Bildirim
Kazan PC Modifiye (Çamaşır Makinasi Kazanı) [Bol Resim]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar :) :) iyi kötü tüm yorumlar gelsin. ona göre değiştirmeye calisalim..
Not: Resimlerin açilmasi uzun sürebilir.. Sayfayi açin bi 10 Dk gezip gelin :D -
Emeğine saygı gösteriyorum ama benim tarzım olduğu söylenemez. Ne yapacağın konusuna gelirsek ben olsam ip neon ile jant kapağının belirli yerlerini kaplardım. DVD-RW'ı falanda harici yapardım kötü görünüyor açıkcası -
bence harika olmuş cok degişik bişey -
mod konusunda kasa dısındakı fıkırler her zaman ıstenılenı veremıyor gercı bu kısı zevklerıdır ama bana sorarsan ben bole bır ıse gırısmezdım boyle ıslerı nasıl olmus dıye sormaktansa kendın bakmalısın cunku ucuk ıs yapmıssın ben kalkısmazdım mesela -
Düşüncelerinize saygi duyarim.. ucuk gelebilir fakat sonucta burasi iş yeri.. Bir fotoğrafci dükkani.. Ciddi bir mekan :) Etrafta fazla renki, cincakli sey yok. o yüzden en uygunu olarak bunu düsündük. Sonucta bir iş yeri pc si olarak bi kasa alip icine iki led takip üstüne kuru kafa cizemezdim dimi :) bana kalsa yaparim ama dukkan kendime ait değil. babamin yaninda calisiyorum. netten bazi pc modlar topladim ve kafamdan birkac fikir ürettim. babam en uygun bunu gördü. bende bunu yaptim. Babam ayaklar iyi diyor fakat hala düsünceliyim. gözüme carpan tek nokta ayaklar kaldi..
yorumlariniz için teşekürler.. daha cok yorum bekliyorumm :) :) bu kadar görüntülemeye bu kadar yorum az değilmi sizce :) -
şu resimleri simage olarak eklesen nolurdu,malum çoğu kullanıcı kotalı
yoruma gelince; oldukca güzel çalışma,güzel görüntü oluşmuş,ve ilginç fikir,ancak yandaki fanı ışııklı yerine içinde neon kullansaydın dha güzel
olurdu
veya fan da tek renk ışıklı olabilirdi. -
Can Şu Resimleri "S image" kodu Arasına al bu ne yaw resmen hayatını anlatmışsın resimlerde
o neona ne güzel bakmışsın sen
ayrıca kasa hoş. -
yorumumu mahzur görün ama neden böyle gereksiz birşey yapmak istediniz. yetenekli olabilirsiniz hayalgücününüzde ufkunuzda geniş olabilir ama ben bu mod boşa harcanmış zaman gibi. elinizden birşeyler geliyorsa bence eski hurdalıktan bir kasa alıp ona şekil verseydiniz hem kullanışlı hemde emeğe deyecek bir şey çıkmış olurdu ortaya. dediğim gibi yorumumu mahzur görün ama emeğe saygım sonsuzdur.elinize sağlık. -
Söylediğim gibi.. benim icin bu zaman bosuna değil.. Söylediğim gibi sonucta burasi bir iş yeri. Dükkanda komple bir değişiklik yaptik. Eskiden MDF masa kullanirken şimdi dükkan komple cam masa, cam stand vs. vs.
ve inanmazsinizki dükkana sırf o davul ne öyle diye sormaya girenler bile geliyor.
ve bu kasa sadece 3 gün içerisinde hazirlandi.. sadece 3 gün. en azindan bizim burada fotografcilar yazin çalisir kisin yatar. o yüzden bu 3 günün benim için bir zaman kaybi oldugunu düsünmüyorum.. bos zamanim var cünkü
sakin yanlis anlasilmasin ben sizin tüm iyi ve kötü yorumlarinizi bekliyorum. sadece yorumlariniza cevap veriyorum. yani herhangi bir kötü düsünce olusmasin icinizde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 19 Şubat 2009; 15:00:10 >
-
Fotoğrafların boyutları çok büyük, ve haddinden fazla gereksiz resim koymuşsun. Sayfa tam yarım saatte açılabildi. S image veya 600x800 yaparsan çok daha çabuk açılır sayfa ve daha fazla yorum alırsın.
Yorumuma gelince, bence bir iş yaparken, kullanım kolaylığı, görsellik, elemanlara kolay ulaşabilme gibi faktörleri de göz önüne almak gerekir. Biraz kullanışsız gibi geldi bana. -
süper olmuş.... -
Resimler kücültülmüştür. Orjinal boyutunu görmek isteyenler linklerden yararlanabilirler.. -
harbi hellal olsun -
gelde kafayi yeme
kim demis bizim insanimiz uretici degil diye bunu yapani yurekten tebrik ediyorum -
100 yıl düşünsem aklıma gelmez. Süper çalışma -
Eline saglık guzel olmus ama cd rom power vs. tuslarını bıraz daha düzenlı koysaydın daha ıyı olurdu. -
resimler manyak guzel
abi biri lavabodan yapar baska biri camasir makinesinin kazanindan yapar SUPERSINIZ YAAAAAAAAAAAA -
quote:
Orjinalden alıntı: boksorburak
Eline saglık guzel olmus ama cd rom power vs. tuslarını bıraz daha düzenlı koysaydın daha ıyı olurdu.
Aslinda son resimleri koysam fena olmayacak. fakat daha cekmeye bile vaktim olmadi. Tuslarda bi problem yok. 4 Adet Fan Hız ayari var 3 Tane Kırmızı asagı yukari swich var onlarin 2 tanesi fan icin. birisi kapak yani diğeri iç fan. 1 iside ledler icin. Kırmızı buton power. Reset dügmesi sağ altta gizli. Anakart montajinda kücük bir değişiklik yaptik ve artik DVD-RW tamamen oturuyor. ayrica kasanin heryeri acik ve bu yüzden cok ısındıgı icin içini Açık Kırmızı Seffaf bir Nylon bir maddeyle kapladik. Şeffaf olduğu için bir belli olmuyor fakat kırmızı oldugu icin daha hos bir görüntü ortaya cikiyor. ayrica geceleri ledler yaninca farkli renkler ortaya cikiyor
-
gzl ama bna göre daha degşik bişiler düşünsen daha çarpıcı olur bnm arkadaş eski bi vcd içine kurdu bnm pc den saglam çalışıo istersen sen dene ışıklı fln
Benzer içerikler
- peltier sogutucu kaç derece soğutur
- en iyi laptop soğutucu
- termal macun önerisi
- sıvı metal
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X