Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ya.. O zaman snow isi laptopta sakat.. Laptoba nasik kurayim harici hdd filan :)
  • 8 gb usb flaş belleğe kurabilirsin
    ben kurdum casper diz üsütüne full çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 5 Aralık 2009; 14:53:54 >
  • Aslinda 320gb lik bir harici hddm var.. fakat biraz önce baktim 28mb bos yerim kalmis :D :D
  • benim hackintosh odam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 6 Aralık 2009; 5:39:01 >

• Helal olsun ne diyim :) :) O dik duran harici hdd den bendede vardi :) WD :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Helal olsun ne diyim :) :) O dik duran harici hdd den bendede vardi :) WD :)

bende de o işlemci soğutucusundan variyi soğutuyo bayağı
  • dizüsütü casper nirvana
  • open case sistemde bayağı iyiymiş... oraya eşşek kadar fan takacana hiç takmasaymışın daha iyimiş yahu
  • Heves yaptim.. su Snow Leo yu indireyimde bi ugrasayim :D

Bu arada ne kadar open kasa olsada, ortamin cok düzenli.. bu yüzden seni tebrik ederim @raptor

Ben 2 günde bir toplamama rağmen yetistiremiyorum :D Zaten benim kazan kasa baya bir yer kaplıyor.. :http://forum.donanimhaber.com/m_29883080/tm.htm

Bakınca anlayacaksınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 6 Aralık 2009; 17:26:58 >
  • nirvana çok toz cekiyo uzaymontajı kullanıyorum herzaman pc yi
  • tşk
  • Bu da benim Mac in eski goruntusu :) gecmis sayfalardan buldum geldim :D

• @RealKiss;
    o çamaşır kazanı kasayı sen mi yapmıştın yahu,hiç dikkat etmemiştim mesajı kimin attığına, geçenlerde evde can sıkıntısında modifiye kasalara bi bakıyım dedim,o zaman görmüştüm... güsel çalışma gerçekten,arkadaşlara geçenlerde lafı geçti söyledim, görmeden inanmayız demişlerdi...
  • öle bir kasada ben yapmak istiyorum nerden başlasam :D ewdeki çaaşır makinasınımı sökicem ?
  • arkadaşlar dun gece aklıma bişey geldi. bu gece de fikri size sunmak istedm. sabit bir konu başlığı altında herkes mac için üretilen programları paylaşsa nasıl olur ?? site site program aramaktan yorulmayız en azından
  • ya arkadaşlar bana minimum sistem gereksinizmi yazarmısınız ona göre yükleyeceğim...

isterseniz rapid linkler var özelden ulaşın arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdejan -- 6 Aralık 2009; 23:36:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzai

arkadaşlar dun gece aklıma bişey geldi. bu gece de fikri size sunmak istedm. sabit bir konu başlığı altında herkes mac için üretilen programları paylaşsa nasıl olur ?? site site program aramaktan yorulmayız en azından

güzel fikir
    kim kafa patlatcak iyi olur aslında
  • yani forum kurallarını çok iyi bilmediğim için cesaret edemedim :) ama sanırım bir arkadaş yukarda snow leopardı vermişti. bizde programları versek dorun olmaz sanırım ??
  • program cr.acklenmemiş veya serial ve patch içermiyorsa, torrent dosyası linki üzerinden verilmiyorsa, yani freeware ise ve direk link olarak verilebilecekse izin veriliyor, ama ne yazıkki adam akıllı freeware olan bir program MAC için göremedim,varsa adam akıllı diyebileceğiniz,freeware olan veren versin ,bu başlık altından bile verilebilir...
  • o zaman şöyle bişey yapalm. direk link değil de. mac programlarının olduğu siteleri paylaşalım. bu daha iyi olmaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.