Şimdi Ara

MacBook air HD film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Onlarca başlık okudum ve klasik bir girişler karşılaştım. Benim durumumda öyle. Yıllardır windows derken artık mac'e gecmek istiyorum. Air ve Pro ikilemini bende yasıyorum ama air daha cazip geliyor bana. Tek sıkıntı air da maksimum 13" ekran var ve tatmin eder mı emin olamıyorum.

    Esas önemli sorumda su, benim bilgisayardaki en önemli isim full HD 1080p film ve dizileri indirmek ve zaman zaman indirdiğim bilgisayarda zaman zaman da HDmi ile büyük televizyonda izlemek. Yüksek çözünürlüklu video performansı acısından air nasıl? Isınma, ses yahut kasma, donma yapar mı? Üzerinde hdmi yok ama thunderbolt dönüşümü Tv'ye nasıldır?

    Birde halihazirda iPad 2 kullanıyorum, air almak çok mü mantıksız olur? Gerçi bilgisayarımda problem var ve ihtiyacım var. Birde 2012 de yeni modeller çıkacak bekleyelim diyenler var? Ayrıntılı bilgisi olan var mı? Yani çok köklü bir degisiklik söylentisi yoksa beklemek mantıksız geliyor bana. Ama degisiklik ne kadar büyük olacak o da önemli. Ornegin şimdi iPad 3 bekleyen insanlar var ama ben aylardır tabletin keyfini çıkarıyorum. Hem yeni çıkacak modellerde bir sene icinde eskimeyecek mı? Ama ciddi bir degisiklik olurda benim air mahsun kalırsa ona da ayrı üzülürüm.

    Sorularıma cevap verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler...







  • 1080p denemedim ama 720p oynatırken hiç bir sıkıntı yaşamadım. Uzun bir film sonrasında altının biraz ısındığını hissedebiliyorsunuz. Kasma-donma yaşanmıyor. Mini Displayport - HDMI dönüştürücü kullanarak televizyonunuza ses ve görüntü aktarabilirsiniz.

    iPad ile amaçları benzer ürünler doğrusu. Ama sonuçta Air bir bilgisayar, yani iPad de yapamadığınız bir çok işi yapabiliyorsunuz. Eninde sonunda bir bilgisayar almanız gerekcekse ve ağır işler yapmıyorsanız Air size gayet uygun. 2012 modellerinin ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama Air lerde yalnızca işlemci değişikliği olacak gibi geliyor bana. Ivy Bridge işlemcileri piyasaya çıktıktan sonra çıkma ihtimali yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 27 Şubat 2012; 18:28:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.