Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben birkac drıver ındırdım fakat kurdum olmadı. daha once dneediğim driver ları silmezsem cakışma yaparmı acaba?? bide siiceksem nasıl silerim ?
  • ya arkadaslar torent lınkını tekrar atarmısınız
  • lenovo n500 e ideneb 10.5.6 yı tek seferde kurdum ama malum driver problemlerim var;
    ses: conexant high definition smartaudio 221 (çalışmıyor)
    ekran: intel 4500 mhd (1024x768 de calısıyor sadece)
    ethernet:broadcom netlink (tm) fast ethernet (çalışmıyor)
    wireless: intel wifi link 5100 agn (çalışmıyor)
    bi yardımcı olursanız sevinirim
  • sevgili donanimhaber ailesi.. şu andan itibaren pc ye mac os iatkos v7 yi kurmus bulunup bu mesajı mac imden yazıyorum :) tüm yardımcı olan donanimhaber üyelerine, realkiss ve özellikle bıkmadan usanmadan gece 3 lere kadar ugrasan yardımcı olan hobara çok teşekkür ederim. artık şu saatten sonra yeni baslayan arkadaslara baya faydam olucanı düşünüyorum. tabi daha öğrenmediğim birçok şey var mutlaka. bunlardan bir taneside henüz yapamadığım usb sorunum :D:D:D

Not: yukarda bi ton hava yaptım yardımcı olrm falan die hala soru soruyorum :D:D:D

her neyse usb flash belleklerimi ve en önemlisi usb harici hdd mi nasıl calıstırrım mac te ??

gerek olmadığını bile bile soyluyorum. hdd in markası western digital mybook 500 gb =)

-----------------------------------------------

ayrıca prekopş

ethernet kartı driver ın kurulumda ideneb dvd sinde vardı yanlıs hatırlamıyorsam. artık kurdum geçti diyosan Driver Pack 2009 adlı driver paketinde bu driver lar mevcut galiba. şu an kontrol edemiyorum kahvaltı yapmam gerekiyor. birazdan bende bakıp sana tam bilgi yazarım. o sırada sennde elinde bu pack yoksa internetten çekedur. her yerde var zaten 400 küsür mb bişi.

• gonzai usb hdd ntfs formatındamı eğer hiç görmüorsa usb fix yüklememissin kurulum sırasında tekrar iatkos dvd si ile boot et hiç bir şeye dokunma driver secim ekranına geldiğinde sadece usb fix i sec ama dikkat het herşeyi kaldır esential sistemdeki işaretleri sadece usb fix kalsın install et bir iki saniye sürecekdir osx ntfs formatındaki sürücüleri okur ama yazamaz bunun içinde paragon ntfs yazılımını kullan
  • raptor iatkos un içinde usb fix olduğunu hiç hatırlamıyrum. sadece bir tek USB adında birsey var onuda sectiğimde acılmıyor mac. eminmisin usb fix olduna ?
  • o zaman ideneb 10.5.7 üzerinden dene ayni şey yada driver pack içinde fix klasöründe olması lazım yüklemediğin bir sürücüyü tek rar dvd ile boot edip yükleyebilirsin bu iatkos 10.5.7 ve ideneb 10.5.7 içinde olan bir özellik sorunun basit mutlaka çözersin osx86wiki ve insanelymac sitelerinde arat bu arda anakartının güney köprüsü hangi chipseti kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 2 Aralık 2009; 12:57:47 >
  • @gonzai

iatkosu bilmiyorum ama, ipc yi indirdiysen onun icinde var.. Fix bölümünde USB Controller miydi yoksa USB Fix miydi.. USBli bisiydi iste :) :)
  • RealKiss ipc yi indrdm ama kuruluma gecemiyorum bu ahci mod yuzunden :) benm biosta yok sanırım. ama dediğiniz gibi ideneb te var galiba şimdi bi onu takıp deniycem. bende ideneb te var die hatırlıyorum
  • arkadaşlar sorunsuz calısan packardbell laptopumda xp nin yuklu olduğu c yi birincil disk olarak seçtim disk yonetımınden artık mac acılmıyor başlangıçta da boot etmıyor nasıl duzeltebılırım bunu bu chain0 falan indirdim ama olmadı/yapamadım.
    yukarda belirttiğim driverlar konusunda da insanelymac arıyorum ordan ama cok karışık daha bulamadım hazırda bilen eden warsa kolaylık olur
  • ideneb teki usb family fix gibi birsey vardı yukledim ama yemedi... simdi baska bir fix arıyorum

