamış durumda birkaç gün içerisinde mağazasını da açacaklar istersen bekle açılınca git oradan al eski yeni birçok modeli mağazalarında bildiğim kadarıyla satışa sunuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Apple ürün tercih ettiğine göre ürünlerinin nasıl olduğunu ve hangi amaca yönelik olduğunu biliyorsun. İntel iris pro yani hd 5200 ekran çipi var işlemcinin içerisinde performans kıyaslaması yapıldığı zaman gt650 çok çok önde sitesinden baktım 4800 tl ye 512 gb lık flash depolama sunan retina ekranlı macbook pro var 128 ve 256 gb lık modelleri mevcut içerisinde intel iris teknolojisi var yani hd 5100 var karar senin appstoreye gir Türkiye de satışı bir süredir başlamış durumda birkaç gün içerisinde mağazasını da açacaklar istersen bekle açılınca git oradan al eski yeni birçok modeli mağazalarında bildiğim kadarıyla satışa sunuyorlar

İlginiz için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.