Şimdi Ara

Macbook Pro 2016-2017 Touchbar - Touchid / Without Touchbar Kullanıcıları Derneği [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.219
Cevap
52
Favori
145.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler geçen gün dediğim cihaz macbook pro 2016 touchbarsız model 256gb ssd 4000 e aldım . şuan 2017 aynı versiyondaki cihazlar 6500den başlıyor benim gördüğüm. Cihaz mükemmel 2012den sonra resmen ufacık geldi ama bir sıkıntısı var son seste cızırtı yapıyor hoparlör. 1 sene garantisi var sizce ne yapıyım kalsın garantiye mi veriyim iade mi ediyim ne yapsam ?
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Garantiye gönderin hocam, büyük bir sorun değil benim kanatimce iade etmeye değmez.
  • BoNsE B kullanıcısına yanıt
    Valla bilemedim seneye bi abd gitme durumum olabilir ama o da kesin değil cihaz çok narin bir de 2012 den sonra elimde kırılacak gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Eski MBP'dan time machine ile bir harici disk'e aldığım yedeklemelerimi Yeni MBP'ya aktarabilirmiyim?
    Normalde denemek istadim ama yedeklemelerin içindeki dosyalar boş gözüküyor.
  • Daha önce çinden macbook pro getirtmek gibi bir deneyim sahibi forumdaş varmıdır buralarda ? Fiyatlar hakkinda aydınlatacak bir kimse yada ?

• MPXQ2TU/A modelini almayı düşünüyorum. adobe illustrator, photoshop, indesign ve premiere gibi programları kullanacağım. herhangi bir sorun yaşar mıyım? sizce bu bilgisayar uzun vadeli kullanılabilecek bir bilgisayar mıdır? uzun vadeli bir notebook aradığım için bunu düşünüyorum.

• Arkadaşlar bu ürünü sipariş geçtim.
    Farklı satıcılar vardı. Neotech, ceptoptan, teknoraks gibi.
    Pek bi fark göremedim hepsi yüksek puanlı diye herhangi birinden sipariş geçtim, inşallah bi sorun yaşamayız bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leonart16

https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-pro-intel-core-i5-8gb-128gb-ssd-macos-sierra-13-3-tasinabilir-bilgisayar-mpxq2tu-a-space-grey-p-HBV000007I2IH

Arkadaşlar bu ürünü sipariş geçtim.
    Farklı satıcılar vardı. Neotech, ceptoptan, teknoraks gibi.
    Pek bi fark göremedim hepsi yüksek puanlı diye herhangi birinden sipariş geçtim, inşallah bi sorun yaşamayız bakalım :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar
    Yazın yapacağın Singapur - Kamboçya - Vietnam tatilimde bilgisayar almak istiyorum sizce buraya kıyasla hangi modeli nereden alsam daha avantajlı olur bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • C_many kullanıcısına yanıt
    Apple Store web sitesi üzerinden ülke satış fiyatlarını karşılaştırsanız daha iyi olmaz mı ?
  • Bir ses kaydını 1,5 1,8 gibi sayılarda hızlandırmak istediğimde hangi programı kullanmam gerekiyor? Quick time player da küsuratlı hızlandırma yok gördüğüm kadarıyla . 2 kat 5 kat 10 kat hızlandırmalar mevcut.
  • ölü piksel çıkan 2.3 256 gb psd MacBook Pro yu iade ettim.
    MacBook Air den sonra izlenimlerim şöyle. ekran kalitesi çok iyi.

ama çok ısınıyor. sadece webde gezindiğim halde. rahatsız edici derecede. sonra, klavyesi daha kötü geldi bana.

bilmiyorum touchbarlı olanlarda da bu sorun var mı? 6185 tl ye almıştım vatandan. en iyisi bekleyip intel 8.nesil işlemcili olanlardan almak.
    bu bana 5 senelik MacBook Air den daha çok daha yi gelmedi .
  • Arkadaşlar aliexpress'ten şu 4 ürünü almayı düşünüyorum, 2017 macbook pro A1708 için.
    Tavsiyeniz var mıdır acaba şunu alma gibisinden..

