Şimdi Ara

Mac osx tiger kurulum hatası acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook uma kurulum yapmak istediğimde yükleme kısmında şunlar çıkıyo this software can not be installed on this computer, arkadaşlar macbook orjinal dvd orjinal bunun sebebi ne? bende acemiyim bi yardım ediverin lütfen

• Kurmaya çalıştığınız cd de bu hatayı alıyorsanız 2 sebebi vardır
    1-CD o makinaya ait cd değildir. Örneğin imac2.4 e imac 2.1 ya da 2.6 nın sistem cd si ile sistim kuramazsınız. Makinaya ait orjinal cd niz yoksa generic bir mac os x kuruum cd sine ihtiyacınıs vardır
    2-Kurmaya çalıştığınız sistem makinanın orjinal sisteminin altındaki bir sistemdir
    örneğin makinanızda gelen orjinal sistem 10.5.4 ise bu makinaya bu versiyonun altında bir sistem yüklemeniz mümkün değildir.

Civap biraz geç oldu ama aynı sorunu yaşayan başka arkadaşların işine yaraması umuduyla yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: macinstein

Kurmaya çalıştığınız cd de bu hatayı alıyorsanız 2 sebebi vardır
    1-CD o makinaya ait cd değildir. Örneğin imac2.4 e imac 2.1 ya da 2.6 nın sistem cd si ile sistim kuramazsınız. Makinaya ait orjinal cd niz yoksa generic bir mac os x kuruum cd sine ihtiyacınıs vardır
    2-Kurmaya çalıştığınız sistem makinanın orjinal sisteminin altındaki bir sistemdir
    örneğin makinanızda gelen orjinal sistem 10.5.4 ise bu makinaya bu versiyonun altında bir sistem yüklemeniz mümkün değildir.

Civap biraz geç oldu ama aynı sorunu yaşayan başka arkadaşların işine yaraması umuduyla yazdım

dostum mac osx leopard10.5.4 dvd sini nerden bulabilirim bana yardımcı olabilirmisin?
  • Merhaba

10.5.4 Generic bir cd yi bulabilmeniz pek mümkün değil. 10.5.0 ı bulmak mümkün ama makinanınızın üzerinde gelen sistem 10.5.4 ise bu cd de çalışmayacaktır ne yazıkki :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.