Şimdi Ara

Macbook Pro 2016 kelebek klavye problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/watch?v=-bTiaiEBcQc

    Arkadaşlar videoyu ben çektim. Biraz internette araştırırken klavyeyle ilgili sorunların cihazın ısındığı zaman ortaya çıktığını duydum ve bende hiç oynamasam bile açtım Dota2 yi ısıttım aleti. Ve sonuç karşınızda. Oyunu izlemeye başlayalı 10 dakika bile olmadı ki klavye saçmalamaya başladı.

    2. Kronik sorun ise MBP'dan bazen CIZT diye 1 saniyelik bir sesin arada bir gelmesi. Evet gerçektende bu sorun da aldığımdan beri var çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama sistem böyle bir ses çıkartıyor hoparlörden.



  • Cihazım yenisiyle değiştirildi bilginize arkadaşlar. Apple ürününün arkasında duruyor. Kullanıcı hatası olmayan bir problemi görmezden gelmesi zaten imkansızdı.

    Hani diyorlar ya o kadar parayı neden verirsiniz diye, ahanda bu tarz sebeplerden ötürü veriliyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

    bu nasıl sorun ya ben anlamadım, bendede aynı cihaz var tuşlar bazen ses yapıyor ama sorun değil ki bu ?? CIZT sesi hoporlör patlatma sıkıntısıyla paralel olabilir, cihazınıza bootcamp ile windows kurdunuz mu ?

    Ayrıca sıfır cihazını verip refurbished cihaz almışsınız çok mantıklı değil, değişim cihazları ile sıfır cihazlar aynı değil.

    Arkadaşa ne verdiler bilmiyorum ama değişimi her zaman refurbished cihazlarla yapmıyorlar. Ben de değişim aldım, normal yeni cihaz getirildi kutusuyla beraber. Değişim ürünlerinin kutuları da farklı oluyor bildiğim kadarıyla.
  • CIZT sesi hoparlör patlamasıyla ilgili değil üstadım çünkü kulaklık takınca kulaklıktanda aynı sesi duyuyordum. Ve refurbished cihaz değil verilen cihaz, eskisinin kutusunu adaptörünü götürdüm yeni bir cihazı jelatini daha üstünde verdiler. fakat bu cihazı henüz deneyemedim. Açacağım bi dota2 ısınsın bakalım klavyeler ne durumda. Bu kelebek klavye Apple'ın başına bela olacak bence..
  • Ben çıktığı gün almıştım böyle bir sorunla karşılaaşmadım. Oyun da oynarım yani deli gibi ısınır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.