Şimdi Ara

MacBook air early 2014 - sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha alalı bir ay bile olmamıştı ama yaptırmaya bütçem elvermediği için üzülerek MacBookumu satıyorum

Eylül 2014 faturalı, bir buçuk yıl garantili, MacBook air A1466, kutulu, full aksesuarlı, Ekranı problemli

Ben yaklaşık bir ay önce ikinci el olarak bilgisayar mağazasından aldım. Talihsiz bir olay sonucu lcd Panel kırıldı. Yaptırmaya bütçem yetmiyor maalesef. Zaten bütçemi zorlayarak almıştım cihazı.

Cihazın üzerinde herhangi bir darbe, çizik vs yoktur. Sanırım çantayla birlikte düştü. Lcd panelin değişmesi gerekiyor, kasa, cover vesaire sorunsuz.

Almayı düşünen arkadaşlar isterlerse, İstanbul ve Ankarada farklı teknik servislerden aldığım tamir fiyatı tekliflerini yazabilirim. Alan arkadaşın aklına yatarsa onlardan birini tercih edebilir.

lütfen parça parça almak isteyenler veya fiyatı öldürmeye çalışanlar boşuna zahmete girmesin. bunu satıp yeni laptop almak zorundayım. O yüzden fiyatta çok fazla aşağı inemem

Cihaz için düşündüğüm fiyat 1400 tl. Duruma göre pazarlık payı olabilir. Sonuçta kesin bir fiyat belirlemek mümkün değil. Ankara içi elden teslim edebilirim.
    alana şimdiden hayırlı olsun.
     MacBook air early 2014 - sorunlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abazeus -- 25 Nisan 2015; 14:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bu fiyata mümkün değil , ederi max 850 TL .Ölücü olduğumu düşünmeyin.Bu işi yapıyorum... 800-1000 Lira aracı Panel değişimi olacak !

850 TL olursa , alırım
  • Maalesef o fiyata mümkün değil hocam. Tamir için 400 liradan 1700 liraya kadar çeşitli fiyatlar veren teknik servisler oldu. Öyle düşük bir fiyata satmak yerine uygun bir fiyata tamir ettirmek daha makul olacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini late 2014 ssd takma hk
    5 yıl önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.