Şimdi Ara

Macbook Pro 15 şarj olmuyor! Apple Store Randevu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook Pro Retina 15 Late 2013 cihazım var ve şarj olmuyor. Bilgisayara takılan sokette yeşil yada sarı ışıkta yanmıyor. Başka bir adaptörle deneme fırsatım olmadı ama sizce ne yapmalıyım?

Eğer Mac için Apple Store randevusu olan varsa ve gitmeyecek arkadaşımız varsa bana vermesi mümkün müdür?
    Hayır iPhoneları anladım randevu bulunamıyor, ama iPhonela ilgili sorunu olupta Mac için randevu alıp gitmeye çalışanlar oluyor En çokta ona deliriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Not: Kendi kendinize çıkarmamanız gereken bir pile sahip taşınabilir bilgisayarlara MacBook Pro (2009 Başı) ve sonraki modelleri, tüm MacBook Air modelleri ve MacBook (2009 Sonu) dahildir.
    Bilgisayarı kapatın.
    MagSafe güç adaptörünü bir güç kaynağına ve henüz bağlı değilse Mac'e bağlayın.
    Yerleşik klavyede, Shift-Control-Option tuş birleşimine (sol taraf) ve açma/kapama düğmesine aynı anda basın.
    Tüm tuşları ve açma/kapama düğmesini aynı anda bırakın.
    Bilgisayarı açmak için açma/kapama düğmesine basın.
    Not: SMC sıfırlandığında, MagSafe güç adaptörünün üzerindeki LED'de durum değişikliği olabilir veya LED geçici olarak sönebilir.

• @GörünmezAdam Şarj aleti ısınmıyor hocam, ışık yanmıyorki ısınsın.

@onder.t SMC resete baktım hocam, ama belirttiğiniz eski Macbooklar için geçerli.

http://support.apple.com/tr-tr/HT3964
    Ayrıca SMC işleminde sanıyorumki ışıkların önce yanıyor olması lazım, sonra sönebilir diyor. Denedim bunuda, başarısız

Orijinalden alıntı: Lucis

@GörünmezAdam Şarj aleti ısınmıyor hocam, ışık yanmıyorki ısınsın.

@onder.t SMC resete baktım hocam, ama belirttiğiniz eski Macbooklar için geçerli.

http://support.apple.com/tr-tr/HT3964
    Ayrıca SMC işleminde sanıyorumki ışıkların önce yanıyor olması lazım, sonra sönebilir diyor. Denedim bunuda, başarısız

Hocam şarj aletin gitmiş, çok büyük ihtimalle Sigorta'sı atmış. Servis anında halleder diye düşünüyorum.
    Heralde aniden gidip gelmiş elektrikler

• yoo SMC reset tüm yeni macbooklarda da geçerli ama sorununuz daha büyük gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    RTX 4090 - 9800x3d - MSI x870 Tomahawk- 64gb 6000mhz cl30 ram - Arctic Liquid Freezer III 420mm - 1300 watt MSI MEG AI1300P PSU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

iphone ve maclerin randevuları ayrı mı veriliyor? hiç sanmıyorumda (hernekadar mac seçsek bile)

Saatler için demedim saatler aynı, ama bildiğim kadarıyla Mac için gittiğinizde iPhone için destek vermiyorlar. En azından yurtdışında öyleydi, yeni bir randevu almanız gerektiğini söylüyorlar.

@GörünmezAdam Hocam elektrik kesintiside olmadı aslında ama neden öyle oldu bilmiyorum valla, inşallah dediğiniz gibi olur sağolun. :)

@onder.t Yazdığım mesajı okursanız, geçerli olmadığını söylemedim. Onun için ayrı işlem olduğunu, yeni macbooklarda pilin çıkartılamayacağını belirttim. Ki SMC reset zaten sonuç vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucis -- 23 Kasım 2014; 14:43:30 >

Orijinalden alıntı: Lucis

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

iphone ve maclerin randevuları ayrı mı veriliyor? hiç sanmıyorumda (hernekadar mac seçsek bile)

Saatler için demedim saatler aynı, ama bildiğim kadarıyla Mac için gittiğinizde iPhone için destek vermiyorlar. En azından yurtdışında öyleydi, yeni bir randevu almanız gerektiğini söylüyorlar.

@GörünmezAdam Hocam elektrik kesintiside olmadı aslında ama neden öyle oldu bilmiyorum valla, inşallah dediğiniz gibi olur sağolun. :)

@onder.t Yazdığım mesajı okursanız, geçerli olmadığını söylemedim. Onun için ayrı işlem olduğunu, yeni macbooklarda pilin çıkartılamayacağını belirttim. Ki SMC reset zaten sonuç vermedi.

büyük ihtimalle Öyledir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.