Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4k video Downloader uygulaması kullanıyorum mesela. videoları ana klasör içinde ,filmler içinde 4k video klasörüne indiriyor.

ben bu klasöre masaüstünden kolayca ulaşabileyim istiyorum. kısayol oluşturma seçeceği var mdır macbookta?

4k video Downloader özelliklerine girdim ama videoların kaydedileceği klasörü seçmeyi bulamıyorum çünkü

teşekkürler
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Smart Mode içinde klasör seçimi yapabiliyorsunuz. Yalnız, Masaüstü klasörünüzü iCloud ile eşzamanlıyorsanız, masüstünde bir klasör seçmeniz iCloud'd gereksiz yere yükleme yapılmasına neden olabilir. Dock üzerinden ulaşabileceğiniz İndirilenler klasörünün seçilmesi daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

Smart Mode içinde klasör seçimi yapabiliyorsunuz. Yalnız, Masaüstü klasörünüzü iCloud ile eşzamanlıyorsanız, masüstünde bir klasör seçmeniz iCloud'd gereksiz yere yükleme yapılmasına neden olabilir. Dock üzerinden ulaşabileceğiniz İndirilenler klasörünün seçilmesi daha mantıklı olabilir.
    çok teşekkür ederim yararlı oldu. evet masaüstün iCloud ile eşzamanlıyorum.bunu düşünmemiştim bay yer kaplar dediğiniz gibi.
  • macbook ta mesela YouTube da bir video izlerken bir kısmını kaydetmek istiyorum.
    shift command 5 yada QuickTime ile yapılabiliyor. ama sesi kaydetmiyor. sadece görüntüyü kaydediyor.

videoyu sistemdeki ses ile beraber kaydetmek için yöntem nedir?

teşekkürler
    Seçenekler > Mikrofon > Yerleşik Mikrofon
  • yerleşik mikrofon oynatılan videonun değil benim çıkardığım sesi alıyor sanırım. yine de sağolun. demekki sistemdeki sesi alma özelliği yok bunun?
    iPhone ekran kaydı yaparken alıyor ama sesi de.

bu arada Kaspersky internet security kullanırken donuyordu bilgisayar. 30 sn kapatıyordum kağnı tekrar açmam gerekiyordu. sildim düzeldi. :)
    yararından çok faydası var gibi
    güvenlik için tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mı? yada kullanmasak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

yerleşik mikrofon oynatılan videonun değil benim çıkardığım sesi alıyor sanırım. yine de sağolun. demekki sistemdeki sesi alma özelliği yok bunun?
    iPhone ekran kaydı yaparken alıyor ama sesi de.

bu arada Kaspersky internet security kullanırken donuyordu bilgisayar. 30 sn kapatıyordum kağnı tekrar açmam gerekiyordu. sildim düzeldi. :)
    yararından çok faydası var gibi
    güvenlik için tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mı? yada kullanmasak olur mu?
    MacBook paro da antivirüs programına gerek varmı
  • Herkese merhaba, YouTube ve instagram için video düzenleme (başlangıçta 1080p, belki daha sonra 4K) amacıyla kullanacağım bir cihaz bakıyorum fakat kararsız kaldım. Bütçeden dolayı Macbook Air 2020 ve iPad Pro 2020 arasında gidip geliyorum. Kullanan arkadaşlar hangi cihazı tavsiye eder acaba?
  • Ben 6 yıldır mac kullanıyorum bir kere bile virüsle sıkıntım olmadı ve hiçbir program kullanmadım. Bilgisayara indirdiğiniz şeyleri bildikten sonra saçma sapan şeyler yüklemedikçe bence ihtiyacınız yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkykal kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar ipadler çok güçlü olsa da hala bilgisayarların yerini elde edebilecek durumda değiller. Dolayısıyla ben bilgisayar alırdım. Sizin durumumuzda da macbook air oluyor. Hoş ipad daha güçlü sanırım airdrn ama herşeye bir program filan almanız gerekicek falan filan. Ben air alırdım sizin durumunuzda

• quote:

Orijinalden alıntı: muratito

Ben 6 yıldır mac kullanıyorum bir kere bile virüsle sıkıntım olmadı ve hiçbir program kullanmadım. Bilgisayara indirdiğiniz şeyleri bildikten sonra saçma sapan şeyler yüklemedikçe bence ihtiyacınız yok
    güvenlik ve gizlilik içinde güvenlik duvarı diye bişey var. onu açık yaptım ben. sanırım dışarıdan saldırılara karşı bir güvenlik.

bir olumsuz etkisini de görmedim.
    Videonun sesi hoparlörlerden de çıkacağı için yerleşik mikrofon sesi kaydeder. Tabi bu arada tüm dış sesleri de kaydedecektir. Üçüncü parti yazılımlar dışında sistem sesini kaydetme imkanı şimdilik yok.

Antivirüs için bir uygulama kullanmanızı tavsiye etmem. Gereksiz yere sistemi yavaşlatmaktan başka bir faydaları yoktur. macOS'un kendi koruması vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

Videonun sesi hoparlörlerden de çıkacağı için yerleşik mikrofon sesi kaydeder. Tabi bu arada tüm dış sesleri de kaydedecektir. Üçüncü parti yazılımlar dışında sistem sesini kaydetme imkanı şimdilik yok.

Antivirüs için bir uygulama kullanmanızı tavsiye etmem. Gereksiz yere sistemi yavaşlatmaktan başka bir faydaları yoktur. macOS'un kendi koruması vardır.
    güvenilir sitelerden online alışveriş yada bankacılık işlemleri yapmakta sıkıntı yok yani.
    anladığım kadarıyla abuk subuk sitelere mesela bedava promosyon kodu dağıtıyorum diyen yada +18 gibi oralarda tehlike kapma şansı var.

teşekkürler
    Aynen. Uygulamaların sizden istediği izinlerde dikkatli olursanız, her isteyene istediği yetkiyi dikkat etmeden vermezseniz dosyalarınıza virüs/malware bulaşma riski sıfıra yakındır. macOS'un kendi içinde Xprotect, Gatekeeper gibi koruma sistemleri vardır ve arka planda devamlı çalışırlar. İnternette dolaşırken bankaların sitelerini taklit eden veya sizin de bahsettiğiniz abuk sabuk sitelerden korunmak için de ben AdGuard kullanıyorum.
  • Arkadaşlar macbooktan iphone’a airdroptan veri alışverişi yapamıyorum. Her iki cihazında bluetooth ve AirDrop bağlantısı herkese açık ama başarısız oldu diyor. İki farklı iPhone ile denedim sonuç aynı. Tüm cihazlar en güncel sürümde. Neden böyle acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    300-400 fotodan sonra veya gönderilen şeyin boyutu büyükse hata veriyor bende de aynı öyle. Bende parça parça attım

• 4,5 mb lik bir ses dosyası atmaya çalıştım almadı. Sonra foto denedim telefondan geleni alıyor ama telefona foto veya başka dosya yollamıyor hocam.

• Bilgisayarı kapatıp açtınız mı belki düzelir ama bir sıkıntı olduğu belli

• Kapatıp açtım. Eşleştirmeleri silip tekrar eşleştirdim. Sadece ilk denemede kabul et yazısı çıktı başarısız oldu dedi ondan sonra hiç birşey yollamıyor.

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Ses dosyasi derken mp3 muzik vs mi ? Airdrop ile muzik gonderilebiliyor mu pc den tele ?

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.