Şimdi Ara

Macbook pro da cs go oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni laptop alacağım ve amacim da gündelik yazilim işlerimi halledip sonra 1-2 saat keyifli bir şekilde 100 fps civarlarinda cs go oynamak istiyorum. Bu mümkün müdür yoksa o parayı verecegime asus son model i7 7. Nesil olan laptop mi alsam ? önceligim tabiki macbook ama kaldirir mi önemli olan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• P90 P kullanıcısına yanıt
    hocam meslek aynı imiş :) ama tavsiyem yapmayın bence paranız varsa orta yollu bir ryzen sistem toplayın 1050 ti neden derseniz macpro 2017 model harici olanlar fps konusunda menun etmez bizde kullanıyoruz macbook ama bir lan parti event sırasında mac yanıyor resmen abi vurma yeter diyor
  • Hocam yorumunuz icin teşekkürler ama macbook pro aşırı cazip geliyor bu arada sistem topla diyosunuz da laptop lazim bana ? Asus yeni laptoplarindan ônerir misiniz bu arada i7 7.nesil 1050 ekran kartına sahip olan falan?

• aynı model macbook pro sahibiyim hdd'nin diğer bir yarısına windows yüklersen gayet iyi sonuç alırsın ben şahsen öyle kullanıyorum. Herhangi bir fps sorunu da yaşamadım eğer mac osx te oynamaya çalışırsan o zaman problem yaşayacaksın.
  • Hocam MAC ile oyun oynanmasına pek sıcak bakmıyorum. Oyuna yönelik bir sistem değil yani. Ama işleriniz için güzel olabilir. Onun harici bütçe söylerseniz laptop araştırabilirim cs için. 100 fpsyi şu an piyasadaki +3000 tl olan çoğu laptop çok rahat yapar. Ama yine de bakalım size güzel f/p bir şey
  • Mac ile oyun oynanabilir ısınması da problem yaratmıyor. Bende 2010 model 27' imac var hala cs oynuyorum diğer sistemde sorun çıktığında. Yaklaşık 3-4 ay kadar masaüstü kasam çalışmamıştı power tuşundan kaynaklı problemden. PC öldü diye imac'ten oynamaya başladım steam oyunlarını. Günde 2-3 maçı rahat atıyorum 150-180 fps arası değer görüyorum. Isınırsa iki maç arasına 15dk ara verirsin uyku moduna alırsın hızlıca soğur tekrar devam edersin. Fakat yazında şu dikkatimi çekti ''o parayı vereceğime asus mu alsam'' diye yazmışsın. Oyun harici de macbook fiyatıyla yaptığın işe değmeyecekse keyfi kaçabilir. O durumda belki monster düşünebilirsin f/p olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook'a crackli oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warezbull kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun cevaplariniz için. Hangi. Macbook modele sahipsiniz ?

• Hocam iste bende çok oyun oynamayacağım arada canim sıkılınca falan öyle söyliyim bu yüzden hem işlerimi rahatça halledip oyunumuda keyifle oynamak istiyorum

• 305132 3 kullanıcısına yanıt
    Sağolum cevaplarınızı için hocam. Monster bana çok hantal geliyor fiziksel olarak taşıma açısından yani mesela

• Güncel

• up
  • UPPP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.