Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim işlemci inter e7400, ekran kartı da nvidia gt9500. hangisini kurabilirim? Ya da kurabilir miyim?
  • Acer 5930g laptopum var
    9600gtm ekran kartı
    intel core 2 duo p 8400 işlemci .
    Kurulurmu buna fantazi arıyorum da
  • sonunda yuklemeyı kurulum ekranındaki -v cpus=2 busratio=11 yazarak tamamladım sorunsuzca kurulum yaptım hp dv6 1355dx laptop'uma ancak.. bu sefer de hıcbır drıver'ı tanımadı yada ben kuramadım.. ses var ama ethernet - wifi - dipslay drıverlar yok.. mecvut marka ve model ıcın ne gıbı bır yol ızlemelıyım ?

10.6.6i Hazard SL Kurdum..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=4043282#N537

laptop'un hp sıtesındekı drıverları burada mevcut wındows ıcın ancak ben anlayamadım mac ıcın nasıl bır yol ızeleyecegımı..

• Hack boot ile boot edip iatkos l1 ile kurulum yaptım ancak gri ekranda takıldı. -v komutuyla bu ekranda kaldım yardımlarınızı bekliyorum (acil)

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

Packard Bell Easynote TS11HR
  • Arkadaşlar selam

Masaüstü Pc'me iatkos kurmak istiyorum bir ara indirmiştim s3v2 sanırım sürümü..
    Donanımımı ekleyeyim kurulumda neler yapmam geerk kodlarda ne gibi değişiklik yapmam gerek işlemcim desteklermi vs vs bir sorunla karşılaşır mıyım bana yardımcı olur musunuz?

İntel Pentium D
    LG DVD RW
    Samsung 320 GB
    Kıngton 800 MhZ 2 GB
    A4Tech KB-21
    PHILIPS 107/S7 - LG 50PQ3000
    A4Tech OP-620D
    ASUS P5VD2-MX
    ATI HD4650

Bütün donanım bu şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 22 Aralık 2011; 22:15:55 >
  • biri son mac 10.7.2 linki pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

10.7.3 Geliştiriciler için dağıtılmaya başladı..

Mac OS x86 Kurulum Rehberi

bi fark gördünmü ?
  • Bunun üstüne 2 sürüm daha yayınlandı 11D33 şu anki versiyon. Diğer üst konuda paylaştım resmini.

Gözle görülen farklar yok, yanlız arka planda bazı uygulamalarda iyileştirmeler yapılmış. Birde her güncellemede grafik sürücüleri de güncelleniyor haliyle. Ama tabi ben virtualbox ta denediğim için o yönden bir değerlendirme yapamıyorum.
  • Apple Macintosh'un amiral gemisi Snow leoparddı Lionda titanic oldular :D..Hala geliştirmede hala buglu ..hala çözümsüz küme.. İşyerimde 12gb ramli gigabayt anakartlı nvidia ekrankartlı makine öyle duruyor..Snow yükleyecem lion kendini kurtarana kadar..
  • lütfen yardım kafayı yiyecem o kadar uğraşmama rağmen kuramıyorum boot edip başlıyorum ama tekrar reset atıyor
    makinemin özellikleri

AMD Athlon II X2 250 Processor 3,00 GHz

4,00 Gb ram GA-M68M-S2P gigabyte anakart

320 gb hdd
  • Arkadaşlar şimdi herkes sistemim şu sistemim bu kurabilirmiyim diye msj atmış ve ne yazık ki cevap alamamış.

Bunun ana sebebi her anakart her grafik kartı için farklı farklı kurulumlar gerçekleştiriliyor olması.Lion yada Sleopard kursanız masaüstü ekranını görseniz bile sisteminizi tam verimli olarak çalıştırabilmek için DSDT ve Kext lere ihtiyacınız var.
    Anakartınızın direk uyumlu olup olmayacağını anlamak için bu sayfa size biraz yol gösterebilir.

Anakartlar

Özellikle Gigabyte marka anakartlarda başarı oranı ve şansınız çok yüksek.

Ekran kartınız için gerekli bilgiler:

Ekran kartı

Macosx86 kurulumu için direk bir reçeteyi size birilerinin sunması zor.Ne yazık ki çok okuyup,bolca başarısızlığa uğrayıp nedenlerini öğrenmeniz gerekiyor.Insanelymac - tonymacx86 değerli kaynaklar.Bolca araştırıp ondan sonra harekete geçin.