Ufak tefek çarpmalarda sürtmelerde işi görür gibi :
    aliexpress.com
    US $18.33 30% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Dizüstü Bilgisayar Çanta ve Kılıfları'de Yeni Darbeye Dayanıklı Dış kapak Kılıf Katlanabilir Standı Için Macbook Hava Pro Retina 11 12 13 15 inç Dokunmatik Bar ile + klavye Kapak AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/New-Shockproof-Outer-cover-Case-Foldable-Stand-For-Macbook-Air-Pro-Retina-11-12-13-inch/32821164075.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.263.dgok83

Taşıma çantası :

Type-c Hub :
    aliexpress.com
    US $39.68 40% OFF|Dodocool 7 in 1 Çok Fonksiyonlu USB C Hub Tipi C Güç Teslimat 4 K Video HD/ VGA Çıkışı Gigabit ethernet adaptörü USB 3.0 Hub AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/dodocool-7-in-1-Multifunction-USB-C-Hub-with-Type-C-4K-Video-HD-VGA-Gigabit/32794572095.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.278.dgok83

Type-c & Lightning :

Bakalım 4ünü de almak istiyorum.

Güncelleme..
    Type-C Hub ve Lightning uçlu kabloyu satın aldım. Aliexpress'te yıldönümü kampanyası mevcut, 40$ üzeri alışverişe 5$ indirim uyguladı. Extra +1$ indirimle 42$ iken 36$'a geldi ikisi.
    Kılıf konusunda fikrimi değiştirip daha kibar görünen şu modele karar verdim :
    aliexpress.com
    US $8.6 35% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten Dizüstü Bilgisayar Çanta ve Kılıfları'de Yeni Laptop Case Apple MacBook Hava Pro Retina 11 12 13 15 MacBook Pro 13.3 için 15.4 inç dokunmatik Bar ile + Klavye Kapak AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/New-Transparent-Case-For-Apple-macbook-Air-11-6-13-3-Pro-13-3-15-4/32222085467.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.263.X2IkIZ

Çanta ve kılıfı da indirimler bitmeden 31 Marta kadar almayı düşünüyorum. Onlarda da 5$ indirim olacak, allah bereket versin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonart16 -- 29 Mart 2018; 13:13:0 >

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Çanta güzelmiş.. Ben de MB Pro Touchbarlı alma arifesindeyim, çanta bakıyordum..
  • Arkadaşlar macbook pro sahibiydim ve sattım ekranı küçük geldiği için, bukadar para verip ekranın küçük olması çok içime sinmiyor 15" olmasını istedim. Şimdi 15" fiyatı 7900TL civarlarında ve bütçem yetmiyor, bir bilgisayara bukadar para verebilecek bütçem yok açıkcası. Bunun yerine 13" Macbook Air sizce nasıl olur ? Hiçkimse macbook pro 'dan sonra air önermiyor doğal olarak ama 15" alana kadar yinede mac kullanabilmek adına ipad fiyatlarına yakın bir macbook air kullanabilirim diye düşünmekteyim. Kullanım olarakda notepad++ tarzında uygulamalar kullanacağım ve ftp işlemleri olacak arada sırada.

Şimdi 15" Macbook alana kadar Macbook air mi? Yoksa yinede retina ekran için macbookpro 13'mü ? Siz olsanız tercihiniz nasıl olurdu ?

