Şimdi Ara

Macbook Air En Uygun Nereden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum başlıkta acaba en uygun Macbook Air fiyatlarını nerede bulabilirim?

• up?
  • öğrenci indirimi ile applestore 11" 128gb 2.255,10 TL havale fiyatı
  • Ben teknosadan haftasonunda ö?renci indirimiyle 2389'a aldym Macbook Air MD760TU/B modelini. Yyi bir fiyat bence. Kaçyrmayyn derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

öğrenci indirimi ile applestore 11" 128gb 2.255,10 TL havale fiyatı

Ben Eskişehir Pupa'dan ögrenci indirimi ile aldım aynı cihazı , 2200 liraya 6 taksit..
    Aynı cihaz apple store'da 2350 liraya geliyor ögrenci indirimi ile havale fiyatı sizin dediginiz gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 31 Ağustos 2014; 17:36:32 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Mac i mağazada açma zorunluluğu varmıydı ? Evde açmak istiyorum fakat mağaza çalışanı appleın müşteri memnuniyeti nedeniyle mağazada açmak zorundasını dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben vatan web den aldım md760tu/b modelli cihazımı... 2222tl'ydi. 3 gün önce... görseydim keşke sanada bilgi verirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremsen1

Mac i mağazada açma zorunluluğu varmıydı ? Evde açmak istiyorum fakat mağaza çalışanı appleın müşteri memnuniyeti nedeniyle mağazada açmak zorundasını dedi

Öyle bir zorunluluk yok. Farzedelim hediye alıcaksınız cihazı o zaman ne olcak?
    Bana kurulum yapmamızı istermisiniz dediler, gerek yok ben evde yaparım dedim.

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Öğrendiğim iyi oldu öyle bir zorunluluj kılsalarda izin vermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar şu anda Vatan bilgisayarda öğrenci indirimi ile Macbook Air MD760TU/B modeli 2.472 TL'ye alınabiliyor. Açıkçası 1 Eylül'de yapılan 2.222 TL'lik fiyatı kaçırdığıma çok üzülüyorum. Yakın zamanda yeniden böyle bir indirim olur mu dersiniz, yoksa beklemeden bu öğrenci indiriminden yararlanmalı mıyım ? Yorumlarınızı beklerim. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Merhaba arkadaşlar şu anda Vatan bilgisayarda öğrenci indirimi ile Macbook Air MD760TU/B modeli 2.472 TL'ye alınabiliyor. Açıkçası 1 Eylül'de yapılan 2.222 TL'lik fiyatı kaçırdığıma çok üzülüyorum. Yakın zamanda yeniden böyle bir indirim olur mu dersiniz, yoksa beklemeden bu öğrenci indiriminden yararlanmalı mıyım ? Yorumlarınızı beklerim. Saygılar.

b serisi yeni model ve bu fiyata aldığıma şaşırmıyor değilim. bence çok düşük ihtimal ile yine yapabilirler.
  • canboca kullanıcısına yanıt
    hafta sonunu beklemek gerek. gerçi cumadan başlıyordu indirimleri ama belki yarın yine böyle bi indirim yapabilirler. bende bekleme aşamasındayım. bimeks i de takip etmek lazım onlarda indirim yapıyorlar hafta sonları.
    Pupada da 2440lira gibi bir fiyata geliyor söylediğiniz model
  • Ben aldım arkadaşlar dün Kanyon Troy mağazasından 2450 TL'ye geldi. Bence uygun bir fiyattı Vatan'ı aradım öncesinde haftasonuna özel bir kampanya olmayacağını söyledi ben de fazla beklemek istemedim aldım.
    Ben air düşünmüyorumda aynı şekilde proyu 3500 tle bu haftasonu almayı planlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.