Şimdi Ara

MacBook Pro Late 2011 Sata 3 Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün vatanda kingston ssd now uygun fiyata gördüm ancakt tam performans için bilgisayarda da sata 3 portu olması gerekiyor . Ben Macbook un kendi harddiskini söküp ssd yi oraya daha sonra superdrivernin yerinede hdd takmak istiyorum ancak tam performans almak istiyorum acaba sata 3 portu mevcut mu . Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

• Merhaba

Bende de 13" Macbook Pro Late 2011 var, Samsung 840 EVO 250GB taktım gayet güzel çalışıyor. Sata 3 var, herhangi bir sorun çıkmıyor.

Taktıktan sonra Trim Enabler ile Trim özelliğini aktif etmeyi unutmayın
  • hknerdr kullanıcısına yanıt
    Sistem Raporu kismindan SATA kisminda Negotiated Link Speed kac gozukuyor hocam sizde ? 6 mi 3 mu? Screen Shot Paylasabilirseniz sevinirim.
  • otmotvmhndsi O kullanıcısına yanıt
    Link hizi 6gigabit buda sata3 sanirim ama vatan bilgisayardakiler benimle ayni fikirde degller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goedutr kullanıcısına yanıt
    Link hizi 6 Gbps ve sata 3 zaten Late 2011 ler, bende de boyle. Ancak negotiated link speed uzerindeki HDD ile 3 Gbps goruyorum cunku HDD Sata 2. Ancak Sata 3 bir SSD takilinca 6 Gbps goruyormu bunu @hknerdr e soruyorum.

Intel 6 Chipset ler 6 Gpbs destekli zaten.
  • Ben taktim ve su sonuca vardim sata 2 hdd taknca kararlastirilan hiz 3gigabit ssd takinca 6gigabit ve dvd de 1.5 gigabit oluyor onemli olan link hizi oda 6 gigabit yani sata 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Sistem Raporu kismindan SATA kisminda Negotiated Link Speed kac gozukuyor hocam sizde ? 6 mi 3 mu? Screen Shot Paylasabilirseniz sevinirim.

Merhaba

Bende 6 gözüküyor.

Aşağıda aldığım ekran görüntüsü bulunuyor:

MacBook Pro Late 2011 Sata 3 Varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknerdr -- 12 Nisan 2014; 22:53:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hknerdr kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam sagolun =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.