Bu sabah Viyana'dan kabulüm geldi gidişim kesinleşti orda kullanmak için baştan beri Macbook düşünüyordum kendi Avusturya sitesinde fiyatlar böyle sizce nasıl fiyat?
Şimdilik en ucuzu 2,4 GHz lık modelini düşünüyorum
En ucuz ABD ve Honkong da bulursunuz.
doğrudur da mümkünse elden alışverış yapmak istiyorum
Bu fiyata iyi diyen çıkmaz çünkü Euro bazında satılıyor. Türkiye'ye Amerika'dan Macbook getiren kişilerle iletişim kurmanızı öneririm , buradan daha ucuza getirebilme ihtimaliniz var.
Güvenilir kimler var mesela açıkçası ben bütün elektronik eşyalarımı elden alıyorum
İstanbul'da bu kişiler , o yüzden elden alabilirsiniz.
İsterseniz bu msn adresine sahip Eagle Electronics ile görüşebilirsiniz ; gs4191@hotmail.com
Sağolasınız Chicago'da okuyan kuzenim sağolsun getirecek bana, öğrenci olduğu için indirim de alacak 100$ mı ne
Apple Avusturya kampanya başlatmış üni öğrencilerine herhangi bir Macbook alınca çok ucuza Ipod Touch veriyormuş
Şu an elimde temiz son jenerasyon Ipod Classic 160 gb var son zamanlarda satmayı ciddi ciddi düşünüyorum hem çok kalın (HDD'den dolayı) hem de yavaştan hantallaşmaya başladı. Acaba diyorum onu satıp Touch mı alsam?
Kampanyalı fiyatlar şöyle:
quote:
Orijinalden alıntı: 2shae
Beyler kafam karıştı yardım edin.
Apple Avusturya kampanya başlatmış üni öğrencilerine herhangi bir Macbook alınca çok ucuza Ipod Touch veriyormuş
Şu an elimde temiz son jenerasyon Ipod Classic 160 gb var son zamanlarda satmayı ciddi ciddi düşünüyorum hem çok kalın (HDD'den dolayı) hem de yavaştan hantallaşmaya başladı. Acaba diyorum onu satıp Touch mı alsam?
Kampanyalı fiyatlar şöyle:
29€ 8gb fiyatı mükemmel kaçırma
1500 euro 15" pro ve 129 euroya 32 gb ipod touch. Bana sanki Amerika'dan daha iyi fiyat gibi geldi kampanyayla beraber şu an İstanbul'dayım bitmeden Viyana'ya gidip herhangi bir storedan almayı düşünüyorum
bencede cok iyi fiyat , ipod touch alacaksan kacirma
quote:
Orijinalden alıntı: 2shae
1500 euro 15" pro ve 129 euroya 32 gb ipod touch. Bana sanki Amerika'dan daha iyi fiyat gibi geldi kampanyayla beraber şu an İstanbul'dayım bitmeden Viyana'ya gidip herhangi bir storedan almayı düşünüyorum
verdiğin fiyat amerika satış fiyatınında altına geliyo Türk parasına çevirince ufakta olsa.Dubai yada Suudi arabistan fiyatları nasıl acaba?
Hangi ekranı tercih etmeliyim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme