Bildirim
Mac osx tiger kurulum hatası acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kurmaya çalıştığınız cd de bu hatayı alıyorsanız 2 sebebi vardır
1-CD o makinaya ait cd değildir. Örneğin imac2.4 e imac 2.1 ya da 2.6 nın sistem cd si ile sistim kuramazsınız. Makinaya ait orjinal cd niz yoksa generic bir mac os x kuruum cd sine ihtiyacınıs vardır
2-Kurmaya çalıştığınız sistem makinanın orjinal sisteminin altındaki bir sistemdir
örneğin makinanızda gelen orjinal sistem 10.5.4 ise bu makinaya bu versiyonun altında bir sistem yüklemeniz mümkün değildir.
Civap biraz geç oldu ama aynı sorunu yaşayan başka arkadaşların işine yaraması umuduyla yazdım -
quote:
Orjinalden alıntı: macinstein
Kurmaya çalıştığınız cd de bu hatayı alıyorsanız 2 sebebi vardır
1-CD o makinaya ait cd değildir. Örneğin imac2.4 e imac 2.1 ya da 2.6 nın sistem cd si ile sistim kuramazsınız. Makinaya ait orjinal cd niz yoksa generic bir mac os x kuruum cd sine ihtiyacınıs vardır
2-Kurmaya çalıştığınız sistem makinanın orjinal sisteminin altındaki bir sistemdir
örneğin makinanızda gelen orjinal sistem 10.5.4 ise bu makinaya bu versiyonun altında bir sistem yüklemeniz mümkün değildir.
Civap biraz geç oldu ama aynı sorunu yaşayan başka arkadaşların işine yaraması umuduyla yazdım
dostum mac osx leopard10.5.4 dvd sini nerden bulabilirim bana yardımcı olabilirmisin? -
Merhaba
10.5.4 Generic bir cd yi bulabilmeniz pek mümkün değil. 10.5.0 ı bulmak mümkün ama makinanınızın üzerinde gelen sistem 10.5.4 ise bu cd de çalışmayacaktır ne yazıkki :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X