Kendi mac bilgisayarınızı toplayacaksanız aşağıdaki sayfadaki donanımlara bir bakmanızda çok fayda var.Olabildiğince verimli uyumlu parçaların bir araya toplanmış hali:

CustoMac

Ben anakartımı ve ekran kartımı seçerken bu siteleri olabildiğince araştırıp sorunsuz bir kurulum yaptım.MacBook Air in yanında masaüstümde de nerdeyse %100 macos kullanıyorum.Hepinize kolay gelsin

• selam arkadaslar araniza katilmis bulunuyorum.. insyde h20 denen sacmaliktan dolayi os x lion kuramadim, yokmu bi cozum? birdaha hp mi aman aman uzak dursun. advenced menu olayi var ama cok riskli, yokmu turkce bi rehber advence menu icin? artik denicem valla _)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hattat59

lütfen yardım kafayı yiyecem o kadar uğraşmama rağmen kuramıyorum boot edip başlıyorum ama tekrar reset atıyor
    makinemin özellikleri

320 gb hdd

kardes bosa kafayi yeme insyde h20 durumu,, ayni sorun bendede var. bios un advenced menusune girmek gerekio, ama oldukca riskliymis
  • nasıl girilecek ki bu bios un advenced menusune?
  • kolay gelsin herkese,

iATKOS L2 de kurulum bittikten sonra ikinci bir işletim varsa pc de nasıl boot yaptıracağız? Sürekli dvd yi takmak zorunda kalıyorum. internetten bir program indirip kurdum (EasyBCD). Boot yapıyor fakat restart atıyor makine. Var mı bir fikri olan?
  • ya arkadaslar nolur yardım edınn ıdeneb v1.3 10.5.5 surumunu netten ıdrdım bı part bozuktu onardım ıso dosyası cıkıyor dvd ye yazdırıyorum acıyorum dvd yı bıde ne görıyım ısoyu yazmamıs onun yerıne 500 kb lık 9 10 tane dosya yazmıss fı fıkrı olan var mı
  • i5 2500k + gigabyte z68ma + 4gb ram + his radeon 4850 = sorunsuz OSX Lion !! :D
    sanal falan değil direk hdd den boot ediyo ve süper hızlı :D
  • Arkadaslar merhabalar, sonunda Hp Pavilion dv6000'e snow leopard kurabıldım. Ancak bir kac sorunım var yardımcı olursanız cok sevınırım.

1-Laptopun klavyesını ve trackpad'i gormedi nasıl tanıtabılırım ?
    2-Kablolu ve kablosuz internetide gormedı?

Kext yukleyerek olabilicegini dsunuorm ama usb hdd baglantısınıda gormuor . Nasıl yukleme yapabılıcegım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdyy06

quote:

Orijinalden alıntı: hattat59

lütfen yardım kafayı yiyecem o kadar uğraşmama rağmen kuramıyorum boot edip başlıyorum ama tekrar reset atıyor
    makinemin özellikleri

320 gb hdd

kardes bosa kafayi yeme insyde h20 durumu,, ayni sorun bendede var. bios un advenced menusune girmek gerekio, ama oldukca riskliymis

insyde h20 olayını busratio ile aşıyorsun ama büyük ihtimal ekran kartını tanımıyor..eğer atiyi görüyorsa neysede inteli görebiliyor hele ki çift ekran kartlı laptoplarda.. Yükleme yaparken cpus=1 busrationu biliyorsan 18-24 arası bi rakam olabiliyor..yazıyorsun böylece insyde h20 yi aşıyorsun ben hp dv7 4100st makineme kurdum bir video seğrettim o zaman kafa dank etti..yoksa biosta sata ahci diyip duruyordum..neyse kurabilirsin kurmasına da ekran kartını görmez sesi tanıtamıyabilirsin wifi kafasına göre çalışır, o nedenle aklı başında bi laptop almak lazım..eğer benim yazılarımı bulabilirsen kurarken nelerle karşılaştım hepsini yazsdım snow da kurdum lionda kurdum ama tad yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

Apple Macintosh'un amiral gemisi Snow leoparddı Lionda titanic oldular :D..Hala geliştirmede hala buglu ..hala çözümsüz küme.. İşyerimde 12gb ramli gigabayt anakartlı nvidia ekrankartlı makine öyle duruyor..Snow yükleyecem lion kendini kurtarana kadar..

Lion ile ilgili en kötü anılarınızı paylaşırmısınız? Ben geçmeyi düşünüyorum. Boşuna 30USD vermeyelim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.