Şimdi Ara

Mac Os x Lion HD 5650 edid alma yardim ingilizcesi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu teknik yere yazdim kac gundur anlayan cikmadi
    kurulumunu buldum ama pek anlayamadım.zahmet olmazsa tercüme edebilecek ingilizcesi iyi arkadaş var mıydı acaba.özellikle 3.ve 5. adımı hiç anlayamadım teşekkürler şimdiden herkese

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=262286

http://www.kexts.com/downloads.php?do=file&id=1502

HOW TO

1. Install Lion. I used the USB method & Lion GM.

2. Once inside Lion desktop: install Chameleon RC5 r875.
    - Click customise & only have "Chameleon Standard" Selected.

3. Replace boot file. I use Chameleon Wizard:
    - Folder On Disk > [Select Folder With Boot File] > Install Method: Update > Target: [Your Lion Drive] > Install.

Not sure if this is needed but this is what else I did:
    - Folder On Disk > [Select Folder With Boot File] > Install Method: Update > Tick: Update boot1h > Target: [Your Lion Drive] > Install.

4. You do not need any extra kexts because the ones you need come with Lion BUT I have included my own from Lion GM.
    - Install with Kext Utility (Drag & drop the kexts on to Kext Utility). Location of course: S-L-E.

5. Sort out your EDID:http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=208410
    - Mine is included as an example BUT YOU MUST MAKE YOUR OWN!
    - Replace: DisplayProductID-717 In: System > Library > Displays > Overrides >DisplayVendorID-756e6b6e > [Here]
    - In windows7 use:http://www.entechtaiwan.com/util/moninfo.shtm to get the EDID (Thank you Carlonzo!)

6. Edit your: com.apple.boot.plist to include (mine is included for an example):
    - AtiConfig: Hoolock
    - GraphicsEnabler: Yes

7. Not sure if you will need to do this but this is what I did. Repair permissions of Lion drive in Disk Utility.

8. Run Kext Utility.

9. Reboot & PRAY!

EDIT This should work on snowy too BUT the frame buffer should be Eulemur (in AtiConfig) instead of Hoolock. Perhaps someone with snowy can try & confirm - maybe try Hoolock too?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 18 Ağustos 2011; 18:39:30 >

• Lionu kuruyon bunu yapan herif usb kurulum metodunu kullanmış.

Önce bunu kur diyo: install Chameleon RC5 r875.

Click customise & only have "Chameleon Standard" bunu seçmiş kurarken.

Boot dosyasını replace yapmış.

- Folder On Disk > [Select Folder With Boot File] > Install Method: Update > Target: [Your Lion Drive] > bu yola yada bu yoldan kurmuş anlamadım.

Bir iki şey daha kuruyon orda.

Kext Utility i çalıştırcan.

Sonra yeniden başlatıyon bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 18 Ağustos 2011; 18:43:34 >
  • www.teknotra.com al ben bi tane yazdım aşağılara bak görürsün
  • Onlari biliyorum zaten.5.adimda Windows ortaminda eldim edid viewer ile monitorunuzun edid alin demis.fakat o programla aldigim edid in ornegiyle uzaktan yakindan alakasi yok.su 5.adimi gozunuzu seviyim çözün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 18 Ağustos 2011; 18:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

Onlari biliyorum zaten.5.adimda Windows ortaminda eldim edid viewer ile monitorunuzun edid alin demis.fakat o programla aldigim edid in ornegiyle uzaktan yakindan alakasi yok.su 5.adimi gozunuzu seviyim çözün

Ya benim sitedeki yöntemle kur edidle falan uğraşma diyorum.
  • Mobilden girdim de goremedim sanirim.lion kurulumu gordum.simdi su kurulum bitsin pc den bakayim deli etti bi HD 5650
  • bulamadım o sitede şu edid işini çözebilecek birisi var mı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Up
  • Up
  • EDID monitör tanımlama bilgisi değil miydi yav?

Catalyst Control Center da var hani.

Mac Os x Lion HD 5650 edid alma yardim ingilizcesi olanlar
  • Fakat orAda kod vermiyor uzun bir kod olmasi lazim.masaustune gecince ss koyayim.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.