Şimdi Ara

Macbook Air 13 8 GB ram standart olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dikkatimi çekti. apple store 'da sadece 13 inç air modelleri fiyatları aynı kalmak suretiyle 8 gb ram standart olarak sunulmuş...

     Macbook Air 13 8 GB ram standart olmuş



  • mybo37 kullanıcısına yanıt
    Evet ama maalesef sadece apple store'da satılıyor şimdilik.
  • Evet 12" Macbook'lar yenilendiğinde yapmışlardı. Keşke masaüstü toplamasaydım da biraz bekleyip öğrenci indirimiyle 13" air alsaydım. Apple'ın Ram upgrade'leri çok pahalı diye air'lere bakmamıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pena kutusu

    Evet 12" Macbook'lar yenilendiğinde yapmışlardı. Keşke masaüstü toplamasaydım da biraz bekleyip öğrenci indirimiyle 13" air alsaydım. Apple'ın Ram upgrade'leri çok pahalı diye air'lere bakmamıştım.

    Hocam iphone,ipad kullanıyorum ama mace ısınamadım mis gibi masaüstü toplamışsın niye üzülüyorsunki varsa bi artısı söyle ben alayım laptop alacamda bu ara

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır mac kullandım. Final Cut ve Logic pro yazılımlarını özlüyorum. Müzisyenim ve aranje konusunda dünyadaki en iyi yazılım logic pro. 50 gb'lık hazır ve bedava vst paketleri benim için bir neden. Bunun yanında oldukça sorunsuz ve performanslı bir işletim sistemi var. İçindeki hazır yazılımlar bile oldukça basit ve kullanışlı. İmovie gibi bir yazılımın tadını verecek video düzenleme programı yok. Elimdeki Macbook Pro'nun logic board'u bozulunca topladım. Macbook Air bile beni kurtarırdı diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 7 Mayıs 2016; 2:01:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.