Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
285.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kabloyu tamir ettirin, mecidiyekoyde yapan firmalar var. İnternette bulabilirsiniz hem uzatmakta mumkun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    Yenisini almıştım geçen ay.
  • Bendede MB Pro 13’ 2018 512gb touchbar cihaz var..
    Bunların ekranında sorun olmaz dediler ama 2018 modeldede ekranda soyulma (staingate) problemi var başladı yani. Servise götürdüm bırakın bakalım dediler.. Yedekleme al vs uzun iş.
    Kendim halledebilir miyim bu sorunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drutkubulutsimsek

Mac lerde fan windows gibi değil çok yüksek sıcaklıklara çıkmadıkça fan çalışmaz aslında çalışır ama düşük devirlerde çalışır. Fan kontrolü için Macs Fan Control programı var oradan hem fan devrine bakabilir hem de istediğiniz sıcaklık aralıklarında istediğiniz devri ayarlayabilirsiniz.

Alt taraftaki sıcaklıkta normal güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    Bu benide çok şaşırttı bende MacBook Pro 2019 kullanıcısıyım hatta fan bozuk mu diye buraya yazmayı düşünüyordum cevabımı bulmuş oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

İnan bu entry'yi ben yazdım sandım ben de Amerikadayım ve macbook 13 ince aldım tam olarak şarj %20 iken birden kapandı epey korktum açıkçası fakat sonra şarj edip kullanmaya başladım ve öyle bir şey bir daha başıma gelmedi hatta özellikle bakalım ne olacak diye denedim %1 e gelene kadar dahi herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
    İlk aldığımda banada oldu hocam bende bir kaç ay önce Amerikadan aldım sizin gibi aynı model cihazı. Benim kide %30'da kapanmıştı. Tam şarj ettikten sonra bir daha olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2573B355F

Bu benide çok şaşırttı bende MacBook Pro 2019 kullanıcısıyım hatta fan bozuk mu diye buraya yazmayı düşünüyordum cevabımı bulmuş oldum :)

Alıntıları Göster
    Max 6200 rpm de çalışır fan, fan sesi duymaya 3200 rpm de başlarsınız. Genelde fanlar normal yükte 1200-1700 rpm arası çalışır çok yükşenmedikçe de fan sesi duymazsınız Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: drutkubulutsimsek

Max 6200 rpm de çalışır fan, fan sesi duymaya 3200 rpm de başlarsınız. Genelde fanlar normal yükte 1200-1700 rpm arası çalışır çok yükşenmedikçe de fan sesi duymazsınız Güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler sağolun.
  • merhaba arkadaşlar
    2019 MacBook Pro MV932TU/A modeli ile aranıza katılmış bulunuyorum.İlk şarj döngüsü için yapmam gereken özel bir durum var mı?
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Aklımda uzun süredir Macbook Pro alma fikri vardı, yalnız bölümüm gereği Autocad, Solidworks, Matlab, Proteus ve Siemens S7-300 PLC gibi programlar kullanıyorum.
    Uzunca araştırmalarım sonucunda Macbook Pro'da kimi ihtiyacım programın olduğunu kimi programın olmadığını ya da eksik versiyonlarıyla olduğunu gözlemledim, fikrimi Monster marka bilgisayarlara yönelttim.

Sizce bu kararımla doğru bir şey mi yaptım? Yoksa Macbook üzerinden boot Camp ile Windows kurup bu programları rahatlıkla çalıştırıp Windows bir bilgisayara göre daha performanslı ve uzun ömürlü çalıştırabilir miyim? Yoksa hiç uğraşmadan Monster'ın 6000 küsür lira bandın da GTX 1650 içeren cihazlarını mı almalıyım? Arada ki 2000 lira fiyat farkına değer mi? (macbook pro 8000 küsür oluyor öğrenciler için)
  • arkadaşlar selamlar. son günlerde masaüstüne bir dosya kaydettiğimde hemen gözükmüyor. bir süre sonra ortaya çıkıyor ama sorunu bulamadım. icloud ile ilgili midir? nasıl düzeltebilirim bunu?
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    En ucuz mac pro öğrenci indirimiyle 9.600 civarı

• bende 2017 kasa bir pro var , bunu verip üstüne para'da koyup yeni model touchbar'lı olanını alabileceğim bir yer yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

En ucuz mac pro öğrenci indirimiyle 9.600 civarı
    ESC Market'de o şekilde satılıyor.
  • Arkadaşlar yeni aldığım MacBook Pro 2019 model cihazda bu sorun var. Cihaz soğukken cihazın kapağını ilk açtığımda cihazdan tık diye ses geliyor. Sanki menteşeden geliyormuş gibi. Bu sorunu daha önceden yaşayan var mı? Yada bir sorun mu bu sizce yoksa herkeste olan bir şey mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Cihazımı ABD'den aldım Türkiyede garantiside yok sanırım

• Herkese merhaba

Macbook pro’da bir sıkıntı yaşıyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim:

Klavye ve touchpad çalışmıyor dolayısıyla açıldığında bluetooth aygıtı arama ekranı çıkıp öylece kalıyor.
    -normalde NVRAM reset yapınca düzeliyordu. Geçen gün sorun düzelir diye kurtarma ekranından diski silip işletim sistemini yeniden yükledim. Bugün yine klavye-touchpad iptal. Düzelmedi.

ancak artık NVRAM reset de yapamıyorum.
    -çözümle alakası yok ama Smc reset de yapmıyor. Yani tuşları bıraktıktan sonra güç adaptörü ışığının rengi değişmiyor.
    -cmd&R ile kurtarma ekranına da geçmiyor.

Kısacası bilgisayar direk açılıyor.

Ne yapabilirim?

• Yurtdışı Macbook’ların burada garantisi geçerli hocam ( yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl) . Servise danışın isterseniz

• Merhaba arkadaşlar,

Macbook Pro 13 sahibiyim. Dün uzun süredir format atmadığım için, recovery mod ile format attım. Icloud hesabını giriş yaptıktan sonra notlar, icloud drive, anımsatıcalar vb. datalarda senkronizasyon problemi olmamasına rağmen safari'ye girdiğimde favori ve yer imlerininin gözükmediğini gördüm. Yabancı forumlardan yaptığım araştırmalara istinaden, ayarlar-icloud sekmesindeki safari tik ayarlarını yeniledim, icloud'dan çıkış ve yeniden giriş yaptım, kütüphaneden safari bookmark dosyasını sildim fakat hala bir çözüm bulamadım. Bu sorunu daha önceden yaşayam var mı, varsa da yukarıda bahsi geçen çözümlere alternatif çözüm var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

• souns S kullanıcısına yanıt
    Yeni bir yer imi yarattığınızda senkronize oluyor mu?
  • Macbook pro 2018 touchbarlı modeline sahibim.
    Çok tiz bir ses devamlı geliyor. Bobin veya kondansatör sesi gibi elektriksel bir ses mevcut.
    Cihazınızı sessiz bir ortamda dinlemenizi tavsiye ederim, çünkü 2018 modellerde kronik bir problem.
  • yeni tasarım ekim için de gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.