IOUSBFamily Fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzai -- 2 Aralık 2009; 17:32:54 >
  • bu fix mac i darma duman etti.. kerne panic falan cıkmaya basladı. yukledm bu usb fix i nerden nasl silebilirim ?
  • ozaman dsdt.aml dosysını etitlemen gerekebilir mutlaka insanelymac ve diyer hackintosh sitelerinde senin anakartı kullanan vardır araştır
  • hdd/sistem/library/extensiyon yolunu izle orda usbfix adlı kext dosyasını sil
  • @gonzai

Kardes 2009 Driver Paketini indirdiysen eğer onunda icinde olabilir belki :) Bir ihtimal yani :) Sanki gözüme carpmısti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonzai

RealKiss ipc yi indrdm ama kuruluma gecemiyorum bu ahci mod yuzunden :) benm biosta yok sanırım. ama dediğiniz gibi ideneb te var galiba şimdi bi onu takıp deniycem. bende ideneb te var die hatırlıyorum

aga ben senin usb için ipc cd sini taktım içinde varmı diye bakmak için eğer varsa upload etcektim ama madem sende var mac açıkken ipc cdsini tak cdnin içindeki driver klasörlerinden bak bakalım usb yi tanıtabilcek fix varmı
  • gonzaihttp://rapid-share.com/files/315261606/mac_usb_driver.zip.html bu linke upload ettim denebi istersen
  • Merhaba ben yazılarınızı okudum çok güzel olmuş emeğinize sağlık fakat tpb den indirim iatkos v7 i 3.11gb boyutu fakat power iso ile yazdırmak istediğimde bir türlü başaramadım.
    resimleri upload ediyorum.Lütfen birisi bana yardım edebilir mi acaba??Ne/neler yapmam gerekli??
    Power isodan başka bir programla mı yazdırmam gerekli acaba??

http://img10.imageshack.us/i/71433604.jpg/

http://img228.imageshack.us/i/adszvy.jpg/

Birinde açınca zipli çıkıo yazdırılmıo diğer türlüde açınca çok ufak kb lı birşeyler çıkıo resimlerde mevcuttur.teşekkürler.iyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

ozaman dsdt.aml dosysını etitlemen gerekebilir mutlaka insanelymac ve diyer hackintosh sitelerinde senin anakartı kullanan vardır araştır

insanelymac ten dsdt.aml diye bir dosya indirdim nasıl editleyip nereye yuklemelıyım bunu hiçbir driveri yukleyemedım yaa kafayı yıyecem en azından zyxel g-202 usb wireless ile internete bağlanabılıyorum taze hacintoshumdan ama baska numara yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMbOo16

Merhaba ben yazılarınızı okudum çok güzel olmuş emeğinize sağlık fakat tpb den indirim iatkos v7 i 3.11gb boyutu fakat power iso ile yazdırmak istediğimde bir türlü başaramadım.
    resimleri upload ediyorum.Lütfen birisi bana yardım edebilir mi acaba??Ne/neler yapmam gerekli??
    Power isodan başka bir programla mı yazdırmam gerekli acaba??

http://img10.imageshack.us/i/71433604.jpg/

http://img228.imageshack.us/i/adszvy.jpg/

Birinde açınca zipli çıkıo yazdırılmıo diğer türlüde açınca çok ufak kb lı birşeyler çıkıo resimlerde mevcuttur.teşekkürler.iyi günler dilerim...

Power iso bilmiyorum fakat bi Ultra iso yada Nero, CyberLink Dvd Suite gibi programlarin imaj yazdirma özelliğini kullanabilirsin.. Ayrica win7 kendiside yazabiliyor imaj dosyalarini diye biliyorum..

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.