Bildirim
macbook'a windows kuruluyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi
Evet kurabilirsiniz. Ya dahili Bootcamp ile kurup acilista isletim sistemi secerek windows a gecebilirsiniz. Ya da Virtual Machine kurup, mac os x calisirken ornegin Parallels Desktop yazilimiyla iki isletim sistemini ayni anda kullanabilirsiniz.
Asagidaki ekran goruntusu benim macbook uzerine parallels desktop ile windows u gosteriyor.
Size bazı sorularım var mesaj atabilir misiniz?
-
Gonderdim hocam -
Paralels yüklü iken windows sistemi gerektiren bir programı usb takarak kullanacağım zaman sorun oluyormu yani osx i mi görüyor yoksa windowsumu usb yi takarsam?
teşekkürler -
Osx içinde parallels Desktop ile Windows çalıştırmayı söyle anlatayim:bir ekranda normal Windows, diğer ekranda macos çalışıyor. Fare komutu ile ikisi arasında geçiş yapabilirsin. USB yi hem macosx de hemde windowsta aynı anda gorur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sierratr1
Paralels yüklü iken windows sistemi gerektiren bir programı usb takarak kullanacağım zaman sorun oluyormu yani osx i mi görüyor yoksa windowsumu usb yi takarsam?
teşekkürler
Usb belleği takınca ekranda seçenek beliriyor zaten.Zaten parallels yüklü iken nerde olursa olsun exe dosyalarına tıklayınca otomatik olarak windows üzerinden açıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X