Şimdi Ara

Macaristandan ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beylermacaristandan ne alınır Fikri olan var mı? Arkadaşım şu an macaristanda da konu aç bakalım ne önerecekler dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 10 Ekim 2011; 22:40:45 >

• macar salamı
  • Biraz daha teknolojik şeyler arıyoruz Alkolde olabilir
  • Salam iyidir salam.
  • palinka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Salam iyidir salam.

Domuz eti falan olur korkuyoruz

Bu arada bahsettiğim arkadaş sa:mp'den Frank_Stephard Hatırlarsın belki

• Debrecen'de mi? Ben de Macaristan'dayım. Ama burdan alınabilecek çok özel birşey yok... Macarların sert bir içkileri var. Adı Palinka.. Ev yapımı bulabilirse ondan alsın. Türkiye'de var mı bilmiyorum ama Vodka Finlandia da isteyebilirsin. Bugüne kadar içtiğin bütün vodkaları unutursun onu içince... Başka ne getirebilir düşünüyorum. Kızları valize koyup getiremez. Aklıma da başka bişey gelmiyor. Neyse sen bişey isteme boşver herşeyin güzeli Türkiye'de var... Şimdi benim arkadaşım falan çıkarsın sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubaiden Ne Alınır
    13 yıl önce açıldı
    Fransa`dan ne alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unicum dicem de damak tadına uygun bir likör olmayabilir Şahsen severim keratayı, şifa niyetine

Macaristandan ne alınır?
  • macar rot alınıp burda manyak fiyatlara satabilirsin..
  • Vay demek Frank gidiyor. Yolu açık olsun. Salam fikrimi geri alıyorum.
    SebaStianbjK'nin dediği "Kızları valize koyup getiremez" fikri olabilseydi.... Kulağa hoş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Vay demek Frank gidiyor. Yolu açık olsun. Salam fikrimi geri alıyorum.
    SebaStianbjK'nin dediği "Kızları valize koyup getiremez" fikri olabilseydi.... Kulağa hoş geliyor.

Aslında ben sameti gitmeden önce Macar vatandaşı olan bir kız arkadaşımla tanıştırdım Yani o şık var bizde Macaristandan kız getirdik biz

edit: Kız türkiyede yaşıyor çiftevatandaş. Babası Türk annesi macar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 10 Ekim 2011; 23:54:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.