MQD32TU/A 128GB 13" Mb Air - 3600TL
    MPXR2TU/A 128GB 13"MB Pro - 5300TL
    MJLQ2TU/A 256GB 15"Mb Pro - 7900TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 30 Mart 2018; 10:2:59 >

• 13 inç toucbar olmayan pro almayı düşünüyorum 256 gb. Sanırım bu modelde tek fan varmış. Spıtma konusunda nasıl Bilgisayar? Photoshop ve Autocad kullanacağım.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Touchbarlı ve touchbarsız modeller biraz farklı aslında. Sadece touchbarmış gibi gözüküyor aslında ama işlemci, ssd vs. gibi donanım farkları da mevcut. touchbarlı olan biraz daha kuvvetli 28w işlemci kullanıyor, diğerinde ise 15 watt işlemci var. İşlemci termal ısı değeri daha düşük olduğu için touchbarsız olan modelde tek fan yeterli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 30 Mart 2018; 17:35:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Touchbarlı ve touchbarsız modeller biraz farklı aslında. Sadece touchbarmış gibi gözüküyor aslında ama işlemci, ssd vs. gibi donanım farkları da mevcut. touchbarlı olan biraz daha kuvvetli 28w işlemci kullanıyor, diğerinde ise 15 watt işlemci var. İşlemci termal ısı değeri daha düşük olduğu için touchbarsız olan modelde tek fan yeterli oluyor.

Hocam aralarında ciddi bir fiyat farkı var. Yapacağım şeyleri göz önünde bulundurursak sizce değer mi? Birde touchbarsız modelin çok ısındığına duydum bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: G.Ceylan

Çanta güzelmiş.. Ben de MB Pro Touchbarlı alma arifesindeyim, çanta bakıyordum..

Hocam bu çantayı öneririm. Bende uzun araştırmalar sonucu aldım. İnanılmaz estetik duruyor ve ince.Yandan fermuarlı. İçi yumuşak kadife gibi. 5-6 ay önce almıştım. 10-15 gün aralığında geldi.
    https://www.amazon.com/Tomtoc-Original-Protective-Shoulder-Chromebook/dp/B071DRZKGG/ref=lp_14964485011_1_2/131-7306110-7016739?srs=14964485011&ie=UTF8&qid=1522530693&sr=8-2&th=1

• quote:

Orijinalden alıntı: hie

Arkadaşlar macbook pro sahibiydim ve sattım ekranı küçük geldiği için, bukadar para verip ekranın küçük olması çok içime sinmiyor 15" olmasını istedim. Şimdi 15" fiyatı 7900TL civarlarında ve bütçem yetmiyor, bir bilgisayara bukadar para verebilecek bütçem yok açıkcası. Bunun yerine 13" Macbook Air sizce nasıl olur ? Hiçkimse macbook pro 'dan sonra air önermiyor doğal olarak ama 15" alana kadar yinede mac kullanabilmek adına ipad fiyatlarına yakın bir macbook air kullanabilirim diye düşünmekteyim. Kullanım olarakda notepad++ tarzında uygulamalar kullanacağım ve ftp işlemleri olacak arada sırada.

Şimdi 15" Macbook alana kadar Macbook air mi? Yoksa yinede retina ekran için macbookpro 13'mü ? Siz olsanız tercihiniz nasıl olurdu ?

MQD32TU/A 128GB 13" Mb Air - 3600TL
    MPXR2TU/A 128GB 13"MB Pro - 5300TL
    MJLQ2TU/A 256GB 15"Mb Pro - 7900TL

Hocam bende air önermem. Bence proyu satmakla hata etmişsiniz. Pro kullandıktan sonra air size sıradan gelir. İlk önce çerçeveleri ve ekran çözünürlüğü rahatsız eder. Ayrıca malum sitelere bakarsan tonla air ilanı görürsünüz. Elden çıkarırken de problem yaşarsınız. Bence 15" alana kadar farklı bir alternatif bulup, biraz biriktirip 15" alın. Kesinlikle air almayın. Ben şahsen ilk 13" almayı düşündüm. Arkadaşımda 13" vardı 2 gün denedim sizinki gibi küçük geldi. Sonra dedim 15" olsun. Onda da fiyat yüksek geldi. Boş ver dedim. Bir ara gözü karartım 15" t.bar aldım. Şuan gayet memnunum.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.