Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.219
Cevap
53
Favori
143.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nice sorunsuz yıllara..
  • Reason kullanıcısına yanıt
    2017 pro touch barlı cihaz var bende bu bahsettiğiniz çat çut sesler klavye ile ekran birleşim yerinden geliyor. Sıkıntı hakkında bilginşz var mı acaba. Canımı baya sıkıyor bu ses...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirahmet34 D kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı model var, ara sıra çat çut sesler geliyor. Garantide bitti, inşallah başımıza iş çıkarmaz.
  • hsinan93 H kullanıcısına yanıt
    Cuma servisten randevum var sonuç ne olacak bakalım. Sonucu paylaşırım...

• Demirahmet34 D kullanıcısına yanıt
    Bi haber var mı hocam?
  • 2019 mbp 13" 256gb cihaz aldım, ilk günden cortladı. Bataryası sorunku durduk yerde yükselip alçalıyor şarjda değilkeb kapanıyor, verdim vatana onlarda apple a göndermiş.
    Degisim talebiyle

• 2019 13" macbook pro için Amerika'dan hangi kılıf alınabilir veya sticker veya case?
    önerileri alalım
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    dbrand'den kaplama yaptırın en temizi. Kılıflar sıcaklık problemine sebep oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

dbrand'den kaplama yaptırın en temizi. Kılıflar sıcaklık problemine sebep oluyor.
    sağolasın öneri için aynen ben de hatırladım bunu bikaç videodan fakat 62 dolar tutuyor komple skin
  • 2017 15.4" MacBook Pro sun ekranı çok çizilmeye başladı. Ekran koruma için önerebileceğiniz bir ürün var mı?
  • kılıf ve skin önerisine ihtiyacım var

90 liralık sert plastiklerle 200 liralık arasında çok fark var mı emin değilim fakat amerikadan arkadaşım geleceği için ona aldırabilme ihtimalim var

15-30 dolar arası ürünlere bakıyorum

ama kap taksam o mobil hissi kaybeder miyim?

skin kaplasam sağı solu korunur mu yoksa ilk çarpmada patates mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bugün 2016 13 inc macbook pro'mu batarya, klavye, ekran değişimi programı kapsamında servise verdim. Garantisi biteli 10 ay olmuştu.

Süreci paylaşacağım.
    Tekrardan merhabalar hocam. Ben de batarya değişim programından yararlanarak bataryayı değiştirdim. Top case de değiştirildi fakat ekran ve ekranın kasası değişmemiş. Normalde onun da değişmesi gerekmiyor mu? Ayrı olarak belirtmek mi gerekiyordu ?

• zedge08 kullanıcısına yanıt
    Ekran kasası değişmiyor, hatta menteşeler de olduğu gibi kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Tekrardan merhabalar hocam. Ben de batarya değişim programından yararlanarak bataryayı değiştirdim. Top case de değiştirildi fakat ekran ve ekranın kasası değişmemiş. Normalde onun da değişmesi gerekmiyor mu? Ayrı olarak belirtmek mi gerekiyordu ?

Alıntıları Göster
    Tabii ki, ekranda değişim programına dahil olan arızaladan birini yaşadığınızı söylemeniz gerek. Söylemediyseniz değiştirilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Tabii ki, ekranda değişim programına dahil olan arızaladan birini yaşadığınızı söylemeniz gerek. Söylemediyseniz değiştirilmiyor.

Alıntıları Göster
    Apple Akasya'dan bilgisayarı teslim alırken ekran için aktif değişim programlarından aşağıdakine dahil olabileceğini söyledim. İncelediler ama ekranda bir sorun bulunmadığı için değişim yapamayacağını belirttiler. Biraz direttim ama yine değişim isteğim olumlu sonuçlanmadı.
    support.apple.com
    13 inç MacBook Pro Ekran Arka Aydınlatması Servis Programı - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/13-inch-macbook-pro-display-backlight-service

Pili de aşağıdaki program kapsamında seri numarası girerek ve dahil olduğumu göstererek değiştirtebildim. Yoksa ona da pek yanaşmıyorlardı. Keşke bilgisayarım teslim ederken ekranı da arada belirtseymişim. Kısmet değilmiş.
    support.apple.com
    13 inç MacBook Pro (Touch Bar özelliksiz) Pil Değiştirme Programı - Apple Destek
    https://support.apple.com/tr-tr/13inch-macbookpro-battery-replacement

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Apple Akasya'dan bilgisayarı teslim alırken ekran için aktif değişim programlarından aşağıdakine dahil olabileceğini söyledim. İncelediler ama ekranda bir sorun bulunmadığı için değişim yapamayacağını belirttiler. Biraz direttim ama yine değişim isteğim olumlu sonuçlanmadı.
    https://support.apple.com/tr-tr/13-inch-macbook-pro-display-backlight-service

Pili de aşağıdaki program kapsamında seri numarası girerek ve dahil olduğumu göstererek değiştirtebildim. Yoksa ona da pek yanaşmıyorlardı. Keşke bilgisayarım teslim ederken ekranı da arada belirtseymişim. Kısmet değilmiş.
    https://support.apple.com/tr-tr/13inch-macbookpro-battery-replacement

Alıntıları Göster
    Değişim programı satın alım tarihinden itibaren minimum 4 maksimum 5 yıl geçerli süre sonuna kadar değiştirebilirsiniz. Bir kaç ay bekleyin tekrar götürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Aralık 2019; 11:19:0 >

• map için case bulamadım mcstorey uygun gözüküyor bilen var mı markayı ?

yorumlarda takarken çiziyor makinayı demişler ama
  • 15" Macbook Pro 2017 - Space Gray - 16GB Ram - i7 İşlemci - 256gb SSD. 2018 Temmuz ya da Haziran'da alındı. 2020 Temmuz ya da Haziran'a kadar garantisi devam etmekte. Çoğunlukla iMac kullandığım için bunu sadece ara sıra kullandım pil devir sayısı daha 30'larda. Dışında koruyucu kılıf var case denen. Hep onunla kullanıldı kılcak çizik dahi yok. Fatura + kutu her şeyi duruyor. Eğer satın almak isterseniz ya da Türkiye garantili 16" macbook pro ile takas etmek isterseniz bana ulaşırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba, daha önce yazıldımı bilmiyorum. Catalina ile klasör simgesi değiştiremez oldum. Değiştirdiğim zaman png simgesi görünüyor sadece. Var mı bir çözümünü bilen?
  • 2018 15" base model garantili bilgisayarımı satıyorum bende, ilgilenen yazabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.