Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.091
Cevap
12
Favori
380.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid-share.com/files/264686266/OSx86Patches.zip.html

bak burda da osx86patches dosyaları var yani bi sorunla karşılaştığında sistemi düzeltmek için lazım olur dursun yani
  • valla ben hiç öle hata verdiğini hatırlamıyorum..bi tek ekran kartı baya bi yordu beni nuda emrehle hellettik (hobar bu arada hobar apple in gili casusudur herşeyi bilir) şaka tabiki bunlar...ama dediğim gibi sen raid kurma birde ahcı modu ac...ideneb 10.5.6 sürümü ile dene yoksa kargolarım dvd yi
  • Patch lerle ilgili ok hele bir MAC desktop u göreyim ondan sonra patch lere bakarım :) Göremeden o patchler neyime :)

Benim sorunumu nasıl çözeceğim bilmiyorum :( Yani ben sende de aynı sorunlar olmuştur diye ümit etmiştim :( Eğer olmadıysa bir cevap bulamama ihtimalim artmaya başladı.

Bu arada zaten Raid kurmuyorum. Raid bağlı olan diskleri çıkardım sistemden. Yeni bir disk taktım sıfır. 3'e böldüm. İlk partition'a vistayı kurdum. ikinci partitiona kuruyorum mac i... Yani raid yok şu anda.
  • Hocam SMBIOS enablers'i neden işaretlemiyorsun? SMBIOS enablers ten SMBIOS Efi'yi işaretle.
  • Arkadaşlar başladım tekrar install etmeye... Ben de smbios enabler i isaretlemeden deniyorum simdi o resimlerde yoktu çünkü...

Bu arada CD'den boot ederken mach_970 -v yaptım bu sefer yazan yazıları da göreyim diye... Orada unsupported uuid on disk1s01 gibi bazı uyumsuz yazılar gördüm. Ama yine dde install ekranına geçiyor.. Şu anda yüklemeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar başladım tekrar install etmeye... Ben de smbios enabler i isaretlemeden deniyorum simdi o resimlerde yoktu çünkü...

Bu arada CD'den boot ederken mach_970 -v yaptım bu sefer yazan yazıları da göreyim diye... Orada unsupported uuid on disk1s01 gibi bazı uyumsuz yazılar gördüm. Ama yine dde install ekranına geçiyor.. Şu anda yüklemeye başladı...

Neden işaretlemiyorsun işaretle hocam ya
  • tamam dur bu kurulum bitsin olmazsa deneyeceğim.

Bu arada kurulum sırasında installer log açtım. Kurulum bitti her şey normal gibi.. Sadece en sonlarda şu 4 satırlık hatayı görüyorum.

Warning: kernel extension /volumes/macosx/extra/extensions/AppleDecryppt.kext is missing dependencies
    aynı şekilde ikinci satırda /Disabler.kext is missing dependencies
    /LegacyAppleAHCIPort.kext is missing dependencies
    /LegacıIOAHCIBlockStorage.kext is missing dependencies

diye 4 satır var. Ama yine kurulum bitti ve şimdi restart zamanı... Restart yapıyorum bakalım.

Bu hatalar bize yardımcı olabilecek şeyler mi?
  • yok still waiting for root device diyor... :(
  • şu smbios'u yap sen beni dinle.
  • yapıyorum :) şu micky mouse u da deniyorum o yöntemi okuyarak kuruyorum bu sefer...
  • Bir driver uymadı ve başka bir driver denemek istiyorum diyelim. Bunun için her seferinde en baştan kurmak zorunda mıyım? Yani o ekrana gelip sadece driverları değiştirsem olmuyor mu?
  • inanmıyorummmm olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))))))))))))))))))
  • arkadaşlar :) Ben ne yaptım söyleyeyim. Bütün partition ları uçurdum hdd deki ve öyle kurdum oldu. Nasıl oldu anlamadım ama oldu işte :)

Bu arada ses olsun ethernet olsun her şey çalışıyor bende sorunsuz bir şekilde...

Tek sorunum ekran kartı... Daha doğrusu kurulumda ekran kartını yüklememiştim önce bir çalıştığını göreyim diye... sonra gtx200 diye bir dosya vardı driver .deb uzantılı onu kurdum başarılı bir şekilde kuruldu.

Ancak ekran kartına baktığımda hala normal bir display driver gözüküyor. Liste vs çıkmıyor mu bir yerde ekran kartımı seçebileceğim? Nasıl yapıyoruz MAC'te ekran kartını seçme işini?
  • dwain SS'ler bekliyoruz...
  • Evet şimdi birkaç sorunum var. Ses çalışıyor system ayarlarından baktığımda no built in audio diye bir şey yazıyor.

2. Ekran kartının driverları var ama kuramıyorum.
    Kurmam gereken bir enabler var. .pkg uzantılı bir dosya. Onu çalıştırınca şu hatayı alıyorrum:

the installer could not validate the contents of the atyinit package

3. Ramlerim benim DDR3 1600 mhz 6 gb... Ama sistemde 6 GB 667 MHz DDR2 SDRam yazıyor.
  • hocam şu birkaç problemi halledeyim inşallah göndereceğim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

dwain SS'ler bekliyoruz...
  • leopard 10.5.8 güncellemesi yayınlandı arkadaşlar ben kurdum ve sorunsuz
    http://img142.imageshack.us/i/snapshot20090807220330.tif/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 7 Ağustos 2009; 22:24:31 >
  • dwain aramıza hoş geldin dostum tebrikler
  • dwain dostum hangi sürümü kurdun birde şimdiki işin 10.5.8 e yükseltmen
  • bu arada hobar dostumuza yurt dışından teklifler geldiğini duydum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.