Selam arkadaşlar... Boşa düşen anakartımı satışa çıkardım... Vatan'dan alınmıştır. Faturası ve garantisi mevcuttur. En ufak bir problemi yoktur. sata kabloları hariç herşeyi tamdır(Raid kullandığım için ve elimde başka sata kablosu olmadığı için veremiyorum malesef)... Versiyonu 2.1'dir. Overclock kapasitesi yüksektir. Fiyat:120TL pazarlıksız.
Not: Vatan'dan öncelikle Gigabyte P35-DS3R almıştım fakat kısa bir süre sonra arızalanınca servise götürdüm ve değişim kararı çıktı. Ellerinde de aynısından olmadığı için farkını ödemek kaydıyla EP35-DS3R aldım. Tüm fatura ve değişim belgeleri mevcuttur.
Ayrıca elimdeki Q6600 işlemcimi de E5200 veya benzeri bir işlemci ile takaslamak istiyorum. işlemcimin stok fanı mevcut. Revizyonu G0, VID değeri 1.2875v, sadece deneme amaçlı overclock yapıldı, sonra devamlı default 2.4Ghz kullanıldı. Fatura-garanti yok. Sorunsuz
* Çift kanal bellek mimarisi * 8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi * DDR2 1200(O.C.)/1066/800/667MHz
Bellek desteği ile bilgi almak için lütfen "Bellek Destek Listesinden" yararlanınız. Dahili G/Ç Bağlantı Noktaları
* 1 x 24-pin ATX güç bağlantı noktası * 1 x 4-pin ATX 12V güç bağlantı noktası * 1 x CD in * 1 x Kasa kapağı durum bilgisi bağlantı noktası * 1 x COM * 1 x İşlemci fanı bağlantı noktası * 1 x FDD * 1 x Ön panel ses bağlantı noktası * 1 x Ön panel bağlantı noktası * 1 x IDE * 1 x LPT bağlantısı * 1 x Güç fanı bağlantı noktası * 1 x Power LED (Güç lambası) bağlantı noktası * 1 x SPDIF in * 1 x SPDIF out * 2 x Sistem fanı bağlantı noktası * 2 x USB 2.0/1.1 * 8 x SATA 3Gb/s
Genişleme Yuvaları
* 1 x PCI Express x16 * 3 x PCI * 3 x PCI Express x1
Arka Panel G/Ç
* 1 x RJ45 LAN * 1 x SPDIF çıkışı (koaksiyal) * 1 x SPDIF çıkışı (optik) * 6 x Ses bağlantı noktası (Hat-G/Hat-Ç/Mifrofon-G/Surround Hoparlör-Ç/Arka Hoparlör-Ç/Merkez/Subwoofer Hoparlör-Ç/Yan Hoparlör-Ç) * 8 x USB 2.0/1.1 * 1 x PS/2 (Klavye/Fare)
Form Faktör
* ATX * 305mm x 210mm
Donanım İzleme
* İşlemci (CPU) hız kontrolü * İşlemci (CPU) fazla ısı uyarı bildirimi * İşlemci/Sistem ısı algılaması * İşlemci/Sistem/Güç fan hata uyarısı * İşlemci/Sistem/Güç fan hızı algılaması * Sistem voltaj belirleme
BIOS
* 2 x 8 Mbit Flash ROM * Award BIOS * DualBIOS+ * PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.3, ACPI 1.0b
Diğer Özellikler
* @BIOS™ * Download Center (Sürücü İndirme Merkezi) * Q-Flash™ * EasyTune desteği * Xpress™ Install * Xpress™ Recovery 2 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
e4300 veya e7200 ile işlemcine takas yapabilirim her ikisininde garantisi var ve üstüne kaç para istiyorsun pm atmayı bilmiyorum ondan burdan yazıyorum.