Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raptor28

nezaman yapacağı deil zaten herzaman yapıyor refurbused olayı yani ordaki imac ların tek farkı apple içinden bir parcayı deiştirmiş yenisinden bir farkı yok sadece proplemli parcayı deiştirip yenisini takmış eğer paypal hesabın varsa alış veriş yapabiliriz

tmm aga bi şekil yaparız her türlü
  • yahu gonzai ben ikigündür ne anlatıyorum neden asus anakart almak istiyorsun asusun anakartları abartıdan başka birşey deil al hocam bu kartı ne başın ağrısın nede proplemlerle uraş
    zaten bu asus anakartların üzerinde ki ddr3 slotları işe yaramaz sana gösterdiğim gigabyte ep45t extrem modelini al ikinci el bölümünde satılıyor madem o kadar para vereceksin teknik bilgini bilmiyorum anlayan birisi asla bu kartı kacırmazdı daha uygun istiyorsan aşağıdaki kartı al
    http://forum.donanimhaber.com/m_35281533/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 29 Kasım 2009; 11:52:02 >
  • Millet bana terminalden veya elle ekran kartı sürücüsünü silme ve yükleme komutlarını yazabilir misiniz? Herşeyi unuttum yolunu bile bulamıyorum...
  • osman önce denemek için ebaydan ram alalım parasını sana yollim sen al sonra cıtayı yükseltiriz
  • Asus P5Q Deluxe S.775 INTEL Anakart kullandım bu kartı tek iyi yönü pc açılmadan nete girebilyorsun bide anakart sabah saat 5 de açılıp şarkı söylemeye başlıyor
  • yorum yok
     Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Millet bana terminalden veya elle ekran kartı sürücüsünü silme ve yükleme komutlarını yazabilir misiniz? Herşeyi unuttum yolunu bile bulamıyorum...

OSX e kurduğun ekran kartı ile ne alakası var olm XP nin açılmamasının. XP yi açarken f8 ile menüsüne gir, "bilinen en son iyi yapılandırma" mı ne diye bişey var onu seç açmayı dene.
  • -s parametresiyle ac
    sudo rm -r /system/library/extensions/silinecek dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 29 Kasım 2009; 12:29:14 >
  • bizde normal pc ye kuurlum yapıyoruz diye övünüyoruz. adamlar maci neye kurmuşlar bakın hele
     Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • muratın mac minisine benziyo
  • quote:

yahu gonzai ben ikigündür ne anlatıyorum neden asus anakart almak istiyorsun asusun anakartları abartıdan başka birşey deil al hocam bu kartı ne başın ağrısın nede proplemlerle uraş
    zaten bu asus anakartların üzerinde ki ddr3 slotları işe yaramaz sana gösterdiğim gigabyte ep45t extrem modelini al ikinci el bölümünde satılıyor madem o kadar para vereceksin teknik bilgini bilmiyorum anlayan birisi asla bu kartı kacırmazdı daha uygun istiyorsan aşağıdaki kartı al
    http://forum.donanimhaber.com/m_35281533/tm.htm

raptor bu 2. el kısmındaki karı aalırsak extrem olanı. yani güvencesi ne olucak şimdi parayı yollarız kart gelmez falan :)

tmm referanslarına baktım ikna oldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzai -- 29 Kasım 2009; 14:50:03 >

• sen adresi doğru verirsen o arkadaş yollar birşekilde ben çok parca aldım satım burda kargoya verdiğine dair belge iste ilk defa alış veriş yapıyorum felan de ama yollar bu sitede dolandırıcıda var haksen66 byispanyol hepsi ayni kişi buna dikkat et arkadaşın tel nosunu al konuş yollicakdır bir yanlış olmaz 2000 tl paraları yolluyorlar burdaki arkadaşlar
  • çok güzel bir tercih eline gecince anlicaksın verdiğin paraya değdiğini
  • quote:

osman önce denemek için ebaydan ram alalım parasını sana yollim sen al sonra cıtayı yükseltiriz

dostum para meselesini bende bi halledebilsem yurt dışından obama ile göndertirim tmm ebay dan bişiler almış biri var diye hatırlıyorum sorayım bi bakalım yanlış hatırlıyosamda biz uğraşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bizde normal pc ye kuurlum yapıyoruz diye övünüyoruz. adamlar maci neye kurmuşlar bakın hele

ya bu nedir ya
  • ok
  • quote:

istersen söyle yapalım ben kend kartımı 240 tl y almıştm sana benim kartı yollim 3 yıl garantili arkadaş 270 tl satıyor üzerinede 30 tl yollim kartı bana gönder

almışken iisini almak lazım :) bir iki görüşme yapmam lazım eger olursa alırım o kartı :) 1 2 kullanırım olmazsa senin dediğin gibide yaparız no problem :) ama aklımda şuda var. şimdi 2010 dan sonra parça fiyatları düşücek falan acaba beklesemmi diye düşünüyorum
  • dostum biz yıllardır bekliyoruz dx11 cıkacak intel indirime gidecek yazın fiyatlar düşecek bekleye bekleye aksaray durağında mahsur kaldık
  • üstte anakart soranlar olmuş. mac os için alacaksanız mutlaka gigabyte veya dfi alın. asus, msi falan alırsanız modlanmış bioslarla uğraşırsınız.
  • indirim sadece ekran kartlarında olur buda nvidia ve ati kavgası yüzünden diyer bileşenlerde pek indrim olacağını samıyorum öle kayda değer zaten tr fiyatları çok uçuk
    intel quad serisi anakrt p45 x48 serisi nvidia 200 serisi ati 4800 serisi bir sistem enaz 3 yıl full gider
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.