Bildirim
macbook pro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan kimse yokmu :S _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ensskr
Amerikadan mbp aldığımızda hediye olarak ipod verildiğini duymuştum.Şuan öle bi uygulama varmı.yakın zamanda amerikadan mbp getiren arkadaşlar yazabilirmi.
şuan öyle bir uygulama yok. ellerindeki eski ipodları bitirmek için yapmışlardı. geçtiğimiz yaz da mbp alanlara mac app storeda 100$lık uygulama satın alma hakkı vermişlerdi, ama o da bitmiş._____________________________ -
bi kaç haftaya alıcam bende şansıma bişiler hediye ederler umarım (: _____________________________ -
Merhaba Arkadaşlar
ELimde MaacBook Pro 5.3 İntel işlemcili Mac var.
Bunun harddiskini bozuldu değiştirdim.
İnternetten Mac OS X Snow Leopard 10.6.6 indirdim.
Kuruluma başladığımda elma işareti geliyor bir süre sonra girilmez işaretinde kalıyor. Mac e tekrar sıfırdan nasıl mac os yükleyebilirim.
Yardımınız için teşekkürler._____________________________ -
varsa süper _____________________________ 
Suç makinası... -
Arkadaşım cevap vermeyeceksen boşyere sayfayı işgal etme _____________________________ -
Cevap verecek kimse yok mu ?? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler