Şimdi Ara

MACBOOK PRO 15-inch: 2.66GHz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar applestore fiyatı 2.199 usd. sizce bu ürünü almalımıyım.eksik yanları neler.türkiyede en uygun ne kadara bulabilirim.bide ürünün ağırlığı ne kadardır.Bir türlü bulamadım.Bu ürün hakkında yardımcı olursanız sevinirim.Multimedia ağırlıklı kullanıcam genelde.ekran kartının yüksek olması açısından tercihim.Bu üründen başka notebook önerirmisiniz.Normal pcyede mac kurabiliyorum çünkü.fiyat aralığım 2500 4000 tl arasıdır.ilgilenene herkese teşekkürler.

• sana guzel guzel bisuru sey yazmistim ama ne yazikki forumdaki bir hatadan dolayi gitti. ozet olarak yeni macleri beklersen ya yenilerden alirsin ya da daha dusuk fiyata alirsin

magic mouse sakin ola almayi dusunme, alacaksan recieversiz ve kablosuz bir bluetooth mouse al

makineler cok isiniyor, diz uzerinde oyun oynayamazsin ama oyun oynarken de makina yanacak diye korkma.
  • kaptan yeni macler ne zaman çıkar bilmiyorumda ben hiçbir apple ürününün fiyatının düştüğünü görmedim. Ama macbook pro bu hasretine fazla dayanılmaz gibime geliyo:)
  • Ben MBP 2.66 GHz kullanıyorum ama i serisi olanlardan değil. 2009 sonunda Türkiye'den aldım. Şu an için herhangi bir sorunum yok kendisiyle gayet rahat oyun da oynuyorum işimi de görüyorum. Benimki tam olarak 2 kg. Siz sanırım i serisi işlemcililerden alacaksınız. Onlar benimkinden tabii ki iyidir. Benim şu an için yükseltmeyi düşündüğüm tek şey HDD. Yaz sonuna doğru bir adet SSD alırsam çok iyi olacak.
  • 2 kg olması benim için çok iyi. HP ENVY ile aralarında kararsız kaldım. Envy gerçekten çok sağlam duruyor. Bu konuda ikisinide kullanıp yorum yapabilcek birisi varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocheah

sana guzel guzel bisuru sey yazmistim ama ne yazikki forumdaki bir hatadan dolayi gitti. ozet olarak yeni macleri beklersen ya yenilerden alirsin ya da daha dusuk fiyata alirsin

magic mouse sakin ola almayi dusunme, alacaksan recieversiz ve kablosuz bir bluetooth mouse al

makineler cok isiniyor, diz uzerinde oyun oynayamazsin ama oyun oynarken de makina yanacak diye korkma.

Şu an piyasadaki macler yeni değil mi? Bir kaç ay önce üretildi, yakın zamanda yeni bir nesil dahamı gelecek biraz açar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 6 Haziran 2010; 20:04:14 >
  • @ DeepEnergy

Türkiye'de yenisi var mı bilemiyorum fakat en azından bir kaç yıl güncellenmeyecek MBP'ler. Apple'ın resmi sitesinden baktığınız konfigürasyonlar son modellerindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhabalar,

bende bahsettiginiz core i7 mbp 15 inch modeli bulunmakta. bilgisayar 2 kg civarinda, yani tasimakta hic bir sorun yasamazsiniz. ben yurtdisindayim, buradan aldim, ogrenci indirimiyle ve kampanyasiyla beraber 2000 dolara mbp+ ipod touch+ printer oldu. kullandigim sure icerisinde en ufak bir takilma donma veya yavaslama gormedim. alet normal kullanimda cok asiri isinmiyor, fakat flash videolari uzun sure izlediginizde, veya skype gibi bir programi uzun sure kullandiginizda fan calisiyor. o da zaten rahatsiz edici bir ses degil, ama kucaginizda o zaman tutamazsiniz. ben turkiyeden baktigimda en son fiyati 6000 lira civarindaydi 15 inchlerin, o zaman da daha i serisi islemciler daha gelmemisti. istediginiz fiyat araliginda bulabilirseniz kesinlikle alin derim. hic bir performans sorunu yasamazsiniz, kasa cok saglam, o da bir sorun yasatmaz. bir de bulabilirseniz yuksek cozunurluklu ekrani olan 15 inchi almanizi tavsiye ederim.

hp envy de guzel bir bilgisayar, turkiye fiyatini bilmiyorum ama burada yakin fiyatlarda ve kesinlikle bu parayi gozden cikaran birinin envy aldigini gormedim. ama kisisel tercihtir, begenilebilir. ne alirsaniz simdiden hayirli olsun diyorum.

• Bugün PUPA ile görüştüm, yeni i serili laptopların satışı başlamış.. i5 işlemcili olanın fiyatı yanılmıyorsam 5.300 TL idi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

@ DeepEnergy

Türkiye'de yenisi var mı bilemiyorum fakat en azından bir kaç yıl güncellenmeyecek MBP'ler. Apple'ın resmi sitesinden baktığınız konfigürasyonlar son modellerindir.

MC373LL/A kodlu ürün son model dimi?
  • i7 yada i5 applestorede bile yok yada benmi göremiyorum.Ama 512 lik mac ekran kartıyla 1 gblık pc ekran kartı ne kadar fark yaratır bir bilene sormak lazım...hp iyice kafamı kurcalamaya başladı.sonuçta pcye kurduğum maclerde çok iyi sonuçlar aldım.acaba mace kuracağım windowsta aynı sonuçları alacakmıyım bilmiyorum.Sonuçta bir sürü program oyun vs önce pcye ihtiyac duyuruyor.sonuçta 3000 4000 tl lik bir bütçeyle en iyisini almak istiyor insan. saygılar...
  • http://store.apple.com/us/configure/MC373LL/A?mco=MTc0Njg1ODE almak istediğim ürün tam olarak bu.2199 usd olan.mutlu sona yaklaşıyoruz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif90

http://store.apple.com/us/configure/MC373LL/A?mco=MTc0Njg1ODE almak istediğim ürün tam olarak bu.2199 usd olan.mutlu sona yaklaşıyoruz gibi.
    Bende o ürünü alacağım (MC373LL/A) TR de 2500 USD ye USA dan getirip 1 sene uluslar arası garantili satanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

@ DeepEnergy

MC373LL/A kodlu ürün son model dimi?

Hocam ne yazıkki model kodu ezberlemiyorum. Apple sitesindeki neyse son sistem odur
  • bir önceki kasa macbook pro'm var... amerikadan kardeşime aldırdım... 1 sene türkiyede garantisi var. 2 kez ekran değiştirdim ölü pixellerden dolayı... garanti dahilinde.

şimdi ise büyük bir problemim oldu. beklemedeyim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40304072/tm.htm
  • vallahi hocam ben kafaya koydum kesin alıcam.En uygun fiyatlı olanı bekliyorum.Ortalama 2300 usd ye satan varsa hiç düşünmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif90

vallahi hocam ben kafaya koydum kesin alıcam.En uygun fiyatlı olanı bekliyorum.Ortalama 2300 usd ye satan varsa hiç düşünmem.

$2200'a satiliyor, bunun vergisi var, oluyor $2400, o kadar laptop i alip/tasimasi da var ustune, kim neden 2300'e satsin ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.