Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
127
Favori
293.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackmore

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Son sürüm Os X Mountain Lion kullanıyorum ama devamlı arkaplan ayarları sıfırlanıyor. Terminalden rm ~/library/preferences/com.apple.desktop.plist komutunu girin demişler denedim ama yine kendini sıfırlıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Terminalden birşey yapmana gerek yok finder ekranına gel üste git i bul alt-optin a bas menüde kitaplık görünecek ona gir preferences dan com.apple.desktop.plist bulup sil yeni resmi seçip reset at

treko cevabın için teşekkürler ama terminal'den girdiğim komut zaten aynı işlevi görmüyor mu? com.apple.desktop.plist dosyasını silsem de bir süre sonra ayarlar tekrar eski haline dönüyor. Apple forumlarında da araştırdım ama henüz kesin bir çözümü yok galiba.

terminaldeki olayı bilmiyorum ama banada oluyordu bu yolla düzelttim eğer sende silince yine aynı oluyorsa kitaplıkta desktop tagıyla arama yap eğer başka çıkan olursa onuda sil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son sürüm Os X Mountain Lion kullanıyorum ama devamlı arkaplan ayarları sıfırlanıyor. Terminalden rm ~/library/preferences/com.apple.desktop.plist komutunu girin demişler denedim ama yine kendini sıfırlıyor. Aynı sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Terminalden birşey yapmana gerek yok finder ekranına gel üste git i bul alt-optin a bas menüde kitaplık görünecek ona gir preferences dan com.apple.desktop.plist bulup sil yeni resmi seçip reset at

treko cevabın için teşekkürler ama terminal'den girdiğim komut zaten aynı işlevi görmüyor mu? com.apple.desktop.plist dosyasını silsem de bir süre sonra ayarlar tekrar eski haline dönüyor. Apple forumlarında da araştırdım ama henüz kesin bir çözümü yok galiba.

terminaldeki olayı bilmiyorum ama banada oluyordu bu yolla düzelttim eğer sende silince yine aynı oluyorsa kitaplıkta desktop tagıyla arama yap eğer başka çıkan olursa onuda sil

Teşekkürler cevap için bir de dediğin gibi deneyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkof

VEEEEEE bendee Retinalandımmmmm :)

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü]

Hayırlı olsun.Ne kadara aldınız?

VEEEEEE bendee Retinalandımmmmm :)

sony vaio mu apple retina mı???

tşk ederim 4200 tl kdv

@alimmm78

retina aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan DEMİR -- 16 Kasım 2012; 0:13:50 >
    Panasonic TX-P42ST33E 3D NeoPlazma
    Amoeba Scud, 7005 Alüminyum, Shimano Alivio, Alex ACE - 19
  • quote:

@PreS06

tşk ederim 4200 tl bilkon garantili aldım

@alimmm78

retina aldım

giriş modeli 5.400 TL civarı 2.el mi aldın ?

Orijinalden alıntı: mboyaci

Almayı düşünen arkadaş olursa elimde SIFIR Apple Macbook Pro 15.4 512gb SSD i7 2.6ghz MC976LLA Retina ekran olan modelden var. Açılmamış kutusunda 5200TL fiyatı..

MC976LLA 15.4 512gb SSD i7 2.6ghz 8GB retina 5200TL
    MC975LLA 15.4 256gb SSD i7 2.3ghz 8GB retina 4300TL
    MD212LLA 13.3 128gb SSD i5 2.5ghz 8GB retina 3450TL
    Sıfır açılmamış kutularında ,düşünen olursa pm atabilir..

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

kdv vermedım fatura kestırdım

vergi müfettişiyim ben bu mümkün değil... ama yarın ilk iş bilkom a eleman yollar olayı araştırtırım...
    sana da ulaşırız....bilgisayarına fazla bilgi yükleme elinden alacağız, kdv kadar da ceza yiyeceksin yaklaşık 930 TL...

fatura alıp kdvsiz nasıl aldın bilmiyorum ama kdv oranında bir düşme falan vardır belki de benim takıldığım vergi müfettişi arkadaş
    burdan birinin yazdığı şeyle soruşturma açmak bu ülkede bu kadar kolay mı ya?
    bu yüzden ürün elinden alınmaz kdv si ve vergi cezasını ödenir tabi bunu müfettiş arkadaş daha iyi biliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 16 Kasım 2012; 1:12:22 >

• butun faturalar var kagıt var ben yanlıs ıfade ettı kendımı
    http://a1211.hizliresim.com/13/j/fyud7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan DEMİR -- 16 Kasım 2012; 0:58:15 >

butun faturalar var kagıt var ben yanlıs ıfade ettı kendımı
    http://a1211.hizliresim.com/13/j/fyud7.jpg

4200 demiştin burda 5000 bu fiyat normal ama kafaya takıp resim koymana falan gerek yoktu boş iş arkadaşın yaptığı
    hayırlı günlerde kullan tekrardan

benim de amacım burada ciddi ciddi fiyat ve yararlı bilgi paylaşımı yaparken birinin sırıta sırıta bizimle dalga geçmesine(daha amiyane bir söz içimden geçiyor ama diğer arkadaşlara ayıp olacak...)engel olmaktı... sonuçta faturayı gördük....
    ben de bu aralar cihazımı satıp retina almayı düşünüyorum o nedenle arkadaşı önemsemiştim ama o da düşük fiyatlı aldım diyerek bizi kekleyen biri çıktı...
    yurtdışından getiren ve peşin 4150 ye satan elemanlar var... sanalpazarda da 4399 diyor... tr klavye dışında bilkom garantisinin benim için bir önemi yok... tr klavye takıntımda yok yani demem o ki ben burda sadece cihazımı satıp yurtdışından getiren elemanlardan zaten alacağım, bilkom ve fiyatıyla ilgilenmiyorum ama forumdaşlarla kafa bulana da bir ders vermek istedim....

bu arada vergi müfettişi falan değilim....

treko
    yanlış bilgi veren ve dalga geçen elemanın yaptığı doğru ama benim yaptığım mı boş iş

tahminimce yaş olarak benden daha büyüksünüz ve iş hayatında insanlarsınız şimdi liseliyseniz okumayın
    !volkof eğer fiyatı bilerek düşük yazdıysan oku yoksa üstüne alınma!
    eğer düşündüğüm gibiyseniz burda liselilerin yapmayacağı şeyleri yapmayın ve vergi sistemi konusunda birşeyler öğrenin de bir şey yapıcaksanız doğru yapın bari
    gereksiz mesajlar atmanız gerçekten çok BOŞ volkof yanlış yazmış olabilir, fiyatını bilmemizi istemeyebilir yada dalga geçiyor olabilir o onun terbiyesizliğiyken senin bunu kafana takman ve BOŞ şeyler yapman -tehdit eder- gibi onun yaptığından daha saçma ve BOŞ bir hareket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 16 Kasım 2012; 11:07:33 >

• Fatura yazilip sirket uzerinden kdv dusulebiliyor galiba, oyle yapilmis olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar bende amerikadan retina ekranlı mac almak istiyorum öğrenci değilim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla öğrenci indiriminden nasıl yararlanabilirim apple store dan baktım fakat bulamadım internet alırsam extra vergi ödiyecekmiyim birde şükran günü diye ekstra bir indiri olur mu

açıkcası ortada yanlış yapan eleman belliyken benim sözlerim sana niye bu kadar battı anlayamadım....
    adam edeplice sormamıza rağmen fiyat orgazmı yaşamaya çalışırken ve bizimle dalga geçerken tolere edilebiliyor ama benim söylediklerim sana kırmızı ve defalarca yazacak kadar boş geliyor

Nerede orgazm yaşamış nerede dalga geçmiş bir onu göster ondan sonra konuşalım sadece 4200 tl demiş başka birşey göremiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hk48

Merhaba Arkadaşlar bende amerikadan retina ekranlı mac almak istiyorum öğrenci değilim ama yazılanlardan anladığım kadarıyla öğrenci indiriminden nasıl yararlanabilirim apple store dan baktım fakat bulamadım internet alırsam extra vergi ödiyecekmiyim birde şükran günü diye ekstra bir indiri olur mu

Education - Apple
    Education Pricing and Student Discounts
    http://store.apple.com/us-hed

bu adresten alışveriş yapıyorsun ürünü alırken bir okul adı girince direk indirimi veriyor
    Apple retail storedan da alsan internettende alsan aldığın store yada kargolandığı eyalete göre vergilendirme oluyor
    2200$ lık base model retinayı 2399$ gibi bir fiyata newyork u bulunduğumuz yer kabul edersek alıyoruz
    eğer öğrenci indirimi ile alırsak 2176$ gibi bir fiyata geliyor bunun dışında bestbuy gibi yerlerdende öğrenci indirimi şu bu uğraşmadan 2195$ gibi bir fiyata alabilirsin
    şükran gününe gelirsek apple store indirim olucağını sanmam genelde apple ürünlerinde çok büyük indirimler olmuyor ama bestbuy amazon newegg macmall gibi yerleri takip et belki ufak tefek bir indirim yakalarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 16 Kasım 2012; 13:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu retınaya uyumu sert plastık kılıf varmı ?
    bıde bu sert plastık klıflar kullanıslımı

Macbook Pro Retina Display Kullanıcıları Kulubü
    www.vidobu.com/ogundemir/
    www.fotografteknikleri.com
    Adobe Photoshop Professional Certified Expert
    Adobe Certified Instructor
  • 2.3 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundemir -- 20 Kasım 2012; 0:18:53 >

Macbook Pro Retina Display Kullanıcıları Kulubü
    www.vidobu.com/ogundemir/
    www.fotografteknikleri.com
    Adobe Photoshop Professional Certified Expert
    Adobe Certified Instructor
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.