Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenovo n500(4233) yeni yuklediğim ideneb 10.5.6 ekran kartı ve lan dışında gayet guzel çalışıyor hatta amsn de görüntülü arama bile yaptım kamerası ve mikrofonu sorunsuz kendi tanıdı ama neden oldu bilmiyorum sanırım 10.5.6 turkce yamadan sonra olabılır ama turkceleştı sorun yok onda bilgisayar restart yapınca sorun yok ama bilgisayarı kapat dıyınce bu ekranda takılı kalıyor resimdeki gibi karşılaşan yada nasıl cozecegımızı bılen war mı?
     Mac OS x86 Kurulum Rehberi

• Acaba imzamda ki konfigrasyon ile mac kurabilirmiyim kurabilirsem hangi versiyon yardımcı olabilirmisiniz
  • kernel panic openhaltrestart.kext i yükledinmi
  • @Blade__

Simdi kesin birsey söyliyemem.. Kesin bir cevap icin senin konfigrasoyunun kullanan ve daha önce mac kuran birisinden yardim almalisin.. Tabiki buda cok zor bir ihtimal.. O yüzden deneme/yanılma yöntemiyle bulacaksin.. İndir iPC yi dene, olmadi iATKOS u indir onu dene.. Karsilastiğin sorunlari buraya yaz ki biz sana ozaman yardimci olabilelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

kernel panic openhaltrestart.kext i yükledinmi

nereden yukleyecegım? neden oldu yanlış driver denemesınden mı ilk sistem kuruluşunda kapatırken sorun yoktu
  • yanlış driver yüklemeden olabilir yülediğin sorun cıkartan driveri hdd/system/library/extension klasöründen sil
  • Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır mac os kurmaya calısıyorum ama sonuca ulaşmama az kaldı takıldım ve kaldım forumu hallaç pamugu gıbı dolandım okudum ezberledım ama olmadı..

sorunum ipc x86 10.5.6 surumunu ındırdım defalarca denedım 2 sonuc elde ettım

1. anakartımdakı onboard ekran kartında sistem acılıyor ve calısıyor ama cozunurluk dusuk

2.harıcı ekran kartım ıle deneme yaptıgımda bu elma ısaretı donerken ekran bırden beyazlıyor ve donuyor.

ekran kartım sphire ati radeon hd 3850 ddr3

ana kartım gigabayte ga-ma78g-ds3h
    işlemci amd x2 6000

iatkosun dvd sını ındırdım ondada aynı sorun ekran elma donerken beyazlayıp donuyor.

aklıma takılan anakartın onboard ekran kartı ati hd3200 le sıstem aılıyor
    harıcı ekran kartı ile takılıp kalıyor

ekran kartı dısında ses ve ethernet tanındı ama bu ekran sorunu benı yiyecek ustadlardan yardım bekliyorum. saygılar.

• ekran kartına yanlış sürücü yüklüyor olabilirsin. daha önce 3850 yi çalıştırmıştım ben. ayrıca kartın bir de diğer dvi çıkışını dene
  • ustam temız kurulum yapıyorum.

kartın surucusunu lısteden secıyorum atı hd 3800 series

soyledıgınız gıbı dıger dvi portuna takıyorum monıtorun kablosunu lakın sonuc yıne aynı!

sıstemı -s ıle baslatım

natıt.kext dirverını sıldıgımde ekran renkelerı bırbırıne gırıyor ama hemen ardından sıstemı -x ıle baslattıgımda acılıyor

su anda bu da bır gelısme ama dogru bır yolu olmalı.

ınternetten yenı bır nektas drıverı ındırdım atı 3850 mac os guvenlı modda kurdum restart dedgımde yıne donuyor!

cozum e cok yakınız ama nee sorun ????
  • Arkadaslar HP leptoba kurabılen var mı ?kurduysanız hangı versyon detayları alabılımıyım ımzamdakı leptop
  • dostum laptop un çok uygun vallahi elimde olsa neler yapmazdım hackbook olarak kullanabilirsin ama biraz araştır osx i hakkında bilgi edin çünk windowstan çok farklı çok daha kolay sürükle bırak hepsi bukadar tafsiyem ideneb 10.5.7 veya xxx xleo 10.5.6 ama önce snow leopard 10.6.2 kurmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 4 Aralık 2009; 12:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Arkadaslar HP leptoba kurabılen var mı ?kurduysanız hangı versyon detayları alabılımıyım ımzamdakı leptop

Ben defalarca denedim ama ekran kartimdan dolayi başaramadim.. Ati Mobility serisinin bazilari ile uyumluluk sağlıyamıyor.. Ama gecenlerde arastirdim biraz daha.. Farklı bir yöntem ile kurulabiliyormus.. Bi onu deneyeceğim.. Ama önce Snow Leo ile ugrasicam.. Onu kurmayi deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Arkadaslar HP leptoba kurabılen var mı ?kurduysanız hangı versyon detayları alabılımıyım ımzamdakı leptop

arkadaşlar yazımı alıntı yaptım konu dagılmasın dıye!

sorun hala devam edıyor ! deneme yanılma yoluyla degısık kombınasyonlar denıyorum

ipc 10.5.6 ppf5 dvd sınden ekran kartı surucusunu hıc secmeden sadece kernel chıpset ses ethernet dırverım bırde boot loader chameleon 1 secerek kurulum yapıyorum

bıostan anakartımdakı onboard ekran kartı(ati hd3200) kapalı harıcı ekran kartım (atihd 3850512 mb) ile acmaya calısıyorum ekran beyazlıyor donuyor

onra harıcı ekran kartımı cıkartıyorum anakartın slotuna baglıyorum bıostan acılmıs halde sıstem acılıyor!

harıcı ekran kartımın drıverını yuklesem dıcemkı surucu hatası ama yuklemıyorum!

bırde kafama şu takılıyor dvd den boot edıp sistem kurulumuna gecerken harıcı ekran kartım ile sorunsuz calısıyor!
    bu safhada hangı drıver kullanılıyorkı harıcı kartım calısıyor??

ustalardan yardım beklıyorum bu 3. gunum yılmadan devam edıyorum..

• pardon yukardakı alıntı benım sorunum degıl:)) yanlıs alıntı yapmısım.
  • kurlum aşamasında ekran kartını tanımaz kullandığın hackintosh içindeki com.apple.boot.plist içindeki device id kurulum ekranını acmanı sağlıyor
  • arkadaşlar kısa bır ara veriyorum bu hackintos olayına baydı resmen beni:S

yanlız ılerleme kaydettim en azından 500 türlü nasıl mac acılmaz onu keşfettim:)

yorumlar için ustalarıma tesekkur ederım.
  • raptor adobe için çok saol yaw çok makbule-i endam oldu
  • önemli deil bende buara merak sardım adobe yazılımlarına photoshop da wallpaper yapıyorum :D bu konuda tecrübelisin galiba ? biraz bilgi ver photoshop kullanımını öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 5 Aralık 2009; 6:04:06 >
  • @raptor28 kardes su verdiğin arsiv dosyasinin icinde 2 tane Snow Leo var..

MAC.OSX.SNOW.LEOPARD.V10.6-HOTiSO

ve

SnowOSX_Universal_10.6_v3.5_pc_distro

Bunlarin hangisi kıytırık, hangisi iyi :) Ona göre indireyim, bi el atayim diyorum Snow Leo ya..
  • birader MAC.OSX.SNOW.LEOPARD.V10.6-HOTiSO olan orjinal 6.7 gb leopard 10.5 üzerinden harici bir hdd kuruluyor universal hackintosh 4.3 gb ama tam olarak hackintosh sayılamz
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.