Şimdi Ara

Maç spamlamak lig yükseltir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tr gold 5 oyuncusuyum maç kaybettikçe hesabın elosu düşme olayı varmış tam hakim değilim ama, ard arda kaybettiğimde gelen lp azalmıştı. Şimdi sizce mac spamlamak mi, yoksa normal oyun veya derecelide çokça oynayıp gerçekten iyi olduğumuz kanaatine varınca oynamak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Normal oyun hiçbir şey için belirleyici değil, anca rank atarsan kendini az da olsa geliştirebilirsin. Bu gelişimi video izleyerek tamamlayabilirsin. Yayın da izleyebilirsin ancak çok az yayıncı eğitme amaçlı oynuyor, geneli eğlendirme amaçlı yayın yapıyor.



    Karşının ne zaman ne yapacağını kestirmek yapman gereken aslında. Oyuncuların çok yüksek kısmı tekdüze oynuyor buna ben de dahilim. Düşünülmedik şeyler yaparsan çıkarsın. Bunu da olabildiğince oyun oynayarak keşfedebilirsin ancak. Ama oyunları düz gibi değil de dikkatli ve düşünceli oynamak gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç spamleyerek TR de çok rahat diamond olabilirsin. Sonrası için biraz oyun bilgisi ve mekanik lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 9 Nisan 2017; 0:23:4 >
  • Maç spamlemenin iyi yanı oyunculuğun gelişiyor bu sayede çıkıyosun hatalarına dikkat edip düzelterek spamlersen çıkamıcağın elo yok ama 1000 oyun atıp hala 1000. oyunda aynı şekilde gank yiyip ölüyosan yada çalıya kafa atıp maçı satıyosan en fazla platlarda sürünürsün.Hatalarını görerek maç spamle mesela gank yediğinde junglerına suç atma senin harita kontrolünün eksikliği yüzünden gank yediğini bil daha iyi ward at karşı junglerın ne tarafta olduğunnu kestirip ona göre oyna earlyde kontrol totemsiz baseden çıkma dahaa iyi farm yap vs...körü körüne bi şampiyonu pickleyip her oyun aynı itemi kasıp aynı hatalara düşüp vaktini heba etme amacın lig yükselmek değil oyunculuğunu geliştirmek olsun gelişince ligi zaten atlıyorsun.
  • Başka yolu yok zaten. Belki 500 macta d5 olursun ama olursun yani. Mac spamlemek ayip birsey degil sadece bi sonraki macinda ustune birsey koyabiliyor musun o muhim. Westte master challanger bir suru kisiyle konusuyorum. Hepsinin tavsiyesi gece gunduz westte soloq at tarzinda. Cok sey katiyor insana. Ama trollyerek sacma sapan oynayarak degil tryhard modunda ciddi ciddi oynayacaksin ki faydasi olsun. Bir kere yedigin baskini 2.oyunda yemeyeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam her seye okey mac spamlemelik vaktimde var ama,kaybettikce gelen lp azalıyo bunun bi çaresi var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç spamleyerek yükselirsin ama önemli olan tryhard. 1000 maçta mastera çıkanla 300 maçta çıkan bir değildir. Ortalama bir oyuncu %50-55 arası win rate e sahiptir. 55 60 tan sonrası iyi oyuncudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane broken hero mainle herşeyini öğren sadece onları spamla rahat çıkarsın he ama bu bir gösterge olur mu bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broken heroları oynayarak çıkabilirsin. Baby feed olduğu zaman durmayan.
  • önemli olan tilt olmadan olabildiğince fazla oynamak. yani evet maç spamlamak ligi yükseltir
  • spama gerek yok, okul saatleri olduğu vakit hafta içi günde 2-3 maç atarak çilingir olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.