Şimdi Ara

Macbook air e linux yuklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar netten bir kac arastirma yaptim ve orneklerini gordum. Ama performansi hakkinda bilgim yok. Acaba macbook air e linux yuklenebilirmi ? Windows os e gore nasil bir performans saglar. ? daha once yapan oldumu veya baska cozum oneriniz varmi ?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Macbook a linux yuklemek mi ? Makarami yapiyirsun dostum ne ictiysen bizede soyle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli_0300

Macbook a linux yuklemek mi ? Makarami yapiyirsun dostum ne ictiysen bizede soyle :)

Arkadaşın sorduğu soru gayet mantıklı?
  • Hayir mantiksiz demiyorum wimdows dese tamamda mac os out linux in onu anlayamadim ?

• Yüklenir. Hangi dağıtımı yükleyeceksen direkt boot etmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veli_0300

Hayir mantiksiz demiyorum wimdows dese tamamda mac os out linux in onu anlayamadim ?

Linux kurmak istemesi Windows kurmak istemesinden daha anlaşılır bence, hele son güncellemelerle Mac OS kadar olmasa da Windows'dan çok daha başarılı Linux Mac bilgisayarlarda
  • Yani burda arkadasin nicin kuracagi onemli ama mac os taki rahatligi linux ta bulamaz onu anlatmaya calisiyorum ki anladigim kadariyla arkadas kullanici yazilim gelostirici vs degil o yuzden dedim ki gelistirici olsada zaten linux ta sunulan bir cok seyi mac os da sunuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1 için USB Hub
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Macera arıyorsanız neden macbook aldın derler adama

• quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Macera arıyorsanız neden macbook aldın derler adama

Adamın bilgisayarına ne yükleyeceğinden sana ne derler adama. İster macera ister, ister windows kullanır linux kullanır. Size ne oluyor anlamıyorum. Mac OS X kullanmak istemiyorsa istemiyordur. Belki kasa Alimünyum diye beğendi. Belki apple kaliteli olur diye aldı belki sırf bilgisayarın tipini beğendi aldı ama Mac OS X'i beğenmedi belki bilgisayarı çekilişle kazandı ama işletim sisteminden hoşlanmadı. Beğenmek zorunda değil ki. Ben Mac OS X den başka işletim sistemi kullanmıyorum ama kullanmak isteyen işlemci x86 olduğu için kullanabilir. Sorulan soru hakkında bilginiz varsa yazarsınız yoksa susup başka başlığa geçersiniz vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 3 Ekim 2014; 13:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Macera arıyorsanız neden macbook aldın derler adama

Adamın bilgisayarına ne yükleyeceğinden sana ne derler adama. İster macera ister, ister windows kullanır linux kullanır. Size ne oluyor anlamıyorum. Mac OS X kullanmak istemiyorsa istemiyordur. Belki kasa Alimünyum diye beğendi. Belki apple kaliteli olur diye aldı belki sırf bilgisayarın tipini beğendi aldı ama Mac OS X'i beğenmedi belki bilgisayarı çekilişle kazandı ama işletim sisteminden hoşlanmadı. Beğenmek zorunda değil ki. Ben Mac OS X den başka işletim sistemi kullanmıyorum ama kullanmak isteyen işlemci x86 olduğu için kullanabilir. Sorulan soru hakkında bilginiz varsa yazarsınız yoksa susup başka başlığa geçersiniz vs.

Adam foruma sormus. Sormasa bana ne tabii.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.