Şimdi Ara

mac'te windows ( autocad vs için )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım mimarlık okuyor ve mac kullanıyor. Revit , Photoshop , Sketchup , Autocad , 3dmax programlarını kullandığını söyledi ve bazılarının arayüzü farklı olduğu için zorluk çekiyormuş, bikaç tanesi de mac os için yokmuş dediğine göre. O yüzden mac ine windows kurmamı istedi.

Benim aklıma ilk çözüm olarak parallels deskttop kurmak geldi, bu sayede hem mac os u hemde windows u rahatlıkla kullanır diye. Ama parallels ten windows kurarken windows için kullanılacak özellikleri istiyor, mesela 2 gb ram ayır, 100 gb hafıza alanı sakla gibisinden. Benim sormak istediğim, ben şimdi 3 gb windows a ayırsam , program açıkken mac os 1 gb ram le mi çalışıyor? Çünkü arkadaşın kullanmak istediği programlar ağır programlar sayılır, yani hızlı bi pc ister.

Bu konuda yönlendirirseniz sevinirim, yarın arkadaşa windows kurmaya gidicem, o yüzden acil tavsiye gerekli

• Sanal Sistem ön yüklenmiş sistem gibi verimli çalışmaz ve sistemin harcadığı donanımıda ayrı. Bilgisayar modeli hakkında bilgi verseydiniz daha iyi olurda ama bence ne olursa olsun bootcamp yapın.
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım ve bootcamp kurmaya karar verdim.

13 inclik mbp kullanıyor arkadaş , 4 gb ram, 500 gb hdd, intel hd graphics 4000 1 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BootCamp kurmakla doğru karar verirsiniz. (4 Gb Ram) Benzer durumda kalmıştım. Sırf açma kapama olmasın diye Parallels kullanıyorum. Ama Ram ve SSD yükseltmesinden sonra...
  • Şuan .Mac'imi tam dediğin şekilde kullanıyorum. Gayet de memnunum.
    Ama benim Ramim 8 gb ve Ssd kullanıyorum.
    Benim ayarlarımı eklediğim resimde görebilirsin.

Paralels in en güzel yanı bootcamp gibi Kapa aç yapman gerekmiyor. Dört parmakla Windows dasın. Dört parmakla mac te.
    Büyük rahatlık.
    RAM update i ve Ssd de yaparsan çok rahat olur.
    Kesinlikle tavsiye ederim.
     mac'te windows ( autocad vs için )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• parallels desktop ill windows kurabilirsiniz
  • Bence isabetli olan karar bootcamptır. Ram 4gb ve parallel desktop ile çizim programlarınız işlemciye direk ulaşamayacağı için çok fazla performans kaybı yaşarsınız. Autocad için kasmaz ama 2d kullanılırsa kasmaz.O yüzden windows isteyen programları windowsta kullanmanız yararınıza..Bende 8gb ram 128ssd var retina var bootcamp kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 10 u nasıl temin ediyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.