Şimdi Ara

macbook mu asus rog mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150-200 bine motor alacaktım lan ankara ayazında motor mu sürülür dedim vazgeçtim. Malum ctis okuyoz laptopum çok eskidi. 70-80k ayırdım pc'ye.

Ne alayım? Ağırlığı es geçin en ufak problem değil.

• Macbook tabi ki. Zirve Üniye yatay geçiş yap, Macbook bedava olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 6 Eylül 2024; 0:34:44 >
  • Jamser kullanıcısına yanıt

zirve ünisi ne la dedim baktım 15 temmuz'da kapatılan okullardanmış. sen taktın bu fetöşcülere başına bela alacaksın demedi deme. şakası yok bu işlerin.

• oyun oynamak istiyor musun ? macda çalışan oyun sayısı çok daha az

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

yok yav oyunlar da sarmıyor artık.

• Bir şey olmaz. Zirve Üniversitesini övmedim sonuçta. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bile zamanında FETÖ üniversitesi olan Fatih Üniversitesinde çalışmış.

• mac al o zaman baya götürür.

• Yüksek model notebooklar genel olarak kısa şarj sürelerine sahiptir. İşlemcinin markası Intel ise o bilgisayar fişten çekili olarak kullanılamaz bile. AMD Ryzen biraz daha iyi bu konuda. Macbook işlemcileri çok güç tüketmez. Sana uzun süre yeter. Zaten Macbook istiyorsan iPhone kullanıyorsundur. O açıdan da sana kolaylık sağlar.

he ipad pro da var. ama macbooklar da çok hoşuma gitmiyor, neyse bi mağazaya gidip cihazları kurcalayıp karar vereyim

• monster

• Macbook ve 4070 Super'li masaüstü arasında git gel yapıyorum bende kararsızım.

Apple'ye zam gelecekmiş yakında gördüklerim kadarıyla bu gidişle masaüstü alacağız her halde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic oyun oynamam diyorsan m3 16gb al 256sı 60k fln ama sen 512al. Yoksa msi stealth öneririm asus rogdab her turlu daha iyidir. Ben 2060lısını 2-2.5 sene önce almıştım fanı çalıştırınca çok ses çıkarması dışında inanılma bir makine. Ben abd amazondan almıştım direkt trden sipariş verdim 1 ayda geldi ama. Vergi olayları değişti mi bilmiyorum bir sıkıntı yoksa böyle alırsan hem daha ucuz olur birde bu msi modeli trde cok bulunmuyor.

• Mac dusunuyosan 2 aya m4lu makineler geliyo onlari bekle bari

• Motor al

• oyun ile işin yoksa PT'den mac al, öğrenci indirimiyle bayağı uyguna geliyor. min 16gb ram 512gb disk olsun

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Wine ve Crossover var. Bunlarla rahat bir şekilde neredeyse tüm Windows oyunları oynanır.

• daxpc kullanıcısına yanıt

benim 120hz+ ekran takıntım var yalnız ama özelliklerde ekran hz yazmıyor, proların hepsinde var mı bu mevzu?

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

hocam siz apple'ı sevmiyordunuz galiba. ben apple'ı çok sevip iphone, ipad, airpods kullansam da macbooklardan çok haz etmiyorum. mac mi windows mu doğru seçim olur acaba?

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

yok peder aldırmıyor, yoksa 250cc racing motor alacaktım. acayip karı düşerdi he

doğru düzgün ekran kartı olmayan cihazla, ne oynicam knk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.