ups hocam. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktron -- 17 Ekim 2020; 23:18:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir ilginçlik var gibi geldi bana sanki ama. Olması gerekenden daha fazla düşmüş. Hatta sanırım 2 yıllık garantisi içinde %80'in altına düşmesi direkt pilinin garantiden değiştirilmesine sebep oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim de Macbook Pro siparişim geçen haftalarda elime ulaştı, şu ana kadar gayet memnunum :) Almayı düşünen arkadaşlar için burada bir 4K kutu açılışı videosu bulabilirsiniz. |
Arkadaşlar merhaba; Mbp 13 alma durumundayım.Bekleyelim mi? yoksa eğitim indirimi ile alayım 29 una kadar? normalde pro kulaklık 900TL ekstra vereyim dedim, sonradan aklıma 16Gb ram yapıp, normal airpods alırım diye düşündüm. Önerisi olan varmı? pek bilgim yok suanda,birde macrumors muydu, nötral vs alınır, yenileme olacak gibi site vardı bulamadım.PT de 11.499 a geliyor. Apple da 12031tl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 23 Ekim 2020; 6:20:23 > |
_____________________________ |
normal mi aldınız yoksa eğitim kampanyası ile mi? Mac inizin donanımı nasıl? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 22 Ekim 2020; 22:32:21 > |
Merhaba ısınma olayı ne durumda acaba ? Bende şuan 2010 MBP 13 var ve i5 8. nesil olan MBP ile yenilemeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? 8. nesil olması ve belleğin DDR3 olması kafama takılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 22 Ekim 2020; 22:35:15 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2015 Retina 13" cihazım son zamanlarda fazla ısınmaya başladı. Apple Store'larda fan temizliği ve termal macun değişimi yapıyorlar mı? Ne kadar ücret alırlar? |
Saolun hocam buldum. Nötral konumda şuan. Aksilik çıkmazsa bugün özel konfigürasyon ile 8 gb ram’i 16 gb yükseltme ile mbp basic almayı planlıyorum. 900tl AirPods ile 12.900tlye gelicek. Bekleyelim mi? Alayım mı? Önerisi olan varmı arkadaşlar? Alma 1-2 ay bekle veya şöyle yap diye < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 23 Ekim 2020; 12:34:28 > |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar. PT den 16 inç base modeli aldım şu an cihazdan yazıyorum. Öncelikle cihaza yapacağım bir test var mı acaba yani piksel ya da başka bir sorun var mı diye . Ve önereceğiniz kullanışlı programları söylerseniz çok sevinirim . Acemiyim Mac konusunda |
merhaba arkadaşlar. safarinin kendi parolalar uygulaması var biliyorsunuz. güçlü parola öneriyor. abone olduğunuz ne kadar site forum varsa hepsine ayrı ayrı parola önerip kaydediyor kullanıcı adı ve şifresini. safari tarayıcısında iken tercihler - parolalara girdiğimizde hepsini görebiliyoruz. Kaspersky password manager gibi ücretli satılan uygulamalar var . ne farkı bizim safari parola yöneticisinden bunun? |