Bildirim
Mac osX Turkce Klavye sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz, gördüğüm kadarıyla Türkçe karakterlerde sıkıntı yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: p4mdut
Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz, gördüğüm kadarıyla Türkçe karakterlerde sıkıntı yok.
Sorun halloldu
Türkçe PC yi seçmem gerekti.
Türkçe QWERTY yi seçince nedense karakterler US klavye gibi. Bug olabilir mi merak ettim. -
Apple'ın kendi klavyesi miydi? Acaba klavyeden klavyeye değişen bir durum mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: p4mdut
Apple'ın kendi klavyesi miydi? Acaba klavyeden klavyeye değişen bir durum mudur?
Kendi klavyesi. Bluetooth olan. Apple store dan aldım.
Garip bir sorun gerçekten. -
Tam olarak sorun sayılmaz. Aslında bu bir hata. QWERTY PC seçilmedikçe klavye türkçe olmuyor. Sadece QWERTY seçilirse klavye yine US oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: omrumbakitemiz
Tam olarak sorun sayılmaz. Aslında bu bir hata. QWERTY PC seçilmedikçe klavye türkçe olmuyor. Sadece QWERTY seçilirse klavye yine US oluyor.
Bu hatayı düzeltmemeleri ilginç ama. Epeydir olan bir hata mı bu? -
Evet uzun süredir var bu hata... -
Aynı sorunu ben de yaşadım.
Anydeskle windowstan Mac'e bağlanıyordum. windowsta yanlışlıkla alt shift'e basıp dili değiştirmişim. klavye de windowsa bağlı, ordan anydesk ile Mac'e bağlanıyor. Haliyle windowsa doğru geliyor ama ordan anydeske yanlış gidiyormuş. windowsta düzelttim oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X