Şimdi Ara

MACBOOK AIR VS PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben hukuk öğrencisiyim. elimde iphone ve ipadim var ve apple cihazlar birbirleri ile uygın diye macbook almak istiyorum. sizce macbook air mi almalıyım pro mu? macbook airin fanı olmadığını duydum fakat benim çok yoğun işlemler (render vs) yapamayacağımdan dolayı fana ihtiyacım olmadığını önerdiler. siz ne düşünüyorsunuz? aynı zamanda hangi işlemcili almalıyım m seviyelerinden? uzun ömürlü olsun istiyorum

Bu arada hem öğrencilik hayatımda hem de meslek hayatımda işime yaramasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baklagilben -- 19 Ağustos 2025; 14:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Air al pro daha çok adından anlaşılacağı üzere profesyonellere hitap ediyor yani güç gerektiren işler için, senin işin daha çok döküman tarama ve oluşturma olur. Hesap makinesi bile şuan sana yetebilir. Pro alarak fazla para harcama.

Para sorun değilse pro al geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pro ya hiç gerek yok ve pro baya ağır air e göre. m4 e de gerek yok fazla para verme 10k

KESİNLİKE 8GB RAM ALMA. M3 8GB RAMDAN m2 16 ya geçtim bildiğin tofaştan bmw ye bindim gibi oldu.

windowsta 64gb ram kullanıyorum tabi

fana gerek yok zaten ben çok ağır işlemlerde kullansam bile ortam soğuksa ısınmıyor, sadece çok sıcak olunca mecbur güçten kesiyor. senin yapacağın işlemlerde hiçbir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 28 Ağustos 2025; 17:45:53 >

m4 alsan da yine 4-5 sene kullanırsıN :)

• cosef kullanıcısına yanıt

mantığını anlayamadım

Daha Fazla Göster
  • neoxod N kullanıcısına yanıt

Mantık şu:

Air modelleri internete girmek, basit video çözüm işleri için geliştirilmiştir

Sen makinede çok kasacak bişi çalıştırmayacağın için

her ikisi de senin için aynı olacak görüşüm çünkü Apple'in bahsettiği işlemciler arasındaki hız artışı biz gibi ilk/orta seviye kullanıcılarda pek bir işe yaramıyor bence

Ha dersen ki ben en son çıkan neyse onu alırım karar senin bişi diyemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.